אני ממש אוהב את SLASH ושמעתי שהוא מוציא אלבום סולו שיצא ב2009 ו2009 זה עכשיו מישהו יודע מתי זה יצא?
אני ממש אוהב את SLASH ושמעתי שהוא מוציא אלבום סולו שיצא ב2009 ו2009 זה עכשיו מישהו יודע מתי זה יצא?
|
|
הוא לא מוציא אלבום השנה
לא שמעתי ולא קראתי על זה בשום מקום...
כנראה שהשמועה ששמעת שקרית
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
דווקא ממה שאני זוכר כן שהוא מוציא אלבום עם אמנים אורחים יש מצב?
R.I.P Chuck Schuldiner
יש אלבום...הוא ייצא בטח לקראת סוף השנה..קראתי על זה איפה שהוא חח
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ים הוא השריף החדשXD
כיאילו היה גם מקודם...זה כיאילו שהיה לו אקדח ופתאום נתנו לו טנקXD
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
הדבר האחרון שאני שמעתי על סלאש, ואנלאדעת עד כמה זה נכון-זה שהוא מתארח באלבום של אינפקטד מאשרום![]()
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
חדש לי ..
I don't want to miss one smile
I don't want to miss one kiss
I just want to be with you