קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-06-2011, 14:50
  2. שאלה דחופה בקשר למה לאכול אחרי אימון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-06-2008, 20:38
  3. שאלה| לאכול אחרי אימון
    על ידי YAMAHA בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-11-2007, 15:57
  4. מה צריך לאכול אחרי אימון?
    על ידי AnthRax בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-09-2007, 22:58
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-01-2006, 18:15
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

מה כדאי לאכול אחרי אימון ריצה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שאלה|מה כדאי לאכול אחרי אימון ריצה?

הבנתי שלפני הריצה צריך לאכול פחמימות כדי שיהיה לגוף אנרגיה...
    אבל מה הכי כדאי לאכול אחרי אימון ריצה של בערך 5 ק"מ? עדיף שלא יהיה משהו רציני שצריך להכין מראש..
    נערך לאחרונה על ידי adir11; 11-04-2009 בשעה 13:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ארוחה עשירה בכל אבון המזון כדי שתקפיץ את האינסולין שיעזור להתאוששות מאגרי הגליקוגן שהתרוקנו במהלך הריצה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אפשר דוגמא לארוחה כזאת?

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי adir11 צפיה בהודעה
    אפשר דוגמא לארוחה כזאת?
    ארוחה שקולל חלבוניפ פחממות שומנים וגם ירקות
    ובסוף אתה יכול לקנח עם איזה פרי.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אתה צריך בעיקר חלבונים.
    בישביל לעזור לגוף לתקן את השריר.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי shonrd1 צפיה בהודעה
    ארוחה שקולל חלבוניפ פחממות שומנים וגם ירקות
    ובסוף אתה יכול לקנח עם איזה פרי.
    צודק. הנה דוגמא לארוחה אחרי ריצה:
    ספגטי עם עוף ועגבנייה אחת

ציטוט נכתב במקור על ידי stakadishdish צפיה בהודעה
    אתה צריך בעיקר חלבונים.
    בישביל לעזור לגוף לתקן את השריר.
    זה לא נכון, זה אפילו לא מיתוס שנופץ זה פשוט לא נכון. זה נכון שחלבון הוא בונה השריר ולכן צריך לשמור על ערכי חלבון נכונים, אבל זה לא מה שיעזור אחרי ריצה.

תפוח אדמה / אורזסלט ירקות קטן
    150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן
    2 כפית זית

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פשוט צריך להרוג אתכם... זה מדהים כמה טיפשים אנשים יכולים להיות...

קובעים לבנאדם תפריט תזונה לאחר אימון, בלי שום מידע. אפילו לא משקל או גיל...

אתם פשוט בדיחה...
    ועוד רושמים לו מדוייק חח 150 גרם חזה עוף מה אתם מזיינים תשכל

זה אינדיוידואלי ואתם לא יכולים לדעת מה הוא צריך לאכול - אין לכם תוצאות בדיקות דם שלו ואתם לא יודעים מה חסר לו ומה יש לו יותר מידי ומה יש לו בכמות המתאימה, אתם אפילו לא יודעים את הגיל שלו ולא את המשקל!

אתם פשוט עושים לבנאדם עוול וזה רק יפגע בו... כאלה אנשים טיפשים.

לפותח הדיון: לך לתזונאית של קופת חולים, היא תגיד לך לפי בדיקות דם, והיא תתן לך חוות דעת מקצועית.

וד'א
    אין שום סיבה בעליל לאכול אורז אחרי אימון ריצה... אורז (או פסטה, או קוסקוס לדוגמה) זה לפני אימון לא אחרי.
    וגם ספגטי מה הקשר אחרי אימון מה...

חחחח ועלק אתה רושם לו ספגטי עם עוף ועגבנייה אחת יענו מדייק על העגבנייה חחח אתה פשוט בדיחה

בגדול - ארוחת ערב לאחר אימון בד"כ כוללת ביצים (הכמות תלויה במהלך היום), סלט ירקות גדול ועשיר עם כל סוגי הירקות שאתה אוהב, עם שמן זית - זה מכיל שומנים לא רווים, פרוסות לחם, קוטג', פרי-2 פירות-3 פירות.

כמויות אני לא יכול להגיד לך מלבד סלט ירקות שיכיל כמה שיותר סוגי ירקות, שיהיה יחסית גדול אבל אני לא יכול להגיד לך כמויות, ובכלליות זאת ארוחת ערב לאחר אימון קלאסית ומאוד כללית, בשביל לקבל תפריט נכון ומותאם אישית אתה צריך ללכת לתזונאית (אתה יכול דרך קופת חולים) עם תוצאות בדיקת דם עדכנית.

***סתם נתתי דוגמה לארוחת ערב - אל תתחיל לאכול ככה, כי יכול להיות שזה לא מתאים לך, מה גם שלא רשמתי כמויות. זה ממש לא מותאם אליך - זה מאוד מאוד כללי וזאת דוגמה לארוחת ערב קלאסית.

טיפשים - אל תכתבו פה דברים ותטעו אנשים. אתם ממשיכים לעשות את זה פעם אחר פעם, אתם מעפנים.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי ghj צפיה בהודעה

אתם פשוט בדיחה...

זה אינדיוידואלי ואתם לא יכולים לדעת מה הוא צריך לאכול - אין לכם תוצאות בדיקות דם שלו ואתם לא יודעים מה חסר לו ומה יש לו יותר מידי ומה יש לו בכמות המתאימה, אתם אפילו לא יודעים את הגיל שלו ולא את המשקל!

לפותח הדיון: לך לתזונאית של קופת חולים, היא תגיד לך לפי בדיקות דם, והיא תתן לך חוות דעת מקצועית.

וד'א
    אין שום סיבה בעליל לאכול אורז אחרי אימון ריצה... אורז (או פסטה, או קוסקוס לדוגמה) זה לפני אימון לא אחרי.

חחחח ועלק אתה רושם לו ספגטי עם עוף ועגבנייה אחת יענו מדייק על העגבנייה חחח אתה פשוט בדיחה

בגדול - ארוחת ערב לאחר אימון בד"כ כוללת ביצים (הכמות תלויה במהלך היום), סלט ירקות גדול ועשיר עם כל סוגי הירקות שאתה אוהב, עם שמן זית - זה מכיל שומנים לא רווים, פרוסות לחם, קוטג', פרי-2 פירות-3 פירות.

כמויות אני לא יכול להגיד לך מלבד סלט ירקות שיכיל כמה שיותר סוגי ירקות, שיהיה יחסית גדול אבל אני לא יכול להגיד לך כמויות, ובכלליות זאת ארוחת ערב לאחר אימון קלאסית ומאוד כללית, בשביל לקבל תפריט נכון ומותאם אישית אתה צריך ללכת לתזונאית (אתה יכול דרך קופת חולים) עם תוצאות בדיקת דם עדכנית.

***סתם נתתי דוגמה לארוחת ערב - אל תתחיל לאכול ככה, כי יכול להיות שזה לא מתאים לך, מה גם שלא רשמתי כמויות. זה ממש לא מותאם אליך - זה מאוד מאוד כללי וזאת דוגמה לארוחת ערב קלאסית.

טיפשים - אל תכתבו פה דברים ותטעו אנשים. אתם ממשיכים לעשות את זה פעם אחר פעם, אתם מעפנים.
    מה אתה רושם לו ירקות ופירות מה אתה דפוק?ואם הוא לוקח מולטי ויטמינים או שיש לו יותר מדי ויטמינים בגוף?ככה אתה נותן לו תפריט של פירות וירקות בלי לדעת אפילו את בדיקות הדם שלו?אתה כזה טיפש ומעפן
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתם פשוט בדיחה...

וד'א

EPIC FAIL
    אני מבין שאתה מנסה לצאת חכם כדי להעלות את הכבוד שלך טיפה. אבל זה לא עובד ככה שעדיף שתתחיל להקשיב לדעות של מקצוענים יותר. לא אוכלים 149 גרם אורז בגלל שבדם יש עודף גלוקוז. כוסעמק אתה בגיל ההתבגרות כשתהיה בן 70 אולי זה יהיה פאקינג נכון!
    כל שאר הדברים שכתבת אחרי הבדיקות דם אפילו אני לא אתייחס כי זה מעבר לטמטום שאני יכול לסבול ליום אחד
    נערך לאחרונה על ידי DarkChaosSquat; 14-04-2009 בשעה 08:59.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

באמת אל תיתנו לו כמויות מדוייקות.
    יכול להיות שיש לו חילוף חומרים מהיר או איטי, ואז מה שאתם נותנים לו יכול להיות מעט או יותר מידיי.
    תאכל ארוחה שעשירה בכל אבות המזון, ועד שאתה שבעה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

הוא ביקש דוגמא לארוחה לאחר אימון,וזה מה שהביאו לו,לא מבינים מה הבעיה?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

טוב צודק.
    הקיצר וויקוח מיותר מאוד.
    שיוכל כמו בדוגמא רק בכמויות שהוא צריך.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 14-04-2009 בשעה 14:55.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    מה אתה רושם לו ירקות ופירות מה אתה דפוק?ואם הוא לוקח מולטי ויטמינים או שיש לו יותר מדי ויטמינים בגוף?ככה אתה נותן לו תפריט של פירות וירקות בלי לדעת אפילו את בדיקות הדם שלו?אתה כזה טיפש ומעפן
    טיפשות זה הצד החזק שלך אה?
    נתתי דוגמה לארוחת ערב ואמרתי לו במפורש שלא זה מה שמתאים לו וגם לא רשמתי כמויות. מה אתה רוצה?
    פשוט טיפש... זה מדהים.

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkChaosSquat צפיה בהודעה
    EPIC FAIL
    אני מבין שאתה מנסה לצאת חכם כדי להעלות את הכבוד שלך טיפה. אבל זה לא עובד ככה שעדיף שתתחיל להקשיב לדעות של מקצוענים יותר. לא אוכלים 149 גרם אורז בגלל שבדם יש עודף גלוקוז. כוסעמק אתה בגיל ההתבגרות כשתהיה בן 70 אולי זה יהיה פאקינג נכון!
    כל שאר הדברים שכתבת אחרי הבדיקות דם אפילו אני לא אתייחס כי זה מעבר לטמטום שאני יכול לסבול ליום אחד
    אליך אין מה להתייחס, אתה מראה בכל אשכול כמה שאתה טיפש וחסר כל מידע. זה שהיית בחדר כושר פעמיים בחיים שלך לא הופך אותך למישהו שמבין, וכמו שאמרתי לך - אתה ילד בן 13 שלא מבין מהחיים שלו ובחיים לא השתפשף בין ספורטאים ומאמנים. וזה לא קשור לאשכול הזה ספציפי, אתה פשוט רושם פה כ"כ הרבה שטויות ומטעה אנשים, אתה פשוט מעפן.

וכן, תזונה צריכה להיות ע"פ בדיקות דם וע"פ מה שתזונאי/ת קובע/ת, לא ע"פ משהו שמישהו בן 13 שקרא מאמרים וחושב שהוא תזונאי אומר.

סליחה שאני מזלזל ב"הכשרה" שלך, אבל מי שקורא מאמרים באינטרנט לא מבין כמו מי שלמד את זה, ועצם זה שהוא אומר לבנאדם בלי לדעת עליו כלום (ואני מתכוון לכלום - אפילו לא גיל ומשקל, פשוט פתטי) כמה לאכול מכל דבר ומתי אומר כמה שהוא חובבן ולא מבין מהחיים שלו.

אתה פשוט אפס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

טיפשות זה הצד החזק שלך אה?
    נתתי דוגמה לארוחת ערב ואמרתי לו במפורש שלא זה מה שמתאים לו וגם לא רשמתי כמויות. מה אתה רוצה?
    פשוט טיפש... זה מדהים.

אליך אין מה להתייחס, אתה מראה בכל אשכול כמה שאתה טיפש וחסר כל מידע. זה שהיית בחדר כושר פעמיים בחיים שלך לא הופך אותך למישהו שמבין, וכמו שאמרתי לך - אתה ילד בן 13 שלא מבין מהחיים שלו ובחיים לא השתפשף בין ספורטאים ומאמנים. וזה לא קשור לאשכול הזה ספציפי, אתה פשוט רושם פה כ"כ הרבה שטויות ומטעה אנשים, אתה פשוט מעפן.

וכן, תזונה צריכה להיות ע"פ בדיקות דם וע"פ מה שתזונאי/ת קובע/ת, לא ע"פ משהו שמישהו בן 13 שקרא מאמרים וחושב שהוא תזונאי אומר.

סליחה שאני מזלזל ב"הכשרה" שלך, אבל מי שקורא מאמרים באינטרנט לא מבין כמו מי שלמד את זה, ועצם זה שהוא אומר לבנאדם בלי לדעת עליו כלום (ואני מתכוון לכלום - אפילו לא גיל ומשקל, פשוט פתטי) כמה לאכול מכל דבר ומתי אומר כמה שהוא חובבן ולא מבין מהחיים שלו.

אתה פשוט אפס.

הייתי מכפכף אותך עכשיו עם הצד המעליב של הזין. ילדון כפות לך תעשה בדיקת דם.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,513 | הודעות: 8,173,100 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect