זה לא ממש פריקה פשוט לא מצאתי משהו אחר..
אני אתחיל בזה שאני אספר לכם מה המצב שלי..
אני בתוך "חבורה" של 6 ילדים..
הם ממש חברים טובים.. הם קורעים אותי מצחוק כל היום אני צוחק איתם.. והם לא מציקים.. לא יורדים אחד על השני לא נותנים כאפות וזה הקיצר ילדים נחמדים..
החבורה מורכבת ממני (החכם)
ילד אחד שהוא טמבל וגם חזק (הטמבל)
ילד אחד שהוא ילד כאפות (הנחנח)
ילד אחד סטלן (סטלנוביץ')
ושני תאומים שהם תמימים..
אני חייב להגיד שבמכות אני די טוב.. ואני לא מפחד ללכת מכות גם עם כאלה יותר גדולים ממני.. גם אין לי בעיה לקבל חונכתי ככה מגיל 3 על ידי אח שלי אז אני פשוט מכאיב ל"יריב" כמה שאני יכול..
הרבה ילדים מפחדים ממני.. הערסים שתמיד מכפכפים לא מכפכפים אותי ולא יוצא לי ללכת מכות הרבה כי כולם יודעים שמי שהלך איתי מכות אחד שבר רגל אחד שבר 2 אצבעות.. אחד דקרתי אותו בעיפרון הקיצר יודעים שאני אכזרי..
עכשיו יש פה 2 בעיות..
1. אין לי בכלל קשר עם בנות.. אני רואה שכבר בגיל שלנו מתחיל להיות קשר בנות ובנים.. אני רואה בנות ממש נמרחות על ילדים מהשכבה שלי (שהם יעני הערסים).. ואני אפילו לא מדבר עם בת אחת.. ולא שאני מכוער או משהו..
מה עדיף להיות עם חברים טובים שתמיד אני צוחק איתם וכיף לי איתם או להיות עם הבנות כל הזמן?
2. יש אצלנו בשכבה ילדים שהם ילדי כאפות של ילדים כמוני או כמו הטמבל מה"חבורה" שלנו..
בקיצור זה ילדים כאלה שרוצים להתלהב על ילדים יותר חלשים מהם כדי להעלות קצת את הכבוד שלהם..
עכשיו ה"נחנח", "סטלנוביץ'" והתאומים מה"חבורה" שלי הם ממש חלשים..
אז הילדי כאפות שלי מרביצים להם..
עד עכשיו תמיד נתתי לחלשים מהחבורה שלי להתמודד לבד עם הילדי כאפות כדי שיוכלו להתמודד וללמוד להחזיר וכאלה... אבל נראה לי שאני יוצא חרא פה..
אז אם ילד מציק לילד מה"חבורה" שלי לעזור או לא לעזור?

ציטוט ההודעה