אני לא מתראה בכלל עם בנות.. לא מדבר עם שום בנות.. כשאני יוצא וזה אנחנו רק בנים..
עכשיו בשכבה שלי (ז') יש בערך חצי סנוביות וחצי נחמדות..
אני רוצה להתחבר עם הנחמדות..
בקיצור, איך להתחיל לדבר או לא יודע שיהיו לי ידידות גם?
אני לא מתראה בכלל עם בנות.. לא מדבר עם שום בנות.. כשאני יוצא וזה אנחנו רק בנים..
עכשיו בשכבה שלי (ז') יש בערך חצי סנוביות וחצי נחמדות..
אני רוצה להתחבר עם הנחמדות..
בקיצור, איך להתחיל לדבר או לא יודע שיהיו לי ידידות גם?
|
|
נסה להתידד עם ה"סנוביות"
אח"כ עם הנחמדות ותחזור לפה.
[עצה אפקטיבית, אתה לא חייב לנסות את זה]
נערך לאחרונה על ידי Shon60; 16-04-2009 בשעה 00:27.
כשאתה מתיידד עם בת- זה בידיעה שאתה לא תרצה אותה.
תלוי מה הרצון שלך... אתה רוצה לרכוש עוד חברים- לך גם על בנות, זה כמעט לא משנה בנים או בנות בקטע הזה (אולי רק בנושאי שיחה)
אם אתה רוצה מישי כחברה- לך תציע למישי לצאת... מידידות לא יצא לך זוג ציצים. מקסימום דיבור על המחזור (ואז אתה נחשב כבר הומו).
אני גם לא לומד עם בנות שהם לא בכיתה שלי.. ובכיתה שלי ממש עקומות ומכוערות ויש שתיים סנוביות אחושרמוטה..
עכשיו נשאר לי ההפסקה..
בהפסקה כולם כזה יושבים "חבורות חבורות" (אני ב"חבורה" של בנים רק.. כל החבורות יש חלק בנים וחלק בנות)
מה אני יבוא פתאום לאיפה שיש בנות יתחיל לדבר איתה על לא יודע איזה נושא משותף?
בוא נתערב שקוראים לך יובל יוסף!\
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הומו
תאמינו לי הוא צריך ידידות,ככה מתחילים,אם הוא ישר ישיג חברה הוא לא ידע בכלל איך להתנהג...
הקיצר אחי תתחיל לדבר עם בחורות מהכיתה שלך,זה נשמע מסובך אבל זה ממש פשוט,אפילו תבקש ממנה חוד 0.7 ,רק ליצור שיחה איתה,אפילו אם היא קצרה ,משם תתקדם ותשב ליד מישהי בשיעור ותדברו קצת...אחרי שתצבור איזה 5 ידידות בערך תחזור לפה ואני מבטיח לך שאני יעזור לך
דבר ראשון, אתה אחלה גבר.. =]
דבר שני, ההתחלה סבבה אני יתחיל לעשות את זה..
דבר שלישי, עם לשבת ליד מישהי יש בעיה..
אני עכשיו יושב ב"מקומות קבועים" ליד חבר שלי..
רציתי לעבור ליד בת אבל לא נעים מהחבר.. אז התחלתי להפריע בכיתה כדי שהיא תעביר אותי ותמיד המורות מעבירות אותי ליד בן ואם אני ממשיך להפריע אז היא כבר מעיפה אותי מהכיתה..
זה מעצבן.. נראה לי המורות עושות בכוונה..
אתה כיתה ז'.
יש לך הקבצות במתמטיקה נכון?בטוח יש שם בנות משאר הכיתות בשכבה.
פשוט תתחיל לדבר איתן סתם בשיעור.נניח תבקש מאיזו אחת עיפרון או משהו ותחמיא לה![]()