המוכר-vadimx
הקונה-אני[vovixo]
2 מספר האייסיקיו 226750
סכום הקנייה-2000
vadimx מתחייב לתמיד שהמספר לא ייפרץ.
ואני מתחייב לא לשקר אליו אם יפרץ אוו משהו אחר יעני רק אמת
תאשר אחי
המוכר-vadimx
הקונה-אני[vovixo]
2 מספר האייסיקיו 226750
סכום הקנייה-2000
vadimx מתחייב לתמיד שהמספר לא ייפרץ.
ואני מתחייב לא לשקר אליו אם יפרץ אוו משהו אחר יעני רק אמת
תאשר אחי
נערך לאחרונה על ידי VOVIXO; 02-04-2009 בשעה 15:50.
|
|
אני לא מתחייב שלא יפרץ כי הוא לא יכול להפרץ זה מספר נקי ככה שלא משנה מה הוא לא יפרץ רק עם יהיה לך קיילוגר או סיסמא קלה בכל מקרה אני לא רוצה להחייב שלא תנסה לשקר שהוא נפרץ כי גם ככה הוא נקי לא צריך התחייבות
התחייבות ברור שצריך במיוחד אחרי שעבדתה אליי פעם אחרונה שקניתי ממך הבעל האיי סי הישן מכיר אותך טוב טוב ואתה מחרתה פעם מספרים בקיצור תתחייב אם לא אני לא קונה !
נערך לאחרונה על ידי VOVIXO; 02-04-2009 בשעה 15:55.
טוב אז אני מבטל המספר הקודם היה עם שאלה ותשובה פשוט זה היה ממזמן שמישהו שחזר אז התחייבתי ולא רימיתי מה לא מובן הייתי מחזיר לך נק' עם חבר שלך אריק לא היה לוקח בכח ועוד משהו המספר נקי למה להתחייב על מספר שלא יכול להפרץ תסביר לי? חבל שאין פה מישהו שמבין באייסי שהיה מסביר לך שמספר בלי שאלה ותשובה לא יכול להפרץ קיצר עם בא לך תגיד עם לא אז לא כי אני לא רוצה להתחייב על מספר שלא יכול להפרץ ואתה יכול להמציא שכן וסתתם לסבך אותי
טוב גם אני מבטל וודים אני ימצא אותך ברסקו אין לי בעיה עוד פעם לשבור לך את הראש כמו לחברים שלך יולי אילה ודניל שלוש חברים שלך הולכים תמיד למשטרה בקיצור ודים נדבר כבר בחוץ היום מחר נדבר נסגור עסקה ברסקו
אחי על תשגע אותי עוד מאיים עליי אני פותח עלייך תלונה מה זה נראה לך פה אני לא רוצה לעשות עיסקה אז אתה מאיים סבבה