זה בהמשך לאשכול שעבר שלי , שבו סיפרתי שהידיד הכי טוב שלי התאהב בי , ואני דחיתי אותו ומאז הוא נפג כל כך עד שהוא ניתק איתי קשר לגמרי וכמה שאני לא מנסה ו"מחזרת" אחריו הוא שם עלי זין [ומגיע לי.] , ואז שהוא התנשק עם חברה חדשה שלו ביום העצמאות הרגשתי חרא..
..
מאז החלטתי שאני מפסיקה לרדוף אחריו ואני צריכה פשוט לעבור הלאה...יצאתי עם חברה שלי באחד מימי השישי עם כמה חברים , יום למחרת אחד האנשים שהייתי איתם ביום שישי התקשר אליי [השיג את הפלא לי] והזמין אותי לצאת..אמרתי למה לא..גם חמוד גם חכם גם מצחיק וגם ניראה טוב..הכל מושלם ויש לנו אחלה כימיה..[ואולי גם קצת בשביל לגרום לעצמי לשכוח מההוא...קצת אנוכי אבל לא חשוב..] .
קיצר נפגשנו , זה ממש זרם..הוא רק החמיא לי כל הזמן..אמר ש"את כל כך יפה..גם מבפנים וגם מבחוץ..." , והוא באמת גורם לי להרגיש הכי בטוחה והכי בנוח בעולם [למרות שאני די סובלת מביטחון עצמי נמוך ברמות..] , התנשקנו , צחקנו , דיברנו מלא....היה ממש כיף..
אבל זה פשוט נטול רגש [לפחות מהצד שלי] , אין לי את ההתרגשות הכל כך כיפית הזאת , ה"פרפרים" מה שנקרה....ומצד שני הוא פשוט האדם המושלם , אני נמשכת אליו ברמות והוא פשוט יכול לגרום לי לבכות מצחוק.....
מה לא בסדר איתי?
אני יודעת שאני והידיד הכי טוב שהיה לי לעולם לא נהיה ביחד..הוא לא רוצה לשמוע ממני אפילו , זה פשוט עצוב..והנה יש לי את ההזדמנות המושלמת עם האדם המושלם ואני פשוט מרגישה שזה לא נכון......
מה לא בסדר איתי?!

ציטוט ההודעה