קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] המשחקיה: עידן הדרקון
    על ידי Funy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-01-2010, 16:03
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-12-2009, 00:49
  3. [כתבה] סוף עידן הפיפא במחשב האישי?
    על ידי ToMeR בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 20:47
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-10-2007, 17:23
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-08-2006, 00:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[כתבה]תום עידן

משתמש באטרף האוואטר של -Aviv-
    שם פרטי
    אביב
    לייקים
    5
    נקודות
    2,411

ברירת מחדל [כתבה]תום עידן

תם עידן

עם כל הצער שבדבר, הדחתו של עידן חביב מ"הישרדות" הגיעה בדיוק בזמן, כי באמת כבר אי אפשר היה לשמוע את הנאומים הפטריוטיים שלו. וב"מירוץ למיליון": אליענה ויעל הלכו מוקדם, מוקדם מדי. סמדר שילוני נפרדת מהמודחים השבועיים
    סמדר שילוני

פורסם: 05.04.09, 10:26

לפני הכל, לרגל לכתו של עידן, ונוס שעלתה מהאננסים, חיברתי שיר, לפי הלחן האהוב של עוזי

עוד פס-לון א-חד של חסינות, אבל הפעם זה כבר לא עזר
    בטעות הימרתי על יואב, אבל פתאום הודחתי, זה מוזר
    אני מנהיג הזאבים, אבל היום אני הולך מכאן
    מי ימשיך את המסורת אחרי? רק זוהמה ומשפטן

(וכולם):

פעם את בוכה, ופעם את מודחת.
    נתתי להם דקות שיחה הביתה, והם פתחו לי את הת...
    לכל המועצות יש סוף והתחלה, נתראה במושבעים, אולי גם בממשלה, א-אה..

חביב. לכל דבר יש גבול (צילומים: גיא קרן)

כן, חברים. סוף סוף נפל האננס, ועידן הלך הביתה. זה לא היה פשוט. בכל זאת מדובר בגבר כל כך ראוי, אבל תודו שלצפות בו היה כבר על גבול המזוכיזם. ראבאק, בנאדם שחי את המדינה וכל כך אוהב אותה, שהוא שמח אפילו לקרוא אייטמים שבערוץ 10 מצצו מהאצבע במיוחד בשבילו. בנאדם שיודע ש"אורז זה כולה כוס אחת של אורז ושתי כוסות מים", ולא להרים את המכסה.

בנאדם שהוא כל כך נעלה, עד שההפקה הסכימה לפנים משורת הדין שהוא לא ישרוף את הרמז שהוא קיבל כדי שיהיה לו קצת יותר קל למצוא את הפסלון. בנאדם שיודע תוך שנייה להלחין שיר שיגרום לכל אשה להתפשט מנכסיה ולגלות לו מי בתכנון להיות מודח.

ואני אומרת, הולד איט. יש גבול. כאילו, בהתחלה זה נחמד והכל, שאתה כזה מוצלח ומוסרי ודובוניכפת לי מקננים לך בבתי השחי, אבל בואו ניזכר בצד החיובי של החסרונות של כולנו: מושלם זה משעמם, אחי. ואי אפשר כבר, אי אפשר יותר לשמוע כמה אתה "אחד למען כולם". די עם הלקק הזה, זה לא גולני פה, ואתה נותן דוגמא לא טובה, תסלח לי. הילדים שצופים בך עוד יחשבו שלהיות בהישרדות זה לעשות אבט"ש ברצועה, ושכדי להתקדם במשחק אתה צריך, רחמנא לצלן, לשים את החברים שלך לפני עצמך.

אופיר, עידן ויואב. מי ייקח את זה הלאה? כנראה שלא אופיר

בוא נודה על האמת, הלכת בגלל שנפלת לבור אליו נפל גיא בשבוע שעבר. היבריס כרה לך אותו, וכיסה יפה יפה בעלים למעלה, כדי שלא תראה אותו בדרך החוצה. חשבת שהטריק של פסל החסינות יעבוד פעמיים רצוף? יצאת מנקודת הנחה שקניבה יצביעו כולם לאותו בנאדם, ואתה רק צריך להמר מי זה יהיה? יוג' מיסטייק. היידה, תפנה את המקום ליד האש ותן לאחרים לנסות. אני בטוחה שאפרת תשמח להעריץ אותך בעיניים נוצצות בווילה, כשתריץ עליה כמה שירים שכתבת בזמן ספירת הקולות.

המהלך המצוין של פיצול הקולות אכן העלה אותנו סוף סוף ליגה, אחרי המקפצה של השימוש בפסלון החסינות בהדחה הקודמת. אבל בואו לא ניסחף - זה היה מהלך מתבקש אותו מכיר כל מי שדגם עונות נבחרות של הישרדות האמריקנית. אם עוד לא עשיתם את זה ואתם במקרה עובדים בערוץ 10 ומשחררים הודעות לעיתונות, ממליצה לכם לפחות להתייעץ עם מישהו שכן, לפני שאתם מצהירים שמדובר במהלך "שלא נראה כמותו בהישרדות בארץ או בעולם".

מכיוון שלא ראינו את התכנון, נשאר רק לשער שמדובר ברעיון מבריק של אריק (לטס פייס איט, טביעות המוח של אנסטסיה לא מפוזרות על המהלך הזה), שעקף בסיבוב את אופיר והוכתר רשמית לשחקן המוביל של העונה הזאת.

אופיר, לצערי, ממשיך לחפור את הקבר של עצמו, כמו בסיוטים של מאפיונרים. אם עידן הוא הטוב האולטימטיבי, אופיר הוא הקיצוניות השנייה שלו, אבל שניהם עושים את הטעות הראשונה של הישרדות - מערבים רגשות. שחקן רגשי הוא תמיד הכי מסוכן, הכי לא צפוי. אי אפשר לדעת מאיפה תבוא הכאפה ומה יצית אותה (עיין ערך נטע-לי-אפרת).

אופיר. טוטאלי מדי

אופיר רוצה להתקדם במשחק, אבל אי אפשר להיות סוליסט לנצח. אופיר היה צריך להפסיד מזמן במשימת הווטו, אם הוא לא רוצה להפליל את עצמו במועצת השבט, אבל לא היה מסוגל להפסיד בכוונה. למזלו אנסטסיה ראש-ציפור איכשהו ניצחה אותו. אופיר אמור לשמור על פרופיל נמוך בכלל ובמועצת השבט בפרט, אבל הוא שוב נופל בפח של זוארץ ומודיע שהוא סומך רק על אופיר, מתגרה באיגור, מתגאה מולו בהצבעה נגד עידן ויורה ברגליים של מי שיום אחד, עם קצת מזל, יהיו המושבעים שלו.

אופיר יכול היה להיות הווינר של המשחק, אם זה היה תלוי באינטיליגנציה שלו, אבל הוא טוטאלי מידי, לוקח הכל לאקסטרים. אריק הוא שפורפרת וזלין, חומר סיכה חברתי, כל דבר יחליק ממנו. אופיר הוא נייר שיוף. שורט כל דבר שעובר דרכו כי הוא לא מסוגל להרגיע את האגו. לא רעיון טוב. ועם כל זאת עדיין מישהו שהייתי רוצה לראות בגמר. אז עצתי לך אופיר, הכר בחסרונות שלך ודע לנהל אותם, או במילה אחת, שתוק.

וכמה שאלות לסיום:
    • להפקה: הבאתם שורד שחושב שמישהו אחר ראוי ממנו לזכייה ומוכן לוותר לו, ולזה אתם קוראים ליהוק מוצלח?
    • לאיגור: מה זה אומר, להמשיך באולד סקול? תחזור לזוהמה, הישן והטוב.
    • לגיא: מה לעזאזל רצית להשיג בשאלה הטיפשית לאנסטסיה? ומתי אי פעם ראית אותה חורזת חרוזים למען השם?
    קרדיט ל ynet
    נערך לאחרונה על ידי -Aviv-; 06-04-2009 בשעה 18:36.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    Din
    לייקים
    4
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    ..

תודה על הכתבה, אני דווקא מאוכזב שעידן עף.
    מעכשיו במשימות הפיזיות לא תהיה לאיתי תחרות בכלל.

תלמד לא לקלל באשכולות, זה פעם אחרונה.

עידן בחור גבר והצליח מעל לכולם במשחק
    נערך לאחרונה על ידי -Aviv-; 05-04-2009 בשעה 16:17.

משתמש ותיק האוואטר של FreT
    לייקים
    3
    נקודות
    1

אני אהבתי את עידן,
    בניגוד לאופיר ואריק הוא שיחק יפה,
    כולם אהבו אותו,ואם הוא היה מגיע לגמר הוא כנראה גם היה מנצח,
    כל הגאונים כמו אריק ואופיר צריכים לזכור שאף אחד לא יצביע להם בגמר...

" For Those About To Rock - We Salute You "

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה,
    אני מאוכזב מאוד שעידן הודח עכשיו לא יהיה להם יתרון פיזי.

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

אם העיפו את גיא ואת בשבקין, הגיע גם תורו.
    אני מחכההההההההה רק שאיתי ינצח
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

Adir®
    אורח

חבל .. רציתי מאוד שישאר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,580 | הודעות: 8,173,167 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect