אומרים על לוחמי השייטת 13 שהם יש להם אופי מאוד מאוד מיוחד...
מהו אותו אופי??? ולמה על מטכ"ל וכל שאר המובחרות לא אומרים ככה??
וסליחה אם זה עובר על החוקים...
אומרים על לוחמי השייטת 13 שהם יש להם אופי מאוד מאוד מיוחד...
מהו אותו אופי??? ולמה על מטכ"ל וכל שאר המובחרות לא אומרים ככה??
וסליחה אם זה עובר על החוקים...
|
|
שייטת 13 בניגוד ליחידות המובחרות האחרות מאוד מוחצנים וראוותנים
תנסה אתה לקום ב5 ססוקר בשיא החורף ולצאת לשחות בים..
המסלול שלהם מחשל מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 16-05-2009 בשעה 12:14.
אומרים דברים גם על לוחמי שלדג וגם על לוחמי מטכ"ל וגם על כל מיני
פשוט אתה מורעל שייטת אז שמת לב לזה יותר מליחידות אחרות
אני מסכים עם Yeahi צריך איזה חוסן נפשי כדי לעבור את המסלול שלהם
ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.
אחחח אחחח כמה שאתה צודק.אני מורעל שייטת ואני בעזרת ה' גם יהיה לוחם כזה!!!!!!!!! אבל עדיין,מה הכוונה חוסן נפשי שהם צריכים?!
תדמיין את זה ככה
40 קילו על הג, 40 סנטימטר בתוך המים ומתחילים לרוץ 40 קילומטר
השרירים שלך מתכווצים רק מלהבין מה מצפה לך, הדבר היחיד שגורם לך להזיז את עצמך זה המוטיבציה לסיים את המסלול ולהיות לוחם שייטת
באארור שאני מכיר,קוראים לזה 40X40 לא?! , אני שמעתי עוד מלא דברים מרעילים עליהם!!!!
אין על השייטת!!!!!!!
ונתקן אותך...40% מהמשקל גוף עליהם ולא 40 קילו
תרגע... אתה נשמע כאילו יש לך עוד הרבה זמן עד הצו הראשון
חח לא ממש....אם תוכל לומר לי דברים "מרעילים" על השייטת אשמח לשמוע ממך/ממכם!!!!!!!!!!!!
שהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים.
בלי להעליב לא נראה לי שאתה תיהיה לוחם ביחידה מובחרת אתה יותר מדי מורעל\מושפע שבוי בתוך החלום שלך, אתה אפילו לא יודע מה מצפה לך ואתה טוען שאתה תיהיה אחד כזה, אם היה לך מושג קלוש מה זה אומר להיות באחת מהסיירות המובחרות אתה לא היית בא ושואל את המשפט המפגר הזה, ואני מעריך שאתה לא יותר מאשר בן 15 - 16.
נערך לאחרונה על ידי Tiger; 20-05-2009 בשעה 18:12.
בלי להעליב למה אתה חושב שהוא לא יוכל להיות לוחם שייטת ?!..בגלל צורת החשיבה שלו או אופן הדיבור שלו ? וגם אם הוא בן 15-16 מזה משנה ... אם יש לו מספיק רצון להיות בשייטת (ורואים שיש לו כי הוא מורעל וככה צריך להיות) אז הוא יוכל להתקבל לשם זה הכל עניין של כוח רצון לא להפסיק מנטליות בקיצור ..ולגבי זה שהוא חיי בחלום של עצמו תאמין לי שלא 1 או 2 מהאנשים של השייטת חיו תחלום של עצמם ורק ככה הגיעו לשייטת 13 ולעוד סיירות אחרות אחרי הכל החלומות הם אלה שדוחפים אותנו קדימה ועוד דבר אחד אחרון מאיפה לך הזכות להגיד למישהו שהוא לא יכול ? מי מינה אותך לאלוקים וקבע שאתה תקבע מי יכול ומי לא יכול ..(אנשים כמוך עושים לי בחילה ) לא פעם ולא פעמים אמרו לי שאני לא יכול והכל עברתי כמו גדול ככה שאין לך או למישהו אחר זכות להגיד לאדם אחר שהוא לא יכול !!!
---------------------------------------------------
גבר שהיה לך בהצלחה עם החלום שלך (שייטת 13) ואל תשכח להתאמן פיזית וכמובן נפשית לצבא^^
תקשיב ילד, תאמין לי שזה ששמעת סיפורים על השייטת לא אומר כלום על יכולת ההצלחה שלך בגיבוש ותאמין לי שיש אנשים שיודעים פי כמה וכמה ממך על השייטת
האנשים שהגיעו לשייטת הם אנשים שאוהבים ים עם חוסן נפשי ואני די בטוח שבמקום לכתוב בפורומים על כמה השייטת מגניבה הם יצאו החוצה והתאמנו
עם התנהגות כזאת יעיפו אותך על הימים הראשונים בגלל סוציומטרי מעפן
אני לא יודע בן כמה אתה ואני לא יודע מי אתה... אבל אתה נשמע כמו עוד ילד בן 12 שראה את כנפי העטלף והתחיל להתלהב
ואני לא מאמין שאתה אומר שאתה היחיד שיודע מה זה שייטת 13... אתה לא ילד מורעל, אתה סאטירה על ילד מורעל