שלום אני לאחרונה מעוניין להתגייס להנדסה קרבית ולנסות להתקבל ליהל"ם
רציתי לדעת בתור התחחלה מה אני צריך לעשות כדי להגיע להנדסה ובהנחה שהגעתי מה אני צריך לעשות כדי להתקבל ליהל"ם?
ולמישהו יש איזה מאמר על גיבוש יהל"ם?
תודה מראש
שלום אני לאחרונה מעוניין להתגייס להנדסה קרבית ולנסות להתקבל ליהל"ם
רציתי לדעת בתור התחחלה מה אני צריך לעשות כדי להגיע להנדסה ובהנחה שהגעתי מה אני צריך לעשות כדי להתקבל ליהל"ם?
ולמישהו יש איזה מאמר על גיבוש יהל"ם?
תודה מראש
|
|
תתפלא דוקא גיבוש מרץ להנדסה היה מפוצץ עד 0 מקום ואני רציתי להגיע לשם ואפילו עם פרוטקציה ברמה מאד גבוהה לא הצלחתי.
מה שאתה צריך לעשות:
לסמן הנדסה בעדיפות הכי גבוהה
לסמן שריון+תותחנים בבעדיפויות הכי נמוכות ואם אפשר לא לסמן בכלל אז אל תסמן.
למידע על הגיבוש חפש בפורום
אחד הגיבושים היותר קשים, תצטרך לסמן הנדסה בדירוג גבוה סביר להניח שתקבל, אבל ממש מעט מתקבלים ואם אתה נושר לגדודים של הנדסה זה לא משהו..
יחאי אתה בצבא?
הגדודים של ההנדסה הם גדודים כמו בכל מקום אחר (חוץ מאב"כ והגדוד של הכלים הכבדים שאני לא זוכר את שמו).
אתה עושה רובאי 07 ואתה לוחם לכל דבר + בעל הכשרה לחבלה
העניין הוא שלא איכפת לי להיות בגדודים כאילו אני מעדיף בהרבה יהל"ם אבל אם אני יהיה בגדודים אז אני יהיה מרוצה מאוד
ושמתי במנילה הנדסה 5 ושיריון/תותחנים 1
וכשאמרתם שזה קשה ורק מעט מתקבלים התכוונתם להנדסה או ליהל"ם? ואני צריך לעשות גיבוש כדי להיות בהנדסה?
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 14-04-2009 בשעה 20:11.
Yeahi, לא בקטע של להתנשא אבל אתה מדבר שטויות... כשתגיע לצבא אתה תבין אותי.
אגב אני דיברתי בדיוק כמוך, היום אני מבין שטעיתי.
GoldStar, אפילו לסיירת אופניים לא הייתי מקבל אותך יא מכוער
סתם, קיצר תסמן הנדסה ראשון במנילה. בשביל להגיע להנדסה כמובן לא צריך שום גיבוש.
תתגייס להנדסה, תתאמן לפני הגיוס כדי להגיע עם כושר טוב. חודש אחרי הגיוס שלך בערך יהיה לך גיבוש ליהלם, הרבה זחילות הרבה בלאגן, תבוא עם ראש טוב תהיה טוב ותתקבל, בלי הרבה זיוני מוח.
אם לא תתקבל גם לא נורא, הגדודים של הנדסה עושים עבודה חשובה יותר מגדודים אחרים לדעתי (ואני בצנחנים) ובמלחמה בעזה הם עשו יותר מכולם אז שלא יבלבלו לך את המוח על הגדודים של הנדסה.
גם בגדודים של הנדסה יש דברים מאוד מעניינים וגם התקדמות יחסית קלה לפיקוד.
שיהיה בהצלחה אחי!
ישי התותח
לא אמרתי שאתה מתנשא תקרא שוב מה שרשמתי.
דבר שני, אז מה אם חרא שם? אתה בצבא? תגיע לצבא תבין שבכל מקום חרא.
אין כזה דבר להיות מורעל בצבא, גם בסיירות גם בגדס"ר גם בגדודים תמיד יש אנשים שבוזים ותמיד קשה והצבא זה לא מה שאתה רואה.
שום סיפור של אף אחד בעולם לא יגרום לך להבין מה זה צבא עד שלא תגיע לשם.
בכל מקום חרא ואף אחד לא נהנה יותר מדי בצבא תאמין לי.
ישי התותח
Yeahi אתה באמת מדבר שטויות
בוא נגיד שהכרתי קצת את המפקדים של יהל"ם ויחסית למפקדים של הגדודים הם זרקנים, מצחיקים, גרבילים כאלה לא יודע איך להסביר לך (בבהל"צ אני מתכוון) זה לא אומר משו ספציפי חס וחלילה.
הגיע אלינו לגדוד קצין שפיץ אש שהיה ביהל"ם.
יש ויש .. כל מקרה לגופו.
המפקדים ביהל"ם הם שפיצים אחד אחד תאמין לי...
כל המפקדים של יעל הם מהמובחרים בצבא ...