אז ככה אני עכשיו כתה ט' וזה ובכתה ז' נמשכה אליי מישהו שלא נמשכתי אליה או הייצתי בקשר הדוק איתה.
בכתה ח' היה לי שוג של כזאת התאהבות במישהי שנפגשתי איתה במקרה והכל זרם והיה יופי וזה אבל שום דבר לא יצא מזה בסופו של דבר חוץ מפה ושם שלום במסנג'ר.
בכתה ט' נדלקתי על מישהי בשכבה שלי שראתה כמין שוג של ידיד רחוק(מאוד) וגם שום התאהבה בי מישהי שלא הכי נמשכתי אליה אז שוב דחיתי.
ועכשיו כאילו אני חושב על זה ועוד לא נישקתי רציני ואני יוצא הרבה ויש לי הרבה ידידות ומלא חברים אבל פדששוט זה לא קורה...
ובאמת להגיד אני לא מהאנשים שישכברו מישהי כדי להשיג זיון...
אני כבר מת לפגוש מישהי שתעניין אותי שתגניב אותי באמת שאני יהיה מאוהב בה והיא בי ושהכל יזרום ויהיה בסדר...
אני מצחיק ניראה טוב גבוהה קצת שרירי והכל טוב יפה יוצא עם חברים לפחות פעמיים בשבוע יוצא עם ידידות אבל שום דבר לא מתקדם ואני יוצא אני פוגש אנשים חדשים...
באמת אני אומר לכם אני כל יום מגיע לבצפר שבוז חסר כוח ובאמת אני כל השנה מחפש חברה אמיתית...
זה כבר מייאש זה כמו הרגשה שאתה רץ בשיא המהירות ומנסה להתקדם אבל אתה רץ על הליכון שתמיד יהיה צעד אחד לפניך....
אני רשמתי את כל זה כי אני כבר מתחיל להתייאש אולי לכם יהיה טיפים או דרכים שיעזרו לי....
תדה וסליחה על החפירה....![]()

ציטוט ההודעה