שלום אנשים.
אני יכול לספק *כל* משחק שקיים בחנות של סטים, ולא בתור משתמש מעפן, אלא בתור GIFT, מה שאומר שאתם מקבלים אותו ישר למשתמש שלכם.
צרו קשר במסנג'ר - farara@live.com , אם לא תציינו שאתם מאטרף ובקשר לקניית משחקים, לא אאשר אותכם. תודה.
שלום אנשים.
אני יכול לספק *כל* משחק שקיים בחנות של סטים, ולא בתור משתמש מעפן, אלא בתור GIFT, מה שאומר שאתם מקבלים אותו ישר למשתמש שלכם.
צרו קשר במסנג'ר - farara@live.com , אם לא תציינו שאתם מאטרף ובקשר לקניית משחקים, לא אאשר אותכם. תודה.
|
|
גיפט לכמה זמן בדיוק?
*לאנשים שלא מבינים - GIFT זה משחק מלא ללא הגבלת זמן! מלא!
לך תעבוד על מישהו אחר
גיפט זה מתנה
שמקבלים ואתה מחלק את זה
יש כאלה ל-3 ימים ולחודש ויש ליותר זמן
אז על תעבוד אלינו..
וכמה נקודות אתה רוצה על זה?
לדוגמא CS 1.6?
1400 על 1.6 אם זה באמת עובד כאילו זה נקנה.
תגידו לי, אתם בסדר או מה? תקשיבו אין כח לתגובות האלה שלכם. תבדקו בסטים מה זה GIFT ותחזרו לפה. אם אתם לא יודעים מה זה אל תגיבו.
קיצר שמעו הוספתי אותו למסנגר הוא נשמע מצחיק הוא אומר שגיפט זה תמידי וה מתווסף לסטים שלך ולא נעלם ואני הצעתי לו 2000 נק על 1.6 והוא צחק עליי קיצר מסקנה הוא יקרן וגם גיפט זה לתקופה קצרה לפי מה שאני הבנתי ועוד כמה אנשים פה אז עדייף שתסביר את עצמך ותשים מחירים כמו בן אדם
פחחח, GIFT זה תמידי. כמו שאמרתי, תבדקו לפני שאתם אומרים שטויות! GIFT זה מתנה תמידית, זה לא GUEST PASS ה' ישמור הטיפשות שהולכת בפורום הזה. מה לעשות שאני לא מוכר קקמייקה כמו כל הפורום פה (משתמשים גנובים)? אני מוכר מוצרים איכותיים, מקוריים וחוקיים. למה שאני אמכור במחיר כמו של משתמשים גנובים? אין מצב, פשוט אין. מה שגם שזה יותר טוב ממשתמש, זה GIFT. אתם בוחרים לאיזה משתמש זה יילך.
איזה ילדים מסכניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואייי הרגו אותי מצחוק פה
GRIFT זה תמדיי!!!
אחי היתי משלם לך על KILLING FLOOR,(כסף אמתי) אבל זה בלתי אפשרי
רצתי לקנות אותו היום אבל יש איזה בעיה עם הכרטיס אשראי
עם אתה רוצה אפשר בכל הנקודות שלי הוא עולה 60 ש''ח
300נק'=20 ש''ח
20X3=60
--------
60ש''ח=900נק'
אני נותן לך את כל הנקודות שלי
איזה חשבון חחחחח
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 18-05-2009 בשעה 01:02.
תעשה מחירון משחקים משהו כזה...
קרא פרטית ותוסיף אותי.
ללא מבינים-
https://support.steampowered.com/kb_...ifts&l=english
http://translate.google.co.il/translate_t#
תנסו להבין
L4D כמה אתה רוצה?
פרטי ומאוד נחמד![]()
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"