חשוב מאוד שיזמינו אתכם למישחק!
אחרת אתם לא מקבלים 5 גולד!

גולד זה דבר מאוד חשוב במשחק וקשה להשגה!
אז תרשמו כאן את האי-מייל שלכם ואני יזמין אתכם!

אוקי אז בואו נתחיל...
eRepublik הוא משחק ריאליסטי, כלומר הוא משחק שממש אתם יכולים לראות שהוא מדבר על החיים שלנו.

eRepublik הוא משחק שבוא אתה מגלם תושב בעיר שאתה רוצה ( יש כמעט את כל הערים והארצות בעולם) ובשביל להיתקיים אתם צריכים לאכול (כמובן..) ולעבוד (כסף..), כמו כן במשחק ישנה ממשלה, כלומר ראש ממשלה העומד בראש ו"חברי כנסת" שגם הם חשובים לא פחות.
עם הזמן אפשר להתפתח ולהרוויח יותר ויותר כסף, לקנות בתים ואפילו לפתוח חברות משלך או מפלגות (או שניהם.. xD).

עכשיו, אמרתי בכותרת שכל יהודי חשוב בגלל שכרגע טורקיה כבשה את ישראל ובשביל לחבוש את ישראל בחזרה יש לנצח או במלחמה או בשלום..
במשחק כל יום צריך לעבוד ולהתאמן בצבא על מנת להיות יותר חזקים ולהוסיף יותר "STR".

בבקשה עזרו לכל היהודים במשחק להרוויח את ישראל בחזרה!

הרשמה:
חדש === אם אתה מוזמן על ידי מישהו, כלומר מקבל הזמנה לאימייל רק אם מזמיניםן אותכם אתם מקבלים 5 גולד(5 gold) כשמגיעים לרמה 6 (כ-9 ימים) שזה ממש ממש עוזר!!!!!!

כפי שאמרתי ישראל נכבשה על ידי טורקיה, ולכן אם אתם רוצים לגור ב"ישראל" נרשמים תרשמו באזור המגורים שלכם:
north district = Haifa (חיפה)
Jerusalem district = Jerusalem (ירושלים)
South-district = Beer Shava (באר שבע)
Center district = tel-aviv (תל-אביב)

אתם תראו שהדגל שלכם יהיה טורקיה אבל בזכותכם כל זה יכול להשתנות ומי יודע אולי אפילו אחד מכם יכול להיות ראש ממשלת ישראל.

האימייל מגיע תוך שעה מקסימום אם אתם עם אימייל של hotmail,gmail וכל אלה שהם ביינלאומיים ולא ישראלים (walla,nana....)!!
המצב עם הטורקים הולך יחסית טוב אני לא ממש יכול להגיד לכם מה קורה עכשיו כי זה יחסית סודי (אל תיקחו אישי זה סודי כמעט ל-99% מהשחקנים ב-eRepublik ) אבל אני יכול להגיד לכם שככל שיש יותר יהודים במשחק זה יותר טוב (הרבה הרבה הרבה יותר טוב..)
אז בבקשה שלחו אימייל עוד היום ותתחילו לשחק, מי יודע אולי תוכלו להיות ראש הממשלה של ישראל......

מדריך על האפשרויות במשחק:
eRepublik הוא משחק שבו אתה מגלם תושב במדינה שאתה רוצה (יש הרבה מאוד ארצות), ובשביל להיתקיים אתם צריכים לאכול ולעבוד.
כמו כן במשחק ישנה ממשלה, כלומר ראש ממשלה ו"חברי כנסת"(גם נקרא:קונגרס) שגם הם חשובים לא פחות.

עם הזמן אפשר להתפתח ולהרוויח יותר ויותר כסף, לקנות בתים,נשקים,מתנות ,אוכל ואפילו לפתוח חברות משלך או מפלגות.

עכשיו הרבה שואלים מה אני יכול לעשות חוץ מכל יום לעבוד ולהתאמן.אז התשובה פשוטה:
eRepublik הוא ברובו משחק חברתי,כלומר אתם לא תמצאו הרבה אקשן כמו במשחקי יריות וכאלה אלא אקשן שונה:
אתם בהתחלה רק תתאמנו ותעבדו אבל כשתעלו רמות אתם תוכלו לפתוח עיתון,חברה,ארגון ,לרוץ לקונגרס,לרוץ לראשות הממשלה,להיות שכיר חרב(הסבר בהמשך),להילחם במלחמות של מדינות אחרות ועוד לתקשר ולדבר עם אנשים אחרים מכל העולם ועוד אפשריויות.
אז עכשיו הסבר איך להיות שכיר חרב+איש צבא:
בעיקרון אין דבר כזה איש צבא במשחק,אבל יש כח שמעלים על ידי התאמנות(train).
כל פם שמתאמנים הכח עולה וככה נהיים יותר חזקים ואפשר לעשות יותר damage במלחמות וככה בעצם הופכים לאיש צבא.
אפשר לעלות בדרגות צבא,ואפשר להפוך לשכיר חרב בכך שתכתבו בפורומים שאתם מוכרים את שירותכם בד גולד או כל דבר אחר שתרצו(לדוגמא:אני מוכן לעזור במלחמה של מישהו אם הוא ישלם לי ככה וככה..).
עכשיו להסבר על הדף הראשי:
http://img16.imageshack.us/img16/461/erepublikmainscreen.jpg
אדום: זה איזור הניווט שלכם.מכאן אפשר להגיע לכל מקום:
home:זה מעביר אותך לדף הראשי.
my places: מכאן מגיעים לשוק,לדף החברה,חיפוש עבודה,דף מפלגה,דף הצבא ועוד.הסבר על כל מקום:
profile:כאן זה הפרופיל שלכם,חברים וביוגרפיה שזה מה עשיתם במשחק למשל הייתם חברי קונגרס ועוד.
company:דף החברה,רק למי שעובד בחברה מסוימת יהיה רשום שם שם החברה,מספר עובדים,איכות החברה ועוד.
army:דף הצבא שבו מתאמנים ומעלים את החוזק של השחקן שלך.
party:דף המפלגה.מכאן מצטרפים למפלגה מסוימת או שאם כבר נמצאים באחת,רואים מי ראש המפלגה,מי במפלגה ועוד.
newspaper:דף העיתון.ניתן מכאן לפתוח עיתון(20 gold) לנהל אותו ולכתוב כתבות.
country administration:זה לראש הממשלה.מכאן מנהלים הרבה דברים במדינה.
organizations:דף הארגונים.אפשר לפתוח חברה מכאן ולנהל את הארגון שלך.
market:
market place:מכאן קונים אוכל,מתנות,נשקים ,בתים ועוד.
בראש הדף אתם תראו שלוש ריבועים שמשם אפשר לבחור מה אתם רוצים לקנות,מאיזה מדינה ומה האיכות של המוצר שאתם רוצים לקנות.
monetary market:מכאן אפשר להחליף מטבעות.
כלומר אפשר להחליף כסף ישראלי תמורת כסף אמריקאי ועוד מטבעות שונים.
חשוב:ההחלפה היא לא 1 תמורת 1 אז תבדקו מה אתם תקבלו בהעברה.
אפשר גם לקנות גולד פה בשביל הרבה כסף של המשחק.
human resources:מכאן מקבלים עבודה.
גם כאן בראש הדף יש כמה ריבועים לבחירת סוג עבודה,מאיזו מדינה והסקיל מינימום של חברות שרוצים לעבוד בהם(בהמשך עוד
פירוט על סוגי עבודות,ואיכות העבודה).
מימין לשלושת ריבועי הבחירה אפשר לראות את הסקילים שלנו בכל סוג עבודה ומה החוזק סקיל.
companies for sale: כאפ אפשר לקנות חברה שכבר מישהו אחר פתח וכעת הוא רוצה למכור.
קונים ב gold.
get gold and extras:קניית גולד או דברים אחרים כמו welness box.
פה אפשר לקנות גולד בכסף אמיתי או לקנות דברים שעולים גולד.
info: כאן אפשר לראות כל מיני מידע על השחקן.
rankings: הדירוג במשחק.
לאחר שנכנסים לאחד מהדפים האחרים בקטגוריה זו יהיה מידע על המדינה.
community: כל מה שקשור לקהילה.
invite friends:להזמין חברים.
elections:דף הבחירות ואפשרות לראות את תוצאות הבחירות של המפלגה,הקונגרס והממשלה.
media: כאן אפשר לראות כל מיני כתבות של אנשים.
tools:יש פה כל מיני באנרים של המשחק.
forum:כניסה לפורומים הרישמיים של המשחק.
wiki:זה מעביר אותך לעמוד הויקיפדיה של המשחק ששם יש מדריכים וטיפים והסבר על כל דבר במשחק.
blog:בלוג.

עכשיו שסיימנו להסביר איך אני מגיע לכל מקום נמשיך.
בחלק הכחול(בתמונה):
אפשר לראות את האוואטר(תמונה) של השחקן,השם שלו,המדינה שהוא חי בה,ה wellness(חיים) שלו,גולד,כסף של המשחק,הודעות,איר ועים אחרונים(למשל שלחו לך מתנה או הצעת חברות) ואיוונטים אחרונים.

חלק ירוק:
*מתחת לאיפה שרשום news יהיה רשום לכם תזכורות לפעמים למשל "אל תשכח לעבוד היום" וכאלה.
בחלק זה אפשר לראות כתבות מכל העולם ואפשר לעבור מהכי פופולריות להכי עדכניות ועוד.
מתחת לזה תחת השם military אפשר להסתכל על רשימת המלחמות שיש כרגע בכל העולם.
כמו כן אפשר לראות את 20 האירועיים הצבאיים האחרונים למשל:מישהו פתח במלחמה או מישהו פתח מלחמת שחרור או כבש מקום כלשהו.

חלק חום:
זה חלק ה *****s (צעקות).
אפשר לרשום מה שרוצים לחברים או לעולם.
*יש רק 3 "צעקות" ביום.

עכשיו הסברנו על כל חלק באתר,הגיע הזמן להסביר על העבודה,סוגי עבודות ואכיויות.

אוקיי נשרמתי למשחק,איזה עבודה לקחת ?
דבר ראשון שצריך לדעת על eRepublik זה שלכל דבר שקונים(אוכל,מתנו ת,נשקים ועוד) יש איכות(מעכשיו איכות יקרא Q או Quality).
גם לכל חברה יש Q משלה.
יש עד חמש Q ואפשר לראות את המספר על ידי כוכבים שמסמלים את הרמה.
כשאתה בדף החיפוש עבודה(human resouces),
ליד כל חברה יש מספרים שמצביעים מה השכר שהחברה משלמת,מה הסקיל המינימלי שצריך לאותו סוג עבודה ומה ה Q של החברה.
יש 3 סוגי עבודות:
construction
manufacturing
raw material (land(

כל סוג עבודה כולל בתוכו תחומים שונים:

construction:
House
Hospital
Defense System

manufacturing raw materials (land)

Grain - Grain is used for the production of Food;
Diamonds - Diamonds are used for the production of Gifts;
Iron - Iron is used for the production of Weapons;
Oil - Oil is used for the production of Moving Tickets;
Lumberyard - Wood is used for the production of Houses, Hospitals and Defense Systems

איך לבחור עבודה מתאימה?

כמו שאמרתי,לכל חברה יש Q ולכל אוכל יש Q.
מה שאני צריך זה להיות בחברה שנותנת שכר שמספיק לי כדי לקנות אוכל שגבוה בלפחות Q(כוכב) אחד יותר מזה של החברה.
הסבר:
אם אני עובד בחברה של Q1 אני צריך שהיא תשלם לי מספיק כסף לקנות אוכל של Q2.
עכשיו כשהחיים שלי(welness) יותר מ 50% אז כבר צריך ב 2 כוכבים יותר משל החברה שבה אני עובד.

הסקילים של סוג העבודה:
כמו שהזכרתי יש 3 סוגי עבודות.
עכשיו כל פעם שאני יעבוד יעלה לי הסקיל שלי.
זה עולה לאט.
כשמחפשים עבודה,ליד השם שלה רשום:
min skill level.
זה הסקיל המינימלי של אותו סוג עבודה שהחברה דורשת.

עכשיו על המצב בישראל:
לכל מדינה יש regions שזה האיזורים של המדינה.
בישראל יש north,jerusalem ועוד כמה.
ישראל הייתה כבושה על ידי טורקיה במשך כמה חודשים ולפני כמה ימים הצלחנו סוף סוף לשחרר חלק אחד(north district(.
עכשיו המדינה הישראלית היא רק בשטח הזה אבל במשך הזמן אנחנו מקווים לשחרר את שאר החלקים מהכיבוש הטורקי.
כרגע אין עבודות בישראל כי אין ממשלה ואין קונגרס.
ב 25 לחודש יהיה קונגרס וכנראה רק אז יתחילו להיות עבודות בישראל.
^^קרדיט לZERONIC מפורום אחר....

קישורים:

המשחק - http://www.erepublik.com
מדריך עצום בויקיפדיה - http://wiki.erepublik.com/index.php/Main_Page
(מציע לכם לדפדף באתר הזה עזר לי המון).

כל שאלה אני פה לעזור xD

ותשימו פה את האימייל שלכם רק אימיילים בינלאומיים כגון GMAIL ואני יזמין אתכם למשחק וברמה 6 תקבלו 5 זהב בלי זה אתם לא תקבלו ואם זהב אפשר להקים חברות ודברים אחרים אז כדאי לכם לשים פה אימייל

--------------------

קרדיט ל-zigon1 מפורום אחר