הבנתי שלפני הריצה צריך לאכול פחמימות כדי שיהיה לגוף אנרגיה...
אבל מה הכי כדאי לאכול אחרי אימון ריצה של בערך 5 ק"מ? עדיף שלא יהיה משהו רציני שצריך להכין מראש..
הבנתי שלפני הריצה צריך לאכול פחמימות כדי שיהיה לגוף אנרגיה...
אבל מה הכי כדאי לאכול אחרי אימון ריצה של בערך 5 ק"מ? עדיף שלא יהיה משהו רציני שצריך להכין מראש..
נערך לאחרונה על ידי adir11; 11-04-2009 בשעה 13:13.
|
|
ארוחה עשירה בכל אבון המזון כדי שתקפיץ את האינסולין שיעזור להתאוששות מאגרי הגליקוגן שהתרוקנו במהלך הריצה
אתה צריך בעיקר חלבונים.
בישביל לעזור לגוף לתקן את השריר.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תפוח אדמה / אורזסלט ירקות קטן
150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן
2 כפית זית
פשוט צריך להרוג אתכם... זה מדהים כמה טיפשים אנשים יכולים להיות...
קובעים לבנאדם תפריט תזונה לאחר אימון, בלי שום מידע. אפילו לא משקל או גיל...
אתם פשוט בדיחה...
ועוד רושמים לו מדוייק חח 150 גרם חזה עוף מה אתם מזיינים תשכל
זה אינדיוידואלי ואתם לא יכולים לדעת מה הוא צריך לאכול - אין לכם תוצאות בדיקות דם שלו ואתם לא יודעים מה חסר לו ומה יש לו יותר מידי ומה יש לו בכמות המתאימה, אתם אפילו לא יודעים את הגיל שלו ולא את המשקל!
אתם פשוט עושים לבנאדם עוול וזה רק יפגע בו... כאלה אנשים טיפשים.
לפותח הדיון: לך לתזונאית של קופת חולים, היא תגיד לך לפי בדיקות דם, והיא תתן לך חוות דעת מקצועית.
וד'א
אין שום סיבה בעליל לאכול אורז אחרי אימון ריצה... אורז (או פסטה, או קוסקוס לדוגמה) זה לפני אימון לא אחרי.
וגם ספגטי מה הקשר אחרי אימון מה...
חחחח ועלק אתה רושם לו ספגטי עם עוף ועגבנייה אחת יענו מדייק על העגבנייה חחח אתה פשוט בדיחה
בגדול - ארוחת ערב לאחר אימון בד"כ כוללת ביצים (הכמות תלויה במהלך היום), סלט ירקות גדול ועשיר עם כל סוגי הירקות שאתה אוהב, עם שמן זית - זה מכיל שומנים לא רווים, פרוסות לחם, קוטג', פרי-2 פירות-3 פירות.
כמויות אני לא יכול להגיד לך מלבד סלט ירקות שיכיל כמה שיותר סוגי ירקות, שיהיה יחסית גדול אבל אני לא יכול להגיד לך כמויות, ובכלליות זאת ארוחת ערב לאחר אימון קלאסית ומאוד כללית, בשביל לקבל תפריט נכון ומותאם אישית אתה צריך ללכת לתזונאית (אתה יכול דרך קופת חולים) עם תוצאות בדיקת דם עדכנית.
***סתם נתתי דוגמה לארוחת ערב - אל תתחיל לאכול ככה, כי יכול להיות שזה לא מתאים לך, מה גם שלא רשמתי כמויות. זה ממש לא מותאם אליך - זה מאוד מאוד כללי וזאת דוגמה לארוחת ערב קלאסית.
טיפשים - אל תכתבו פה דברים ותטעו אנשים. אתם ממשיכים לעשות את זה פעם אחר פעם, אתם מעפנים.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
EPIC FAIL
אני מבין שאתה מנסה לצאת חכם כדי להעלות את הכבוד שלך טיפה. אבל זה לא עובד ככה שעדיף שתתחיל להקשיב לדעות של מקצוענים יותר. לא אוכלים 149 גרם אורז בגלל שבדם יש עודף גלוקוז. כוסעמק אתה בגיל ההתבגרות כשתהיה בן 70 אולי זה יהיה פאקינג נכון!
כל שאר הדברים שכתבת אחרי הבדיקות דם אפילו אני לא אתייחס כי זה מעבר לטמטום שאני יכול לסבול ליום אחד
נערך לאחרונה על ידי DarkChaosSquat; 14-04-2009 בשעה 08:59.
באמת אל תיתנו לו כמויות מדוייקות.
יכול להיות שיש לו חילוף חומרים מהיר או איטי, ואז מה שאתם נותנים לו יכול להיות מעט או יותר מידיי.
תאכל ארוחה שעשירה בכל אבות המזון, ועד שאתה שבעה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הוא ביקש דוגמא לארוחה לאחר אימון,וזה מה שהביאו לו,לא מבינים מה הבעיה?
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
טוב צודק.
הקיצר וויקוח מיותר מאוד.
שיוכל כמו בדוגמא רק בכמויות שהוא צריך.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 14-04-2009 בשעה 14:55.
אלברט איינשטיין
טיפשות זה הצד החזק שלך אה?
נתתי דוגמה לארוחת ערב ואמרתי לו במפורש שלא זה מה שמתאים לו וגם לא רשמתי כמויות. מה אתה רוצה?
פשוט טיפש... זה מדהים.
אליך אין מה להתייחס, אתה מראה בכל אשכול כמה שאתה טיפש וחסר כל מידע. זה שהיית בחדר כושר פעמיים בחיים שלך לא הופך אותך למישהו שמבין, וכמו שאמרתי לך - אתה ילד בן 13 שלא מבין מהחיים שלו ובחיים לא השתפשף בין ספורטאים ומאמנים. וזה לא קשור לאשכול הזה ספציפי, אתה פשוט רושם פה כ"כ הרבה שטויות ומטעה אנשים, אתה פשוט מעפן.
וכן, תזונה צריכה להיות ע"פ בדיקות דם וע"פ מה שתזונאי/ת קובע/ת, לא ע"פ משהו שמישהו בן 13 שקרא מאמרים וחושב שהוא תזונאי אומר.
סליחה שאני מזלזל ב"הכשרה" שלך, אבל מי שקורא מאמרים באינטרנט לא מבין כמו מי שלמד את זה, ועצם זה שהוא אומר לבנאדם בלי לדעת עליו כלום (ואני מתכוון לכלום - אפילו לא גיל ומשקל, פשוט פתטי) כמה לאכול מכל דבר ומתי אומר כמה שהוא חובבן ולא מבין מהחיים שלו.
אתה פשוט אפס.