מה הסיפור של זה?
הכל זה זיופים? או שיש אמיתיים ויש מזוייפים?
איך אפשר לזהות זיוף?
תודה
מה הסיפור של זה?
הכל זה זיופים? או שיש אמיתיים ויש מזוייפים?
איך אפשר לזהות זיוף?
תודה
|
|
תשמע.. אני בנאדם שאוהב את המותג דיזל, ולמען האמת גם אני חשבתי שה"דיזל אדידס" הוא לא יותר מבולשיט שיווקי של תאילנדים..
אבל יש מקוריים והרבה רק צריך למצוא חנות שהיא אמינה ולרכוש אותם שם אתה יודע חנויות מהסוג שלא יכולות להרשות לעצמן לשים זיוף על המדף אפילו בצחוק.. הבעיה היא שזה בדר"כ כלל מתבטא במכיר, לא שהם זולים במיוחד גם ככה אבל המכיר נע לרוב בין 1100-1700 שקלים לג'ינס. יש משפט מהעוקץ[דר"כ אחלה תוכנית] שאומר ככה.. "אם זה נראה טוב מכדי להיות אמיתי.. זה כנראה לא אמיתי"
[וסתם ככה משלומך.. לא שמעתי ממך מאז שניהלת אתה את סלולרי וגאדג'טים ואני את מדריכים וטיפים]
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
חחחח מנשמע אחי זוכר אותך
קיצר אני יכול להביא ג'ינס כזה ב-250
או שזה מזוייף או שזה גנוב (כי יש לו הרבה סחורה גם לקוסט וזה)
שווה לקחת לא?
נערך לאחרונה על ידי Ralph.L; 20-05-2009 בשעה 15:52.
איך לזהות זיוף? ואם זה באמת זיוף אז לא שווה לקנות?
שמע ג'ינס בן זונה תקנה בחנות של דיזל מה הבעיה מאיפה אתה אם אתה מאזור מרכז יש חנות שאני אוהב של דיזל בקניון רוטשילד הג'ינס תריך לעלות ככה 350-450
נערך לאחרונה על ידי פרסי קלאסי; 20-05-2009 בשעה 16:55.
מזויף
כמו שאמרתי המכירים נעים בן 1100 ל1700 שקל לג'ינס.. למרות שיש אנשים[מאוד נדיר!!!!] שיש להם קשרים עם עבריינים ומצליחים להבריח ולגנוב מכולות מקוריות ומוכרים אותם בסיביבות 350-250 שקל.. ככה האמת אני קניתי אותם.. והלכתי לחנות.. של דיזל ביקשתי לבדוק אם דה מקורי ואמרו לי שכן ועוד שמו לי פתק-תודה שקנית דיזל![]()
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
צאו מהסרט הזה של גנוב וזה..זה או מקורי או מזוייף שלא יאכילו אותכם חארטות.
לך לחנות של דיזל ותקנה מישם
300|400|500|600|700|800
ניראה לך אני ישקיע 1000 שקל על ג'ינס
קיצר יאללה ג'ינס יפה חיקוי או לא חיקוי יש תווית של דיזל כולה 250 שקל
אני יקנה ניראה לי
פוסט קצת ישן אבל אני מקווה שזה יעזור לך לזהות זיוף של דיזל
* מרבית החנויות בארץ (כן גם אלה שרשום על שלט החנות "דיזל") מוכרים זיוף חלקם זיופים טובים יותר חלקם זיופים טובים פחות.
* חנויות שהן משווקים מורשים של חברת דיזל(העולמית) בארץ יש רק שניים אחת נמצאת באילת והשניה בקניון רמת אביב.
איך מזהים זיוף של דיזל:
1. על התווית של הג'ינס בפנים (התווית עם הראש המוהיקני) צריך להיות רשום MADE IN ITALY כל דבר אחר זיוף
2. מסביב לכל התווית הזאת צריכה להיות תפירה מאד ישרה תפירה לא ישרה או תווית בלי התפירה זה זיוף
3. מתחת לכיתוב MADE IN ITALY בתווית צריכה להיות מיקרו טפירה כסופה שאם תסתכל ממש ממש טוב תראה שבתוך התפירה תפורה המילה DIESEL ממש בקטן מרבית הדיזלים שתיתקל בהם בארץ יש פשוט מעין פס כסוף מודבק (יעני תפירה) בלי שום כיתוב זה זיוף
4. בתווית מעל לראש המוהיקני צריך להיות "מוטבע" מספר לפעמים קצת קשה לקרוא אותו (כי הוא מוטבע על בד) אבל הוא מתחיל ב 77 כל דבר אחר זה זיוף.
5. מרבית הג'ינסים של דיזל עשוים מבד "דנים" מאד דק וכשאתה נוגע בבד הוא אמור להיות יחסית חלק. מרבית ה"דיזלים" שתיתקל בהם בארץ תפורים מבד עבה ומחוספס זה זיוף.
6. תסתכל על הנקודות חיתוך של הבד (בדרך כלל החורים של הכפתורים ונקודות חיבור בחלק הפנימי של הג'ינס) הגימור של דיזל אמיתי הוא מאד איכותי ואין חוטים או בד שיוצא מחוץ לקו התפירה.
7. בדגמים של דיזל עם "שפשופים" או קרעים בג'ינס תשים לב לקרע או לשפשוף בדיזל מקורי הקרעים נעשים בעבודת יד ולכן הקרע או השפשוף לא יראו אחידים ובזיוף זה בדרך כלל נעשה על ידי מכונה.
בארץ קשה מאד למצוא דיזל מקורי שלא בשתי החנויות שציינתי (וגם שם כדאי לפקוח עין) בעיקר כי יש יותר מזויפים בשוק מאמיתיים
תתפלא לדעת שכמעט כל החנויות בארץ גם החנויות מותג "היוקרתיות" מוכרות זיוף לא רק זה אלה הן גם דורשות עליו כסף לא פחות מהמוקרי.
ג'ינס אמיתי מקורי של דיזל הוא בדרך כלל מאד מאד איכותי ולכן הוא ממש ממש לא זול סביבות ה 1500 שקל לג'ינס
הקיצר מקווה שעזרתי
זה אמיתי מה שאתה קונה אני יודע מה זה