שלום!
אני מחפש דרך להגדיל את מהירות ההורדה שלי.
כאשר אני מוריד ממגה אפלואד הוא מוריד לי על מהירות ממש איטית, משו כמו 1-4 ק"ב לשנייה... פעם זה היה יותר!!!
ישנה איזו דרך להגדיל את המהירות??
תודה לעוזרים!
שלום!
אני מחפש דרך להגדיל את מהירות ההורדה שלי.
כאשר אני מוריד ממגה אפלואד הוא מוריד לי על מהירות ממש איטית, משו כמו 1-4 ק"ב לשנייה... פעם זה היה יותר!!!
ישנה איזו דרך להגדיל את המהירות??
תודה לעוזרים!
|
|
יש מנהל הורדות, כמו IDM או FLASHGET שאני משתמש בו. תוריד מ- FILEFLYER הוא יטוס לך עם FG.
אתה משתמש במערכת הפעלה xp?
אם כן שניה אני מביא לך פיתרון
תחפש את התוכנה הזאת TCP Optimizerאם תרצה אני אסביר לך איך להשתמש בה אבל זה ממש פשוט אבל לא ניראה לי שתהיה לך בעיה להבין אותו
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-05-2009 בשעה 01:56.
חח ניסית להבין לבד בכלל? טוב שניה אני "גונב" הסבר בשבילך כי אין לי כוח להתחיל להסביר על הבוקר..
בכל מקרה תעשה בדיקת מהירות פה:
http://www.speedtest.net/index.php
ובסוף המדריך תבדוק שוב לראות אם יתשתנה משהו
קרדיט ל Ynet על המדריך הגנוב
לפני הכל, מומלץ לבצע גיבוי למצב הגדרות הרשת הקיימות שלכם. בתפריט File בחר Export ושמרו את ההגדרות הנוכחיות (current settings) בקובץ על פי בחירתך. אם משהו משתבש מסיבה כלשהי, תוכל תמיד לחזור להגדרות האלה על ידי ביצוע Import לקובץ הגדרות הגיבוי, Apply והפעלה מחדש של המחשב.
ניגש לעבודה. בתפריט Preferences בחרו ב-Latency (מונח שידוע גם בשם "פינג", פקודה הבודקת מהירות תגובה של מחשב במילישניות, באמצעות שליחת חבילת מידע זעירה אליו) של 200 ms ואשרו.
בחרו את המהירות המקסימלית של חבילת הגלישה שלכם בראש הלשונית - 768 לחבילה במהירות 750 קילוביט, 1500, 2000 או 5000. מתחת לרשימת Network adapter selection (מתאמי הרשת) סמנו את Modify all network adapters.
MTU, קיצור של Maximum Transfer Unit, הוא חבילת המידע הגדולה ביותר הניתנת להעברה כיחידה אחת ברשת. שינוי ההגדרה הזו עשוי לשפר את מהירות החיבור שלכם.
מתחת לחלונית MTU, סמנו את האפשרות של חייגן PPPoE DSL ובחר את הערך 1492 (הערה: ייתכן כי משתמשי XP יראו את הערך 1480, ומומלץ שלא לסמן או לשנותו). בתחתית המסך - סמנו Optimal settings. וודא שבחלונית TCP Receive Window מוצג נתון נכון לחבילת הגלישה.
לחצו על Apply changes - וודאו שמסומן backup (גיבוי) במסך האישור ואשרו. יש להפעיל מחדש את המחשב.
![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-05-2009 בשעה 09:24.
תלוי אם אתה משתמש במודם או ברואטר![]()
נערך לאחרונה על ידי XGuYxX; 19-05-2009 בשעה 09:38.
נכון אבל אצלי העיניין הוכיח את עצמו בשני המקרים פשוט צריך לדעת מה להגדיר...
לא יודע מה איתכם אבל פלאשגט מוריד אצלי תמיד אלב תמיד על מקסימום תוריד את גירסא 1.9.6