מחפש תוכנה שיוצרת רשימת הפעלה בסיומת PLA
מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
אם כן - בבקשה לינק :}
מחפש תוכנה שיוצרת רשימת הפעלה בסיומת PLA
מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
אם כן - בבקשה לינק :}
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
|
|
קובץ PLA?
יש דבר כזה בכלל?
תן לי תמונת מסך מקובץ PLA שיש לך על המחשב.
אני חיפשתי ולא מצאתי אף מידע על קובץ מסוג זה.
רשימת הפעלה , אני אסביר לך למה זה ואתה תבין .
אני משתמש בנגן Fuze ורשימות הפעלה בנגן הזה אפשר לעשות בקבצי m3u
אבל הבעיה שהוא לא מצליח לקלוט רשימות הפעלה בעברית ,אלא אם כן זה ברשימת הפעלה בקובץ PLA
אני מצליח ליצור את הקובץ רק שאני מפעיל את הנגן על מצב MTP ולא MSC {סתם מעצבן}
השאלה שלי אם מישהו מכיר תוכנה שעושה את הרשימת הפעלה כבר כPLA בלי כך הבילבולציה ..
אחלה יום
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תוכנות המרה למינהם?
עברתי על כמה , אתה מכיר תוכנה שממריה לPLA ?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא בטוח שהם ממירות בידיוק לקובץ הזה
תנסה total video converter אוXilisoft Video Converter
תגגל אולי תמצא משהו מיוחד
לא קיים בזה , זה לוידיאו מה שאתה נותן לי פה ומקס' אם אתה מביא גרסא אחרת זה לאודיו , אבל לא לרשימות הפעלה ..