כן אז אני קונה משתמש מייפל רמה 50+ רק עם הפרטים הבאים:
שם משתמש, סיסמה, פין, מייל, סיסמה למייל, שאלה סודית ותשובה, שם משפחה ותאריך לידה.
קיצר כל הפרטים שצריך כדי לשנות סיסמה..
תציעו![]()
כן אז אני קונה משתמש מייפל רמה 50+ רק עם הפרטים הבאים:
שם משתמש, סיסמה, פין, מייל, סיסמה למייל, שאלה סודית ותשובה, שם משפחה ותאריך לידה.
קיצר כל הפרטים שצריך כדי לשנות סיסמה..
תציעו![]()
|
|
אההה..
יש לי בדיוק 50..
רוצה?
קוסם,בעיר ווינדיה.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
שאלה סודית ותשובה, שם משפחה ותאריך לידה. רק את זה אין לי שמע יש לי שחקן לבל 90 ו-93 ומטה יש לי איזה 400 שחקנים כי הייתי פורץ פעם עם מייל אותם ככה שיש לי משתמש סיסמא ומייל והסיסמא של המייל עם תרצה ויש התחייבות והכול
ואדים לא צריך.
סילבר, לקוסם שלך יש דברים וכסף?
סבבה כי המשתמשים אצלי שנתיים ופרשתי ככה שהם לא נפרצו ולא כלום אבל עם לא בא לך סבבה
ואדים יש לך אולי כסף ודברים בוינדיה?
ככה שאני אקנה תמשתמש מסילבר ודברים וכסף ממך..
לא אחי פעם הייתי פורץ ולוקח את כל הכסף לשחקן אחד היה לי 2 ביל בסקניה וזה וקיצר כשפרשתי מכרתי תמשתמש שלי בכסף אמיתי וזהו השחקים ריקים אבל תקנה הלבל שלי גבוה זה שווה
לא אני לא קונה אם אין לך פרטים מלאים..
מה זה משנה יהיה לך אימייל ולאף אחד אין תפרטים המלאים של המשתמשים שלי כי הם אצלי בערך שנתיים ככה שלא ישנו סיסמא בחיים תשנה פין וזהו ועם משהו גם תוכל לעשות פין ריסט דרך המייל
כדי לעשות פין ריסט צריך את הפרטים הנל
ואיך אני אדע שזה המייל של אותו שחקן??!!
אין דרך לדעת XD
קיצר
אין לך שחקן עם כל הפרטים?
חכה אתה רוצה מימני?
350 נק'?
רוצה?
זול רצח..= )
נערך לאחרונה על ידי Silver; 02-04-2009 בשעה 15:02.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
אחי דבר ראשון יש דרך לדעת עם זה המייל דבר שני אפשר לעשות פין ריסט למייל ותראה שזה הפין דבר שלישי לא צריך כלום חוץ ממייל לפין ריסט מבן בגלל זה אני לא מבין מה אתה לחוץ לכל הפרטים
כי קיים פין קראקר בזמננו ואני רוצה לשנות סיסמה
מה פין קראקר אני אומר לך המשתמשים אצלי שנתיים ואף אחד לא פרץ ואני מביא התחייבות שאני לא פורץ בכלל פרשתי מי צריך תמשחק הזה