ראוטר של EDIMAX וכל פעם שאני מנסה להתחבר זה עושה קישורית מוגבלת וחסרה.. ובמחשב השני שאליו מחובר הראוטר ישירות אז יש אינטרנט רגיל. גם מהפליסטיישן אני לא מצליח להתחבר..
ראוטר של EDIMAX וכל פעם שאני מנסה להתחבר זה עושה קישורית מוגבלת וחסרה.. ובמחשב השני שאליו מחובר הראוטר ישירות אז יש אינטרנט רגיל. גם מהפליסטיישן אני לא מצליח להתחבר..
|
|
גם לי זה קרה לפני שבוע, ואז גילתי ששמתי סיסמא לא נכונה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מאז ומיתמיד זה היה?
במחשב האלחוטי הוא נייח? אם כן יש לו מתאם אלחוטי או כרטיס רשת אלחוטי
לא לא
תראה הסיפור הוא כזה: הראוטר הקודם נדפק אז קנינו ראוטר חדש.. עכשיו בהתחלה לא היה אינטרנט אבל יכולתי להתחבר אליו.. אחרי שהגדרתי את הראוטר והכל כדי שיהיה אינטרנט (והאינטרנט פועל) אז כבר לא יכולתי להתחבר.
וזה במחשב נייח..
והסיסמא נכונה.
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 06-05-2009 בשעה 15:33.
תגיד איך הקליטה במחשבים שמחוברים באופן אלחוטי נמוכה אם כן זאת הבעיה..
כדי לשפר את הקליטה תכנס לחלון הקינפוג של הראוטר..
שם תיגש ללשונית Wireless ואז חפש את קטגוריית Channel תראה איזה ערוץ מסומן שם תזכור אותו.
עכשיו תנסה לשנות אותו למספר אחר תנסה לדוג' לשנות לערוץ 4 תראה אם הקליטה הסתדרה.
אם זאת לא בעיית קליטה באמת קיימת האפשרות שהסיסמא לא נכונה תכנס לחלון הקינפוג של הראוטר
גש לחלון Advanced ואז לחלון Security ואז תוודא שהמפתח שהכנסת במחשבים המחוברים באופן אלחוטי הוא נכון..
אם זה לא עזר אז תנסה לספק יותר פרטים כדי שאני אוכל להיות יותר ממוקד כי יש עוד כמה אפשרויות ורק אם אני אדע יותר פרטים על הבעיה ועל ההגדרות הנוכחיות של הראוטר אני אוכל לכוון אותך לפיתרון..
תבדוק שהגדרת את אותו סוג המפתח שהגדרת בראוטר
תודה ,
המשך שבוע מצויין.יש לך בעיה עם המחשב\רשת\מחשב כף יד?
אל תתביש לשאול, אני פה למטרה הזאת בדיוק !!
תוסיף אותי
לאיסיקיו\מסנג'ר\או סקייפ.
לא משנה הסתדרתי תודה לכל מי שניסה לעזור..
בסוף הבעיה הייתה שכשאיפסתי הראוטר שכחתי לשים מחדש את השם משתמש והסיסמא של הספקית..