המשך של השכול הקודם: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=449338
פשוט אמרו לי לפתוח פה בתמיכה תכנית... אז קיצר תענו לי אל השאלה בבקשה!!
המשך של השכול הקודם: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=449338
פשוט אמרו לי לפתוח פה בתמיכה תכנית... אז קיצר תענו לי אל השאלה בבקשה!!
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 16-04-2009 בשעה 00:12.
|
|
סליחה על הדבל אבל נווו כבר בבקשה תענו אני רוצה לפני שבוע הבא כבר לאיות סגור מה אני צריך לקנות ולעשות.
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 16-04-2009 בשעה 00:11.
חיבים כרטיס טלוויזיה אני מבין...
אז נחשוב כבר עם לקנות...
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 16-04-2009 בשעה 00:27.
כדי לצפות במחשב דרך הטלוויזיה אין צורך בשום כרטיס טלוויזיה.
הכל תלוי בשני דברים: היציאות הקיימות בכרטיס מסך ובטלוויזיה ושימוש בכבל המתאים.
קצת קשה לענות כי אין לי מושג מה יש לך.
בגדול: אם מהכרטיס מסך יש חיבור SVIDEO ובטלוויזיה יש חיבור דומה או 21 פינים (שניהם שכיחים) כל מה שנשאר זה לקנות כבלים מתאימים (השקעה של כמה עשרות שקלים בודדים).
לאחר מכן יש להיכנס להגדרות כרטיס המסך (בד"כ לוח בקרה המותקן ביחד עם הדרייבר) ולהגדיר שם תצוגה כפולה ולמצוא את ההגדרות המתאימות לטלוויזיה שלך
לא אבנתי עדין עם אין לי כרטיס מסך לאיפה אני בדיוק מחבר את זה במחשב?
מה אני קונה מפצל ושם אותו בחיבור של המסך מחשב ואז יש לי מקום גם לחביור המסך המחשב וגם לעוד משהו שזה החיבור של הטלוויזיה![]()
יש לך כרטיס מסך (אל תתבלבל בין כרטיס מסך לכרטיס טלוויזיה).. זה הכרטיס שממנו יוצא הכבל למסך מחשב הרגיל שלך.
ואני אחזור שוב, בלי לדעת בדיוק מה החיבורים הקיימים לא נוכל לעזור
אין לי שום כרטיס טלוויזיה במחשב... לא שראיתי קזה..
ויש לי אני חושב יציעות של הכבלים עם הצבעים כי ה21 פינים מחובר לממיר של HOT אני חושב..![]()
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 16-04-2009 בשעה 20:13.
הטלווזיה:
החבורים מהחורה של הטלוויזיה:
המפצל שמחובר לחיבורים מהחורה של הטלוויזיה ולמפצל הצמו מחוברים הDVD וכבל של המצלמה אבל יש עוד מקום שלישי פנוי:
החיבורים מהצד שיש בצד של הטלוויזיה:
עוד חיבורים בצד של הטלוויזיה: שבמחוברים הליהם הוידאו והממיר של HOT:
המחשב מהחורה:
עוד המחשב מהחורה:
ועוד המחשב מהחורה:![]()
אחלה אתה צריך חיבור SVIDEO ל21 פינים ויש המון כאלה בחנויות (אני מניח שזה SVIDEO כי קצת קשה לראות מהתמונות)
אתה יכול גם להשתמש בהם (SVIDEO ל חיבור הצהוב) פשוט ראיתי שיש לך שתי חיבורי 21 פינים. מה נוח לך
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ויפר יש לו כניסת VGA 15 פינים בצד של הטלוויזיה לא?
התמונה הכי טובה תהיה לפי דעתי DVI (החיבור שזהה למה שמחובר כבר) (זה שבצבע לבן) וממנו להוציא לVGA (החיבור הכחול בצד של הטלווזיה).
אתה מתכנן גם לשמוע דרך הטלוויזיה או דרך הרמקולים של המחשב?
וקראתי עכשיו את מה שכתבת באשכול הקודם. בחיבורים של ה3 כבלים אז יש לך לבן ואדום לאודיו (סאונד - ימין ושמאל) ויש לך את החיבור הצהוב שזה בשביל התמונה...
ראיתי כבר שיש לך מפצל בשביל הסאונד, לאן מתחבר החיבור ה2 ? (1 בטח לרמקולים של המחשב...)
ותקנה / תשיג כבל שמוציא מיציאה רגילה של 3.5 מ"מ (החיבור של האוזניות בדיסקמן, ווקמן...) אל אדום לבן ואז ראיתי שהחיבור הירוק בכרטיס קול שלך היה פנוי, אפשר לחבר לשם את הכניסה הרגילה ומשם למשוך את האדום לבן ואת התמונה אתה תראה דרך מה שכתבתי למעלה (DVI וVGA) , צריך רק לראות איך זה מסתדר מבחינת הערוצים בטלוויזיה בשביל שתשמע ותראה באותו ערוץ