סוזן בויל מגיעה לסאות'פארק
שבוע בלבד לאחר שנחשפה, כוכבת תוכנית הכשרונות הבריטית זכתה לאזכור ב"סאות' פארק" והצטרפה לפנתאון הכוכבים ההוליוודיים שהסדרה הסאטירית כיוונה אליהם את חציה. צפו בקטע.
סוזן בויל, שעד לפני שבועיים היתה אנונימית לחלוטין, ממשיכה את מסעה בתחנות השונות של התרבות הפופולרית. לאחר שהביצוע שלה לשיר מתוך "עלובי חיים" בתוכנית הכשרונות Britian's got talent כבש את שיא הצפיות ביו טיוב עם למעלה מ-100 מיליון ציפיות, אתמול היא הוזכרה בתוכנית הסאטירה הפופולארית "סאות'פארק". למרות שבויל טרם זכתה לדמות מצוירת בהשראתה (זכות מפוקפקת שתסריטאי "סאות'פארק" שומרים לבריטני ספירס, מייקל ג'קסון, טום קרוז וכוכבים אחרים), היא מופיעה בפרק כסיבה לבריחתם של ילדי העייירה מהבית.
בויל בת ה-48, שהצהירה באודישנים לתוכנית הכשרונות כי היא מעולם לא התנשקה, היא מטרה נוחה לחציהם של תסריטאי סאות' פארק. בפרק ששודר אמש אחיו הקטן של קייל מחליט להצטרף לילדים אחרים ולברוח מהבית כדי להפוך לפיראט בסומליה. במכתב הפרידה שהוא משאיר להוריו הוא מצהיר כי הסיבה לבריחתו היא שנאתו למעמד הביניים האמריקאי ובעיקר לתופעת סוזן בויל. כצפוי, כותבי סאות' פארק לא חסכו במילים גסות: "אמא ואבא היקרים, אני בורח מהבית. אני מצטער אבל אני לא יכול לשאת יותר את המונוטוניות של חיי המעמד הבינוני. כולם בבית הספר אידיוטים ואם עוד בן אדם אחד ידבר איתי על הביצוע של סוזן בויל ל'עלובי החיים' אני הולך להקיא את האשכים שלי דרך הפה".
וכמו תמיד, המקור מצחיק בהרבה מהתרגום:
בויל עצמה לא מופיעה בפרק כדמות, אבל נראה שאם הקדחת התקשורתית סביבה תמשך זה רק עניין של זמן עד שהיא תוזמן לדובב את עצמה בסדרה. במקביל, "הטלגרף" דיווח היום שמפיקי תוכנית הריאליטי הבריטית זועמים על כך שבויל הסתפרה וצבעה את שיערה לחום. שופטת התוכנית אמנדה הולדן אמרה ל"טלגרף" כי "על בויל להישאר בדיוק כמו שהיא משום שזו הסיבה שכולם אוהבים אותה. ברגע שנהפוך אותה למפלצת-של-תהילה היא תהרס".

ציטוט ההודעה