משה, מלצר, חולון לא בטוח מה כאב לו יותר – ההדחה של עידן או הכישלון של נבחרת ישראל נגד יוון. וחוצמ'זה, אל תדברו על אריק, רק תזכירו לנו מי זה דן מנו?
בשבועיים האחרונים הפרומואים מפמפמים לנו ללא הפסקה – זה הפרק הכי גדול של העונה, הפרק הכי חזק של העונה. עידן חביב אומר בלי הפסקה: "אני זה המשחק ולאן שאני אלך – יילך גם במשחק הזה". אפשר להגיד שעידן אכן הלך אבל שאפו לצוות השורדים הנוכחי שאני חייב להגיד שאתמול הפתיעו אותי. בפרק טוב ובמועצת שבט די מדהימה ראינו מה המשחק הזה ולמה כולנו אוהבים את הישרדות, לפחות אני. יותר נכון: אני לא אוהב, אני מעריך את המשחק.
היה שלום, מגדל אננסים חסון שכמוך. עידן
את כמות המתח שהיתה לי אתמול במועצת השבט אפשר להשוות את לכמות הלחץ האדירה שהייתי נתון בה בדקות הסיום של ישראל מול יוון כשברק יצחקי פספס את ההזדמנות היחידה של הנבחרת שלנו וגרם לי למרר בבכי משער 12 שחל היציע המזרחי עד קניון איילון ברגל. אז נכון ששוב לא עלינו למונדיאל, אז נכון ששוב זרקתי לפח טופס ווינר עם פוטנציאל זכייה מכובד – 890 שקלים ליתר דיוק, אבל לפחות אתמול חזרה לי האהבה לריאליטי הגדול מכולם. זה לא הריאליטי שרצים בה או נועלים אותך בבית, אלא המלכה האמיתית של תוכניות הריאליטי – "הישרדות איי הפנינה".
השורדים שעשו למשה את השבוע
1. אריק. אין מה לעשות, הבנאדם הפך לסוג של מלך. תזכירו לי מי זה דן מנו? כי אני כבר שכחתי. נחש, נוכל, תגידו מה שאתם רוצים – הבנאדם גאון, הוא עושה את המשחק למדהים. אני לא רואה מי יכול לעצור אותו עד לגמר.
2. יואב. מפתיע לטובה בשבועות האחרונים. יותר פעיל, יותר מדבר. לא צריך להיות שוורצנגר כדי לשרוד.
3. איגור. הוא איום פיזי די גדול. יצטרך להיזהר מאוד בזמן הקרוב, בטח לאור העובדה שמנהיג הזאבים הלך. אבל יש לי תחושה שדווקא איתי הוא הבולט בתחום העוצמה הפיזית, מה שמשאיר סיכוי לא רע לאיגור.
4. אופיר. אומנם צריך להיות מיועד להדחה, אבל יש לו פסלון חסינות – מתכון בטוח למועצת שבט מדהימה.
קרדיט לNana10.