קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[פריקה] ידידה :\

ברירת מחדל [פריקה] ידידה :\

מראש אני אומר שאני יודע שתגידו שאין מה לעשות וזה ולוותר וכל זה אני יודע את זה אני מרגיש שאני חייב לפרוק פשוט

אז ככה יש לי ידידה שחיזקנו טיפ טיפה את הקשר בשנה שעברה, דיברנו שעות באייסיקיו ובבצפר אנחנו כיום לא ממש בקשר. אפשר לומר שנדלקתי עליה, אבל אנחנו ידידים ומכאן אתם יכולים להבין שאנחנו מדברים על נושאים שונים ומגוונים. כמו למשל על החבר שהיה לה, שהיא נפרדה ממנו ובזה היא סיימה את הקריירה והיא לא רוצה יותר מחויבות וקשר לזמן הקרוב. אמרתי סבבה ננסה לרדת מזה.. לא הולך לי! אני מרגיש שאני ממש דלוק עליה ורוצה לפחות את הידידות שלנו לחזק וזה גם לא הולך לי. אני קובע בבית שמחר אני מדבר איתה בהפסקה, ואני לא רואה את עצמי עושה את זה בפועל. זה פעם שלישית כבר שזה קורה לי עם בנות ופשוט נמאס לי.. זה נורא קשה ואנלא מאחל את זה לאף אחד. מה גם שאני מרגיש שהידידות שלנו בסכנת הכחדה, הקשר ממש בקושי זה רק שלום שלום ולפעמים בנס היא מחייכת אליי.

קיצר מבאס נורא =\

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

מה אני הייתי עושה:לא מראה לה התלהבות ממנה בכלל.... וגם אם נדלקת עליה,תנסה לאט לאט אולי היא מנסה לשחק אותה "קשה להשגה" והיא באמת רוצה אותך! ושאתה מנסה לדבר איתה ולא הולך לך,תכניס לעצמך לראש: אני לא מתבייש ממנה ושם *** על כולםםםם...מקסימום...יש עוד מלא דגים בים ואתה כריש!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה אומר לעצמך "מחר אני הולך לדבר איתה" ? גמני עשיתי את זה פעם !

הרעיון הוא לשנות את זה ל "עוד שניה אני הולך לדבר איתה" וישר ללכת לדבר איתה בלי לחשוב על כלום

ציטוט נכתב במקור על ידי ILNAVYSEAL צפיה בהודעה
    מה אני הייתי עושה:לא מראה לה התלהבות ממנה בכלל.... וגם אם נדלקת עליה,תנסה לאט לאט אולי היא מנסה לשחק אותה "קשה להשגה" והיא באמת רוצה אותך! ושאתה מנסה לדבר איתה ולא הולך לך,תכניס לעצמך לראש: אני לא מתבייש ממנה ושם *** על כולםםםם...מקסימום...יש עוד מלא דגים בים ואתה כריש!

מחזק את הדברים..!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,350 | הודעות: 8,173,937 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect