הקדמה שלי: המדריך לא נכתב על ידי, אבל תורגם על ידי מאנגלית לעברית.
אני זוכר שזה היה המדריך הראשון שקראתי והוא עזר לי מאוד בשלבים הראשונים של המשחק.
במידה ויהיה ביקוש אני אתרגם עוד מדריכים.
מטרת המדריך
להפוך מבעל חווה יחידה ובודדה , לבוזז אקטיבי בעל ברית חזקה. המדריך ינסה ללוות אתכם ב-10 הימים הראשונים שלכם במשחק, הנקודה שבה אתם תהיו מוכנים לייסד את הכפר השני שלכם. אתם צריכים להיות מוכנים לייסד את הכפר השני עד היום ה14 שלכם, אם לא כנראה אתם - מ פ ג ר י ם - מאחור, ועשיתם טעויות גדולות באופן המשחק בטרויאן ומועדים להיות חווה.
למי המדריך מיועד
שחקנים חדשים ומתחילים בעלי הבנה בסיסית של ממשק המשחק ומשמעות המסכים במשחק שלא רוצים להיות חווה של מישהו שוב.
הקדמה
מדריך זה אינו מיועד ללמד אתכם איך להפוך לשחקן בטופ 10 (שמעולם לא ציפיתי זאת מעצמי), אבל הוא ייתן לכם את הבסיס איך להפוך לבוזז במקום לחווה. אם אתם כעת חווה של משתמשים רבים, אתם לבטח צריכים לאפס את החשבון שלכם בגלל שהבוזזים תמיד מנצחים בטרויאן. המדריך ידון בעיקר בשרת המהיר, בגלל שמצאתי את כל שאר השרתים של טרויאן איטיים ומשעממים מידיי. למעשה אני לעיתים אף מוצא את השרת המהיר איטי מידיי, כנגמרים לי הכפרים בטווח הגיוני לבזיזה. המדריך מצריך זמן סביר של משחק ביום. אך, סביר במונחי טרויאן הוא לפחות שעתיים ליום כל יום. אם אינך יכול לשחק בחשבון הטרויאן שלך פעמיים ביום לשעה בכל פעם, לא תהיה מסוגל להצליח והכי טוב שתוכל לצפות לו הוא שמישהו גדול יוכל להגן עליך.
יום 1-2
רשום את תאריך ההתחלה שלך בפרופיל, כדי שתוכל לעקוב אחר ההתקדמות שלך. החל לבנות את שדות המשאבים, התמקד בטיט, לאחר מכן עץ, ברזל ולבסוף ביבול. שדות המשאבים צורכים יותר טיט מעץ, יותר עץ מברזל ומעט מאוד יבול. המטרה שלך היא להשיג שלב 3 בכל מכרות הטיט וחוטבי העצים, 2 לברזל (3 אם רומאים), ו2 ליבול. אני מנסה לשמור על יצור היבול שלי באזור ה50 עד 100 לשעה עד שאני מסיים עם המשאבים, פשוט בגלל שעודפי היבול יזרקו. או שאהיה חייב להחליפן בשוק. ברגע שהשגת רמה 3 בשדות הטיט והעץ זה הזמן לשדרג את המבנה המרכזי לשלב 3, לבנות נקודת מפגש, מגורי חיילים ומחסן. ברגע שיש לך 2 יחידות מאומנות אתה מוכן לבזיזה. בצע חיפוש של משתמשים לא פעילים באזור הכפר שלך. בהתחלה בזוז אנשים עם פחות מ10 אוכלוסיה שלא פעילים לפחות 3 ימים, בגלל שאפילו מגן יחיד יכול להאט אותך. אם המטרה נמצאת במשבצת הצמודה לכפרך אתה בר מזל. 3200 המשאבים שלו ישמשו אותך לקבוצת החיילים הראשונה שלך. בזוז את המטרה שוב ושוב עד שכל משאביו נגמרו. השתמש במשאבים ליצור חיילים נוספים ולשדרג שדות משאבים. אתה אולי אף תצטרך לשדרג את המחסן שלך כדי להחזיק את המשאבים החדשים שבזזת.
ברגע שנגמרו המשאבים בחווה הראשונה שלך, עבור לחווה השנייה הטובה ביותר באזורך. זכור שחוות אלו מועדות למלא את משאביהם אחרי תקופה של 12 שעות. אז, אתה צריך לבזוז כל חווה פעם נוספת בסוף היום. חזור על התהליך במשך היומיים הבאים עד שאין חוות קלות במרחק של עד 20 דקות מהכפר שלך.
יום 4
בנקודה זו משתמש מנוסה ישים לב להבדלים משמעותיים בין רומאים לטאוטונים. כטאוטוני הבוזזים שלך זולים ומטונפים ותתחיל לצוברם במהרה. אתה גם תהיה מוכן לאמן מספר סיירים בקרוב. הלגיונרים הרומאים יקרים ומאומנים לאט, אפילו עם המשאבים החדשים שהשגת מהחוות קשה לשלם בעבורם, בזמן שצבא הטאוטונים במהרה מתקרב ל100 מניפי אלה! בנקודה זו המדריך מתחיל להיות מגוון בהתאם לשבט שלך. אני אעקוב אחר מסלול הטאוטואני מכאן משום שהם השבט הכי אגרסיבי. עם 75 מניפי אלה תהיה מסוגל לבזוז 2 כפרים בו זמנית, ולבטח תהיה מסוגל לרוקן את מחסניהם בתקיפה אחת! זאת אומרת שאתה מוכן לדג גדול יותר. אני אתחיל לתקוף כל כפר בטווח של 6 משבצות מהכפר שלי ואשר הוא לא פעיל 3 ימים ומעלה. אם הכפר נראה מפחיד דלג עליו עד שיהיה לך סייר אתה צריך לעקוף במהרה את כל מי שסביבך. חשוב לא להיכנס לקרבות אמיתיים, המטרה היחידה שלך במשחק צריכה להיות בזיזת אנשים שאינם יכולים להגן על עצמם.
הערה בנוגע למשאבים
אני לא תמיד בונה שדות משאבים באופן שווה. אני מוצא לעיתים שיש לי יותר משאבים משאני יכול לבזבז על משהו מלבד חיילים. אז אני לוקח הפסקות קצרות בשדות הטיט או העץ, בגלל שזמן הבניה מאט אותי יותר מאשר אני משתמש במשאבים. כל עוד אתה יושב מול המחשב ובוזז באופן פעיל אתה צריך להיות מסוגל להרשות לעצמך כל שדרוג שתרצה לבצע.
אזהרה. אם קיימים בוזזים פעילים באזורך, הם עלולים לראותך כחווה קלה. זה חשוב לשלוח את הצבא שלך להתקפה במרחק של 4-5 שעות (8-10 שעות סה"כ) לפני שאתה מסיים את היום, ולפני שאתה הולך לישון בלילה. הצבא שלך הוא הספק העיקרי שלך של משאבים. אם הם ימותו אתה תסבול מעיכוב כואב ומשמעותי. חשוב על צבאך כעל שדות המשאב שלך, אתה לא רוצה להפסיד את צבאך כשם שאתה לא רוצה להפסיד את השדות שלך!
יום 6
אם אתה בוזז פעיל אתה אמור להיות מוכן לאמן גיבור היום, רק למקרה שאחת מהחוות שלך תהפוך פעילה. בנקודה זו אתה צריך להיות עם 150 מניפי אלה, ומשאבים ברמה 5.המחסן שלך צריך תמיד להיות מסוגל להחזיק 10 פעמים מכמות הייצור השעתית שלך, אבל לא יותר (כדי שתוכל לישון מבלי לאבד משאבים). בינתיים אתה לבטח בוזז 8-10 מטרות שונות( יותר אם אתה משקיע יותר זמן במשחק). בזמן שאתה מתחבר בבוקר פתח את המפה, כפתור ימיני על המטרה ופתח בלשונית חדשה את כל 10 המטרות. שלח כמות חיילים המספיקה רק לרוקן כל מטרה. אם אינך זוכר כמה משאבים כל חווה מספקת, הכן טבלה עם מספר החיילים הדרוש לשליחה לכל חווה. אם לחווה שלך יש 800 מכל משאב עליך לשלוח 800*4/60 =54 מניפי אלה (או 800*4/40 = 80 לגיונרים). מטרה בעלת 1200 מכל משאב תצרוך 80 מניפי אלה. בנקודה זו אם לא התחלת בשלב מאוחר במשחק אתה אמור כבר לחפש מסביב שלוחה קטנה של ברית חזקה שתוכל להצטרף אליה. אתה צריך להיות בולט מבין שכנך, ולהיות מוכן ליצור קשר עם ברית חזקה באזורך וליידע אותם על ההתחלה המוצלחת שלך. מבט חפוז באזורך יאשר שכפרך הוא הגדול ביותר במרחק 10 משבצות. אתה גם יכול לשלוח לו דוחות של התקיפות המוצלחות שלך , כדי שהוא יוכל לראות שיש לך צבא די גדול ביחס לגודל שלך.
אם אתה לא תתקבל לברית אל תנסה ליצור ברית משלך, זו הוכחה ברורה לחולשה. בנוסף, אל תצטרף לברית של חוות מכיוון שזה לא ייתן לך כלום ויציב אותך ברשימה של חוות.
אזהרה: משתמשים שבונים באיטיות מהווים מטרה עיקרית לבוזזים ותיקים. אתה לא באמת מוכן לייצר צבא הגון, אז המשך להיצמד לתוכנית ההתקפית שלך. שלח את הצבא שלך מחוץ לכפר כשאתה לא משחק, אסור לך בשום מצב לאבד שום חייל בהגנה או אפילו לתת למישהו לרגל אצל כשצבאך בבית. אתה תגרום להם לפחד ממך, המשמעות היא שהם יראו בך איום בשבילם. פשוט תן לבוזזים לבוא ולקחת מה שהם יכולים, אך עדיין אל תיתן להם לעקב אותך. המשך לבזוז, המשך לנסות למצוא ברית. בקרוב אתה אפילו בקרוב תהפוך לבוזז בטוח. אבל, אם יצא לך להיות 4 דקות ממשתמש רציני, כמו עצמך, אשר התחיל לפניך, אז אתה עלול להיות חייב לאפס את השחקן ולהתחיל שוב. אבל לפני שתעשה זאת, יהיה עליך לבזבז את כל משאביך ליצור צבא הגנתי בסיסי וגיבור, עם חומה גבוה ככל הניתן. על ידי ניצול הזמן ואחסון כוח גדול אתה אולי תהיה מסוגל להדוף את כוחות הבזיזה שלו.
יום 8
בקרוב תהיה מוכן לייסד את הכפר השני שלך, האט ביצור החיילים ובנה מגורים מלכותיים.
יום 10
אם הצלחת להגיע עד נקודה זו מבלי להיות מותקף, אז מתחיל להיות סביר שלא יתקיפו אותך. בנקודה זו כטאוטוני אני החזקתי 50 לוחמי חנית, ובאזור 600 מניפי אלה. כמעט בכל המשחק אני איבדתי ברשלנות 50-100 מניפים שהובסו בידיי השכנים הותיקים שלי. צריכים להימנע מזה כי זה עולה לך בבוזזים יקרים. אך, מספר כפרים בגודלך יכולים להכיל 25-30000 משאבים וללא צבא. ע"י שימוש בסיירים על כל הכפרים לפני ביצוע בזיזה אתה יכול להיות בטוח שהם חסרי הגנה, אבל זכור שהגנתם יכולה להיות מחוץ לכפר. בנקודה זו אני בזזתי באזור 20-30 שחקנים לא פעילים. בנוסף היה לי בדרך כלל חווה או 2 בגודל שלי שהיו חסרי צבא, או שהיו בעלי צבא קטן. חילקתי את הצבא לקבוצות של 50 ושלחתי אותם ל12 מטרות. כשהבוזזים הראשונים חוזרים שלחתי אותם שוב. עשיתי זאת פעמיים ביום, אז היה לי מספיק משאבים לאמן מתיישבים. המשך לבנות שדות משאבים, והחלף את החיילים שנהרגו.
זה הזמן להתרחב! ייצור הצבא לוקח הפסקה בזמן שההתרחבות מתבצעת. עד סוף היום ה10 אתה אמור לייסד את הכפר השני שלך.אם לא אתה תהיה דל בהזדמנויות הבזיזה שלך.ברגע שתהיה גדול מספיק אתה תעבור שבועות או חודשים מבלי להשתמש בהגנה. אבל ברגע זה אתה בהחלט פגיע. אם אתה לא בברית עדיין, צור קשר מחדש עם האנשים מסביב. הראה להם את הגדילה הדרסטית שלך באוכלוסיה ואת הכפר השני, זה יצביע להם על כך שאתה שחקן רציני.אבל אם התחלת באיחור,אתה תהיה חייב להיות לבד לזן מה.זה אומר שאתה חייב לייסד כמה כפרים לפני שברית הגונה תסכים לקבל אותך. שמור על ידידותיות אבל אל תטריד יתר על המידה את אנשי הקשר בברית.
יום 11
אתה אמור להשיג שלב 10 של חוטב עצים עד סוף היום. מכאן והלאה כפר שלישי והשמיים הם הגבול! הכפר השני שלך צריך להתחיל לבנות צבא, ולהתחיל לבזוז את הכפרים מסביבו כדי שהוא יוכל לתמוך בעצמו ולהפסיק לרוקן את הכפר הראשון.
אם לא השגת ברית גדולה בתוך שבועיים בגלל שאתה תחת התקפות קבועות יש לך 3 אפשרויות:
1.שקול את הסבב הזה כתרגול ולמד על מלחמה ועל הגנה לדוגמא סיפור דוד וגולית.
2. ייסד את העיר השנייה רחוק מהבוזזים שלך, מקום הולך יהיה ליד כמות גדולה של חוות.
3. אתחל את חשבונך וקווה להיות במיקום טוב יותר.
טיפים למשחק נכון
• התמקד בבזיזת כל המשתמשים הלא פעילים פעמיים ביום
• אף פעם אל תשאיר את הצבא יושב בכפר, צבא בכפר משמע צבא מבוזבז
• המנע מתקיפת משתמשים בעלי צבא
• המטרה שלך היא לתקוף רק משתמשים שלא יכולים להגן על עצמם
• אף פעם אל תקשיב להודעות מהחוות שלך, הם שדות המשאבים שלך. אל תהרוס אותם.
• השתמש בקישורים דיפלומטיים להצטרף לברית הגונה. ברגע שאתה בברית אמיתית הממלכה שלך הופכת לחזקה הרבה יותר
• זכור, בני ברית רבים יותר, פחות חוות.
• המחסנים שלך אף פעם לא צריכים להיות ריקים שאתה משחק ואף פעם לא מלאים שאתה לא ליד המחשב, אם זה קורה הרחב אותם או שחק לעיתים קרובות יותר!
• בזוז ללא הפסקה! כשהצבא בבית הוא מבוזבז, אתה צריך לנסות ליצור חוצץ באזור הבירה שלך לגרום לכך שלא יהיה קל לאף אחד לפלוש לבירה שלך.
מקווה שהמדריך תרם.
קרדיט לtravianguide

ציטוט ההודעה