שלום!!
אפשר בבקשה מדריך ליצירת קובץ .bat??
(אני לא יודע אם זה האשכול המתאים!! אם לא אז תגידו לי מה האשכול המתאים, בבקשה!! אני חדש פה!!)
שלום!!
אפשר בבקשה מדריך ליצירת קובץ .bat??
(אני לא יודע אם זה האשכול המתאים!! אם לא אז תגידו לי מה האשכול המתאים, בבקשה!! אני חדש פה!!)
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תכתוב פקודות DOS רגיללות בדף כתבן (NOTEPAD) ותשנה תסיומת לBAT.
אם אתה לא יודע פקודות DOS תלמד על ידי חיפוש בגוגל.
ותחפש על הדרך HOW TO CREATE BAT FILE בשביל פקודות מיוחדות ל BAT כמו @ECHO שמציג הדפס על המסך.
מה אתה רוצה שהתוכן שלו יהיה?
ולא ניראה לי זה מתאים לתכנות ובניית אתרים משהו כזה
אם התכוונת לאיך לשמור את זה אז פשוט אתה עושה שמירה בשם ואז השם של הקובץ אתה רושם נגיד ככה:
hrta.bat (רושמים .bat)..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בשביל מה?
אתה עושה את זה דרך הכתבן אתה רושם מה שאתה צריך לדומא start XX.exe או מה שזה לא יהיה
לפעמים משתמשים בזה לשרתים פרטיים בשביל לנווט לאייפי /+ פורט שונה במקום להיתעסק בעריכות
למינהם ואז זה בערך ככה start xx.exe ip port
ואז שמירה בשם XX.bat
XX=שם
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 07-04-2009 בשעה 00:28.
אני מחפש דרך לקבץ ביחד כמה קבצים ושהמשקל שלהם יפחת.. ראיתי שהסיומת היא .bat
משהו שלוחצים עליו ואז הוא מחלץ הרבה קבתים שנפחם גדל...
מ א ו ש ר
חחחחחחחחחחחח
שמע,מכיר WINRAR או בקיצור RAR? כן? משתמשים בזה.(מה שהראתה פה זה עוד פעם קובץ BAT)
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 07-04-2009 בשעה 19:05.
מ א ו ש ר
מה צריך מדריך
אם אין לי WINRAR תוריד באינטרנט (תעשה פה חיפוש בפורום)
אם אתה רוצה כמה קבצים להכניס לקובץ אחד אתה יכול פשוט לגרור אותם לתוך וינראר שפתחתה.
אני יודע את זה!!אבל אני מחפש דרך להקטין את הנפח שלהם!!! שהם ישקלו פחות!!!
![]()
או!! סופסןף מישו הבין אותי!!! tRoX צודק!!! זה מה שאני מחפש!!! אפשר בבקשה עזרה?!?!
תודה tRoX!!