קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות]כמה נחמדות...
    על ידי - Sagi - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2008, 19:39
  2. [בדיחות]כמה בדיחות נחמדות :)
    על ידי היפופוטם עם חציל בתחת בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 02:36
  3. [בדיחות]כמה נחמדות..
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-01-2007, 14:32
  4. [בדיחות] כמה בדיחות נחמדות..
    על ידי coh12 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-11-2006, 10:59
  5. [בדיחות] כמה בדיחות נחמדות
    על ידי BigBear בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 15:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[בדיחות] כמה נחמדות

ברירת מחדל [בדיחות] כמה נחמדות

עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?".
    האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות:
    1. הברמנית בלונדינית.
    2. המאבטחת בלונדינית.
    3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה.
    4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית.
    5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית.
    אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?".
    העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים".

מודיעים לכורדי שאמו בת השמונים נפטרה. ברגע שהוא שומע את הבשורה הוא פורץ בבכי ואף אחד לא מצליח להרגיע אותו.
    אחרי יום שלם של בכי ללא הפסקה הכורדי נרגע, ואפילו אומר לסובבים כי אמו היתה חולה ועדיף שהיא נפטרה - כך תסבול פחות.
    לפתע מתקבלת שיחת טלפון. הכורדי עונה וכשהוא מנתק הוא פורץ בבכי מר בשנית.
    שואלים אותו: "מה קרה עכשיו? למה אתה שוב בוכה?".
    עונה הכורדי: "אח שלי התקשר... גם אמא שלו נפטרה"

איש אחד היה במדבר הוא היה ממש צמא אז הוא הלך הלך הלך והוא ראה חנות רחוקה הוא רץ אליה כי הוא חשב שיש שם מים אז הוא הגיע נכנס פנימה ושאל:"שלום יש לכם מים?" אז ענו לו:"לא יש לנו רק עניבות" האיש התבאס והלך והלך והלך ואז הוא ראה עוד חנות רחוקה והוא היה ממש צמא ולא היה לו כוח ללכת אבל הוא בסוף הצליח להגיעה לחנות והוא שאל:"שלום יש לכם מים?" אז ענו לו:"לא יש לנו רק עניבות" הוא ממש התעצבן והוא המשיך ללכת במדבר בשיא החום הוא ראה חנות רחוקה ולא היה לו כוח ללכת אז הוא זחל ואז הוא הגיע לחנות ושאל:"שלום יש לכם מים?" אז ענו לו:"לא אבל יש לנו עניבות" האיש ממש התעצבן הוא יצא מהחנות והמשיך לזחול וזחל וזחל ואז הוא ראה מרחוק עוד חנות והוא השתמש בכוחותיו האחרונים כדי להגיע אליה הוא הגיע בסוף וכשהוא נכנס הוא שאל:"שלום יש לכם מים?" אז ענו לו:"כן אבל בשביל זה אתה צריך עניבה."

אבא ובן היו גרים בבניין בקומה 100 יום אחד הם חזרו הביתה ואז הם ראו שהמעלית מקולקלת...ואז הם החליטו לעלות ברגל הם עלו ועלו ועלו ואז בקומה 21 הבן אומר לאבא:"אבא אני רוצה להגיד לך משהו" האבא אומר לו:"תגיד כשנגיע לבית" בקומה 45 הבן אומר לאבא:"אבא אני חייב להגיד לך משהו" האבא עונה לו:"תגיד לי כשנגיע לבית" בקומה 79 הבן אומר לאבא:"אבא אני צריך להגיד לך משהו" האבא עונה לו:"אמרתי לך תגיד לי בבית!" בקומה 99 הבן אומר לאבא:"אבא אני צריך להגיד לך משהו" האבא עונה לו:"אמרתי לך תחכה בסבלנות עוד קומה אחת מגיעים הביתה" ובקומה 100 לפני שהם נכנסים לבית האבא אומר לבן שלו:"נו מה רצית להגיד לי?!?!" הבן עונה:"שכחת את המפתחות באוטו..."

שני אפסים הולכים ברחוב פתאום הם רואים 8 אז האפס הראשון אומר לשני:"תראה את זה הולך עם חגורה.."

מיליונר אחד עשה מסיבה מפוארת בחצר הוילה שלו ולצורך רושם שם בבריכה כרישים ותנינים.
    באמצע האירוע המיליונר מכריז: "מי שיקפוץ לברכה וישחה מי צד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר". כולם מיתכנסים מסביב לבריכה לראות מי יקפוץ. פתאום בחור אחד קפץ שחה מי צד לצד וברגע האחרון חמק מן הכרישים והתנינים. הבחור ניגש אליו ואמר לו:" כל הכבוד הנה לך המיליון דולר" הבחור עונה: " אני לא רוצה את הכסף"!! עונה לו המיליונר: "אז מה אתה רוצה?" הבחור: "אני רוצה לדעת מי הבן זונה שדחף אותי לבריכה"

איש אחד יושב במסעדה ואוכל מרק. פתאום הוא מרגיש שהוא צריך להתפנות אך מפחד שיאכלו לו מהמרק. הוא רושם פתק עליו כתוב: "ירקתי במרק" והולך להתפנות. כשהוא חוזר מהשירותים הוא רואה עוד פתק עליו כתוב: "גם אני!"
    היו 3 ערפדים צעירים שהיה להם מנהיג והוא עשה להם תחרות מי יכול להביא יותר דם הערפד הראשון יצא וכל הרגליים שלו היו דם המנהיג אמר לו:"יפה מאוד מאיפו כל הדם הזה?" הערפד הראשון ענה לו:"רואה את העץ הזה אז מאחוריו יש כפר והרגתי את כל הכפר" אחרי זה הערפד השני יוצא הוא חוזר עם חצי גוף מלא דם המנהיג אומר לו:"יפה מאוד מאיפו הבאת את כל הדם הזה?" הערפד ענה לו:"רואה את העץ הזה אז מאחוריו יש כפר ומאחורי הכפר יש עיר אז לקחתי את הדם של האנשים שם" אחרי זה הערפד השלישי יוצא וחוזר עם כל הגוץ מלא דם המנהיג אומר לו:כל הכבוד, מאיפו כל הדם הזה?" הערפד השלישי עונה לו:"אתה רואה את העץ הזה?...אז זהו שאני לא ראיתי.."

גרוזיני אחד בלי ידיים היה עצוב וממורמר על כך שחייו לא כמו שהיו פעם עוד שהיו לו ידיים. לפתע הוא מביט מן החלון ורואה עוד אדם בלי ידיים, אך ההוא, בניגוד לו קופץ רוקד משתולל. הגרוזיני ירד למטה בכדי לראות מה פשר שמחתו של האדם. אז הוא שואל אותו "תגיד, אין לך ידיים, איך יש לך חשק לרקוד ולקפוץ כמו משוגע?" אז הוא עונה לו: "איזה רוקד, אני מת לגרד ת'תחת!!!"

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

חחח האחרונה חמודה תודה

משתמש מכור האוואטר של DemonRider
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    תאכל בשר או שהבשר יאכל אותך

מכיר את רובם.
    אהבתי ת'ראשונה
    SatlaMaple

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

חחחחחחחחחחחחחחחחח...
    חלק מהבדיחות הרגו אותי..
    חחחח..
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דנה
    לייקים
    1
    נקודות
    20

חחחחחחחחחחחחחח האחרון הרג אותי XDD

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    2,037
    משפט מחץ
    ואם אני אהה אוציא לך אהה את ארגז הפרופס הזה?

חח השניה טובה
    חח

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25

מכיר את רובן אבל בכל זאת מצחיק...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מכיר אבל עדיין מצחיק

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    1,033

מכיר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש לי עורך דין כריש"

מוכר!! תודה!

משתמש משקיע האוואטר של Awes0me
    שם פרטי
    מטר
    לייקים
    0
    נקודות
    323
    משפט מחץ
    נצטער, חסרה לי מ' בנקלדת. אני נקבל את המ' לנונולדת

האחרונה חזקה!!!
    וזאת:

אבא ובן היו גרים בבניין בקומה 100 יום אחד הם חזרו הביתה ואז הם ראו שהמעלית מקולקלת...ואז הם החליטו לעלות ברגל הם עלו ועלו ועלו ואז בקומה 21 הבן אומר לאבא:"אבא אני רוצה להגיד לך משהו" האבא אומר לו:"תגיד כשנגיע לבית" בקומה 45 הבן אומר לאבא:"אבא אני חייב להגיד לך משהו" האבא עונה לו:"תגיד לי כשנגיע לבית" בקומה 79 הבן אומר לאבא:"אבא אני צריך להגיד לך משהו" האבא עונה לו:"אמרתי לך תגיד לי בבית!" בקומה 99 הבן אומר לאבא:"אבא אני צריך להגיד לך משהו" האבא עונה לו:"אמרתי לך תחכה בסבלנות עוד קומה אחת מגיעים הביתה" ובקומה 100 לפני שהם נכנסים לבית האבא אומר לבן שלו:"נו מה רצית להגיד לי?!?!" הבן עונה:"שכחת את המפתחות באוטו..."

חחחחחחח חזק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,793 | הודעות: 8,173,380 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect