BAN :

מהו באן?
באן מהלייב היא השעייה תמידית משרותי האינטרנט של האקסבוקס - שירותי הלייב.

על מה אני יכול לקבל באן?
באן נגרם לרוב מפיראטיות אך גם ממודינג לעיתים (כן כן, מודינג מלא, אבל זו לא השעייה תמידית - לרוב רק חודש)

איך מייקרוסופט מגלים שאני פיראט?
הם יכולים לדעת את זה מכמה סיבות:
1. אם אתה משחק במשחק לפני תאריך ההשקה הרשמי שלו.
2. אם לא תיקנתם/בדקתם את קובץ ה-ISO לפני שצרבתם את המשחק. (מדריכים בלינקייה)
3. אם נכנסתם לפורומים של מייקרוסופט וכתבתם: "אני פיראט! אני פיראט" והוספתם את הגיימר טאג שלכם O.o

אני רוצה לדעת אם קיבלתי באן, אבל אני מפחד להתחבר ללייב, מה עושים??
פשוט מאוד, עושים Test Connection ואם בקטגוריה של: "Xbox LIVE" זה כותב לכם ככה:
http://www.youtube.com/watch?vRMGTVepbWI
קיבלתם באן ]:
תרגישו טוב O:
חח זה לא אני בסרטון xD

אם השתמשתי בתוכנות ושיחקתי בדרך בטוחה - אני בטוח לא אקבל באן? זאת אומרת, הסיכויים שלי לבאן הם 0?
לא, תמיד יש סיכוי לבאן - גם אם השתמשתם בתוכנות.

פאק פאק פאק! קיבלתי באן, מה אני יכול לעשות?
1. להישאר בלי שירותי לייב
2. לקנות אקסבוקס חדש (אפשר לקנות ארקייד מחו"ל ולשים בו את הדיסק הקשיח)
3. לאכול את הלב לארוחת צהריים (לא מומלץ "><)

זה משנה איזה סוג פריצה יש לי?
כן, לפחות בערך: אם הפריצה שלך היא IXTREME 1.4 ומעלה יהיה קשה יותר לתפוס אותך, למרות שגם אם יש לך 1.2 אבל אתה משחק בטוח - הסיכוי שתקבל באן הוא נמוך מאוד.
קרדיט ל-ofeki23.

החלפתי את הפאנל הקדמי של האקסבוקס, אני אקבל באן?
התשובה היא - לא לא ולא. כשמחליפים את הפאנל הקדמי אין שינוי או נגיעה אפילו קטנה בחומרה.

הבאן שאני מקבל הוא רק למשתמש אז אני אוכל לפתוח משתמש חדש?
חבל שמייקרוסופט לא כ"כ מטומטמים כדי שהם יאפשרו את זה - הבאן הוא לקונסולה עצמה (אם זה מעניין אתכם הם עולים על הסיריאל קוד של האקסבוקס שלך ונותנים לו באן).

שאלות לדוגמא :
1: יש לי שאלה,לפני יומיים הורדתי את Mirrors edge ולא היה לו תיקון לISO ולא היה לי כוח לחכות שיצא אז צרבתי,ושיחקתי בלי להיות מחובר ללייב, אבל שהוצאתי את הדיסק התחברתי ללייב אז עדיין יש סיכוי שאני אקבל באן?
יש כמה שחולקים על זה:
יש כאלו שאומרים שזה נשמר על ההארד דיסק ושאתה מתחבר זה נשלח למייקרוסופט (למרות שיש כאלו ששיחקו אבל הם לא קיבלו באן) ויש כאלו שאומרים שזה בטוח. אבל בכללי זה מסוכן, כי יש כמה שקיבלו באן על זה שהם לא תיקנו את המשחק (אבל יכול להיות שהוא בכלל לא צריך תיקון) אז לא עדיף לשחק במשחק עד שלא יוצאת לו הגנה.

2: אם אני משחק כשאני מחובר ללייב במשחק צרוב אבל לא משחק בלייב , עדיין יש סיכוי לבאן ?
קצר ולעניין - כן.

3: אם אני מקבל באן אני הופך לSILVER?
לא פשוט הקונסולה שלך מקבלת באן.

4: אני חייב לעשות תיקון לכל משחק שיוצא גם אם אין לו אפשרות ל LIVE כלומר בלי אפשרות לשחק ברשת?
כן, בוודאי, מייקרוסופט יכולים לעלות עליך (חחח) גם אם אין למשחק לייב אבל בכל זאת אתה מחובר לרשת.
בקצרה - כן, אתה צריך.

5: פשוט עדיף לא להיתחבר ל LIVE כשמשחקים במשחקים בלי יכולת מרובת משתתפים לא?
או שיש להם יכולת לבדוק בלי שום קשר את כל רשימת המשחקים שלך ולראות אם יש שם משחק צרוב?
הם יכולים לדעת זאת דרך ההארד דיסק שלך בעיקרון.
כמו שאמרתי קודם - תתקנו כל משחק שהורדתם - זה שווה את זה ומסיר דאגה מהלב |:

לעוד שאלות ,ניתן לשאול אותם כאן (לא בפרטי ) !

זהו,בהצלחה =]

-קרדיט על המידע לאתר אחר .