כי בתחרות לא מחפשים אמנים-יוצרים. מחפשים כוכבים שעוברים מסך ועושים שמח.
סיפורו של טל כהן שלו.
כל ההתחבטויות, הלבטים, הקונפליקטים, המלודרמטיות המוגזמת, הכל התנקז לחמש דקות בהן נתתי מה שיש לי והלכתי הביתה אחרי סמול טוק עם צביקה הדר ובידיעה שהפאנל חשב שאני לא מעניין. עכשיו כשזה מאחורי אני חושב על איזה דביל הייתי לעשות כזה הר מעכבר. הרי זה היה סוף ידוע מראש. אני לא מה שכוכב נולד מחפשים. הם רוצים את הגרנדיוזי, הפומפוזי והגדול מהחיים. אני לא כזה, הם לא מחפשים את המופנמות.
ולמרות שהצלחתי לסחוט דברים טובים על השירה עצמה מה שהשתמע בין השורות של הדברים (חלקם שטויות) שחברי הפאנל אמרו הוא שאני לא מה שהם מחפשים.
שם התכנית הוא כוכב נולד, לא singer-songwriter נולד, והמשתמע מזה הוא שאני יכול לשיר כמו סינטרה ואלביס כאחד ועדיין אם זה לא תופס מול המצלמה ולא זה לא גורם לאלפי ילדות בנות 15 לזעוק עד שמתפוצצות להן השחלות זה לא תופס. אני מניח שלא השליתי את עצמי, ידעתי את זה מהתחלה. לכן חשבתי לעצמי אם היה שווה לעשות דרך עם סוף ידוע מראש. אבל עשיתי, ראיתי מקרוב איך דברים עובדים ועכשיו זה מאחוריי.
אני לא אגיד שלא התאכזבתי מההחלטה של הפנאל. קיבלתי הרבה חיזוקים חיוביים ובאיזשהו מקום בסמטה נידחת באחורי התודעה שלי קיוויתי לעבור כי הייתי בטוח שזה ישרת אינטרסים כל שהם. למרות שהתאכזבתי קלות זה לא מדיר שינה מעיניי. למצלמה שדחפו לי לפנים אחרי שיצאתי מהאולם לא נתתי את הסיפוק של תפיסת רגע קלישאתי ושבלוני בתולדות התכנית בו אני יוצא ממרר בבכי על חלום שנגנז ונופל על צווארם של משפחה וחברים.
אני אעשה את המוזיקה בתנאים שלי ואזכה להכרה בדרך הארוכה יותר.
להזכירכם, הנה מה שטדי הפקות הסתירו מכם...
www.myspace.com/talcohenshalev
אני יודע מה אני שווה ואני חושב שאני נותן משהו שונה מהציביון המוזיקלי של התכנית. אם זה לא מתאים להם לא צריך, נחזור לפאבים ובתי הקפה ונזכה להערכה חסרת פניות מאנשים שאת טובתם אני מחפש.
תודה לאיתי שגב ששעשע אותנו עד מאוד ועשה את ארבע שעות הציפייה לנסבלות.
שבוע טוב.
------------------------------------------------------
מה דעתכם?
לפי דעתי סתם הפקרות מה שהולך שם הם באמת לא לוקחים את המוכשרים באמת הם רוצים לקחת תסתם אנשים אפילו הם לא יודעים לשיר סתם בשביל הרייטינג המעפאן שלהם?
מה אתם חושבים?

ציטוט ההודעה