היי לכולם!
אני ממש חדשה ב"אטרף" אבל אני כבר מתה על האתר הזה חח... טוב קיצר כבר המון זמן שאני רוצה לדעת איך לעשות אנימציה ובאיזו תוכנה, אז אם למישהו יש המלצות.. אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות \ להוריד איזושהיא תוכנה כזאת..?? אני מאד אשמח לתשובה (:
![]()
היי לכולם!
אני ממש חדשה ב"אטרף" אבל אני כבר מתה על האתר הזה חח... טוב קיצר כבר המון זמן שאני רוצה לדעת איך לעשות אנימציה ובאיזו תוכנה, אז אם למישהו יש המלצות.. אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות \ להוריד איזושהיא תוכנה כזאת..?? אני מאד אשמח לתשובה (:
![]()
you're gona be a shining starwith fancy clothes and fancy carsand then you'll see- you gona go farcoze everyone knows who you are!so live your life
|
|
את יכולה להוריד פלאש בחינם וגם פיווט איזיטון וכו..אני אישית ממליץ על פיווט(אפשר לראות בחתימה שלי את הסגנון אנימציה)
זה תלוי מה הסגנון שלך\=
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
"היי לכולם!
אני ממש חדשה ב"אטרף" אבל אני כבר מתה על האתר הזה חח... טוב קיצר כבר המון זמן שאני רוצה לדעת איך לעשות אנימציה ובאיזו תוכנה, אז אם למישהו יש המלצות.. אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות \ להוריד איזושהיא תוכנה כזאת..?? אני מאד אשמח לתשובה (:"
גמאני מחפש תוכנות להתחלה.... של עיצוב...
תודה על כל התגובות ^.^
רק אם מישהו יודע איפה גם אפשר להשיג (לקנות או להוריד) את התוכנות האלה אז אני ממש אשמחטוב תודה בכל מקרה על כל התגובות
you're gona be a shining starwith fancy clothes and fancy carsand then you'll see- you gona go farcoze everyone knows who you are!so live your life