הכרתי משיהיא באיסיקו וקבענו להיפגש אני יראה אותה נשב וזה שונה מהאיסיקיו על מה נדבר ?
אפשר רעיונות
גיל -16
הכרתי משיהיא באיסיקו וקבענו להיפגש אני יראה אותה נשב וזה שונה מהאיסיקיו על מה נדבר ?
אפשר רעיונות
גיל -16
|
|
קודם כל כדאי שתלך\י עם עוד אנשים זה מאד מסוכן ככה מאד כדאי
גם אם היא שלחה לך כבר סיין זה עדיין מאד מסוכן ככה לבד להיות מאד מסוכן
חוץ מזה אין לך חברים שאת מדבר\ת איתם בכללי? אם את\ה מדבר\ת עם אנשים רק באייסי זה פשוט קצת עצוב
דברו על דברים שקרו לכם באותו יום דברו על סרטים על מסטיקים... אין היום על מה לדבר?
לא מסוכן אני יודע מי הילדה הזאת
יש לך עוד רעיונות ?
מתי להתחיל להשים עליה את היד לחבק ?
אחרי 18 דק' ו46 שניות... חחחח מזה מתי?! מתי שתשים לב שהגיע הזמן,אתה כבר תשים לב!!
ואגב אנלא כ'כ בטוח שהיא תסכים על הפעם הראשונה!?!?!
מזאת אומרת רגשות אם אפשר פירוט?
ועל מה להצחיק? רעיונות?
נערך לאחרונה על ידי salbn; 20-05-2009 בשעה 23:52.
תתחבקו בסוף המפגש מה...
דבר איתה על כל נושא
משהו שאתם אוהבים לדבר עליו במיוחד?
אין משהוא אני דיברתי איתה כמה מילים באיסיקו וקבענו ישר להיפגש
תפגש איתה וזהו
אם תחשוב על מה לדבר אתה רק תדפוק את זה
וכתור התחלה אל תפחד משתיקות, תן לה להרגיש
שהשתיקה היא בגללה ותראה איך אתה תערער לה
את האמא והיא תתבייש כמו מפגרת
תן לדברים לזרום תראה אם היא זורמת אתה אל תהיה מתלהב תשאל מה היא שומעת מה היא עושה בזמן הפנוי שאלון כאלה של דייט ראשון אבל 2 או 3 לא 10 חח שלא תשחשוב שאתה חופר לך איתה לסרט תדע איזה סוג היא אוהבת רומנטיקה מוציא רגשות אימה מבהיל אותה שאתה שאתה תבהל לפני חח קומדיה זה יותר אם חברים גם אקשן אם חברים ותן לה להוביל את רוב הפגישה
וואי וואי כל אחד ממכם אמן פיתוי אה....אחלה עצות הביאו לך פה החברה אל תפחד משתיקות זה דבר ראשון והסבירו לך למה כבר למעלה ככה שמיותר שניא הזכיר...
דבר שני כמו שאמרתי לפני כן באיזה הודעה דבר איתה לע מה שאתה רוה מה שמעניין אותך נסה אתה להנות בשיחה כמה שיורת מה שעולה לך לראש אץת מסוקרן לגביה ורוצה לדעת עלי כמה פרטים שאל אתה רוצה לדבר איתה על איזה סרט חדש שיא בקולנוע לך על זה אתה רוצה סתם לספר לך או לשמוע אךי עבר היום שלה בכיף דבר על מה שאתה רוצה והעיקר שתהנה מהשיחה כי אחרי הכל אתה יוצא להנות !!!!
ועוד עצה קטנה : שמע אחי אני יכול לתת לך עכשיו אלף ואחת שיטות איך להתנהג איתה ומה לעשות כדי "למשוך" אותה אליך אבל דוגרי לך ותהיה עצמך הכי טוב!! ...אם היא בחרה להיפגש איתך זה כי היא אהבה את האופי שלך וצורת הדיבור שלך באיסי ככה שאין צורך שתישתנה פתאומית ותהיה לי דון ז'ואן לך ותהיה עצמך ואם בך לך לשים אליה את היד שים תמשוך אוהת אליך ולך איתה צמוד..בא לך לנשק אותה (קודם תיצור מגע שתתרגל למגע שלך) נשק אותה עשה המ שיגורם לך להנות מהמצב נקודה .