בקיצור היום נישקתי ילדה סיפור ארוך.. עכשיו יש לה שיניים קצת בולטות:| וקרה פעם אחת שהתנגשו לנו השיניים:| פאשל רצינית... אחרי זה הסתדרתי והבנתי.. אבל מה איך אני מונע את זה ברגיל?
בקיצור היום נישקתי ילדה סיפור ארוך.. עכשיו יש לה שיניים קצת בולטות:| וקרה פעם אחת שהתנגשו לנו השיניים:| פאשל רצינית... אחרי זה הסתדרתי והבנתי.. אבל מה איך אני מונע את זה ברגיל?
|
|
אם היא חברה ממש טובה שלך, אז "תתאמן" איתה עד שתמצא את הנקודה שלא יתנגשו לכם השיניים.
בלי להעליב, אחד הפאשלות הכי גדולות שהיו לך חח
אני יודעבקטנה אחי.. זין שלי כולם
מצאתי כבר אבל בדוק זה יקרה לי שוב :|
אה ועוד משהו קטנטן חחח היא יזיזה כזה לא חברה:| פעם ראשונה שניתקלתי בכזה דבר
נערך לאחרונה על ידי Pierre Cardin; 24-04-2009 בשעה 16:13.
חח אחי אם זאת יזיזה אז מה אכפת לך חח
גם לי הייתה יזיזה ואני דיברתי איתה חופשי אחי אז אין לך מה לדאוג דבר איתה חופשי אל תתבייש.
תגיד לה ככה: "שמעי את נראית כמו רונלדיניו עם השיניים האלה תעשי גשר!" חח סתם כפרה.
דבר איתה רגיל חופשי ותיהיה משוחרר כי זאת כולה יזיזה אחי ואם זאת יזיזה הם ימשיכו לדבר איתך ולהתחרמן איתך גם אם תגיד לה את זה...
שמע אחי, פשוט תתנשקו עד שזה יפסיק. בנתיים תשתדל לא להתייחס לזה, חבל שהיא תעלב.
בסוף היא תבין את זה לבד ותמצא דרך להפסיק עם זה.
בהצלחה (:
תתאמן איתה ובסוף תצליח תעשה מה שאתה מרגיש כי אם לא ניראלך שאתה יכול לדבר איתה על כאלה דברים אז אל אבל עדיף עכשיו להיתאמן מאשר שאחר כך תיהיה .... לא טוב...?
לא נוראאל תדאג מזה כל כך
ויקה
Good as you...
לא יודעת שומדבר על עצמי...
תוציא קצת יותר את השפתיים ותמשיך לנסות עד שתצליח.
במקומך הייתי מחפש יזיזה עם שיניים נורמליות...
hhh lolz
בליגת העל כבר כולם רועדים,לכל חור בארץ אנחנו באים,צובעים את הליגה לבן ואדום,כל מי שיבוא יקבל גיהנום,כל היציע עכשיו משתולל ,ניתן את הכל בשבילך הפועל,ידיים למעלה נשיר לך עוד שיר,איתך על המוות נרעיד את העיר !!