שלום לכולם.
קודם כל חג שמח ותודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי.
אוקיי, אז ככה יש לי משתמש פרימיום בראפיד שייר, עכשיו אני מוריד המון קבצים ששוקלים 200 מגה +-, כאילו קובץ אחד בערך של 4 ג'יגה שמחולק לparts וכל פארט 200 מגה +-, עכשיו הבעיה היא שאני מוריד דרך פלאש גט ולפעמים זה מוריד לי טוב לפעמים לא, פעם זה מוריד לי קובץ של 13 ק"ב - שזה האתר אינטרנט, ופעם זה מוריד לי את הקובץ הנכון, וזה משגע אותי, רשום בסוף סיומת rar הכל בסדר, פשוט מתי שבא לו הוא מוריד קובץ של 13 ק"ב ופעם הוא מוריד את הקובץ המלא של הראר, עכשיו יש מצבים גם פתאום שהפלאש מפסיק להוריד את הקבצים(אני מאפשר 2 קבצים באפשרויות - הורדה בו-זמנית) ושהוא מפסיק אותם.. זהו כאילו הלך עליהם הם יורידו לי על 10 ק"ב במקסימום.. אם לא על חצי ק"ב בכלל.. וכשאני מעביר את ההורדה לפארטים הבאים, הוא מוריד לי על המקסימום.. וזה משגע אותי למה זה עושה את זה, סתם? וגם נכנסתי לOptions -> Site Manager -> add ושמע שמתי בurl את הכתובת של https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi ולמטה סימנתי בV התחבר לשרת, ורשמתי שם משתמש וסיסמא, עכשיו מה שזה עושה פשוט כל פעם שאני נכנס קובץ להוריד, הוא פותח לי לינק ומוריד אותו אוטומטית לא צריך להיכנס לאתר ולעשות Premeium ואז להוריד.. אני פשוט מעתיק את הלינק וזה ישר פותח לי הורדה.. הבעיה היא שההורדה מתחילה בrapidshare.com ואחרי זה כל השאר ובסוף rar.. וכשאני מעתיק את הלינק ולוחץ אנטר אז זה מופיע בצורה הבאה xxxx.rapidshare ואז כל השאר.. ולדעתי זאתי השיטה הנכונה.. וככה אני מוריד אבל עדיין זה עושה לי לפעמים בעיות, פעם אחת גיליתי שהבעיה שזה עשה לי זה בגלל שנגמר לי הגי'גה להורדות לאותו יום, אבל פעמים אחרות בדקתי וזאתי לא הייתה הבעיה. אשמח גם בבקשה להסבר איך להוריד כמות של לינקים בוות אחת בלי להיכנס לאחד אחד ושזה יוריד טוב! ניסיתי לעשות הורד הכל בעזרת פלאט גט או IDM, אבל זה עושה בעיות.. כאילו מוריד קובץ של 13 ק"ב..
סליחה על החפירה אבל אשמח לעזרה. תודה מראש.

ציטוט ההודעה