שלום קיבלתי זימון לחייל המודיעין..
רציתי לדעת אם יש מישו שכבר היה בזימון הזה ויודע מה הולך להיות שמה?
אם צריך לחזור על חומר כלשהו...המלצות..טיפים..
תודה
שלום קיבלתי זימון לחייל המודיעין..
רציתי לדעת אם יש מישו שכבר היה בזימון הזה ויודע מה הולך להיות שמה?
אם צריך לחזור על חומר כלשהו...המלצות..טיפים..
תודה
|
|
זימון ל חמ''ן
יש לי עוד שבועיים...
קיבלתי אותו בגלל שאני לומד ערבית בבית ספר...
שמעתי שיהיה לי קטעי ערבית לתרגם..
רציתי לדעת אם יש מישו שהיה בזה..מה הוא ממליץ לעשות... טיפים...
יש משו שצריך לחזור עליו לפני השאלות שמה?
לא יודע בקשר לזימון דווקא לחיל מודעין אבל אני יכול לתת לך עצה ככה בכללי על מיונים
דבר ראשון אל תלחץ אם זימנו אותך זה אומר שהם צריכים אותך תעשה מה שאתה יודע ויכול אתה לא צריך להרוג את עצמך עוד לפני שכל העסק הזה התחיל בכלל קח את זה בקלות..
וכמו שכבר אמרת זימנו אותך לשם בגלל שאתה לומד ערבית, אם אתה יודע ערבית בסיסית זה אמור להספיק הצבא בכללי לא מחפש דווקא את אלה שערבית היא כמו שפת אם שניה שלהם..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-05-2009 בשעה 00:22.
יעשו לך כל מיני מבחנים בערבית, חלק שאלות אמריקאיות חלק אנסינים כאלה, לא רמה גבוהה יותר מבגרות 3 יחידות בערבית. בהצלחה.
במבחן הראשון לפי זיכרוני,יש כל מיני סוגי שאלונים, יש בערבית- כמה אנסינים פשוטים עם שאלות, יש שאלות על ידע כללי (כל מיני סוגים, אפילו יכול להיות שטויות כמו מי המציא את הדינמיט) יש גם שאלות של הבנה כמו אנלוגיות. (כמו למשל הקשר בין בציר ליין זה כמו הקשר בין קציר ללחם) לא אמור להיות כל כך קשה וגם היה לי שאלון 300. שאלון ארוך וחופר עם הרבה שאלות מוזרות, המטרה שלהם היא פחות לראות את התשובות שלך ויותר לראות את האמינות והעקביות בתשובות כי הם חוזרות על עצמם בכל מיני סגנונות (כמו לדוגמא האם אתה אלים...) זה לפחות מה שהיה לי שנה שעברה בפעם הראשונה שהלכתי...
![]()