העונה השמינית של "אמריקן איידול" נחתמה בחלק השני של תוכנית הגמר. מי המנצח הגדול? כריס אלן או אדם למברט, מה אמר סיימון והאם הזוכה המאושר היה מופתע. הגמר ישודר אצלנו ביום שבת – זהירות, ספוילר
כריס אלן בן ה-23 הסתכל על הקהל, על ריאן סיקרסט ועל אדם למברט, המתחרה שלו, בחוסר אמונה וניסה למצוא את המילים שיתארו את ההרגשה שלו – ככה זה כשמנצחים את הפייבוריט של סיימון קאוול ואת מי שהיה לאורך כל העונה מתמודד בולט וראוי, יש לומר, לכתר האיידול.
אבל הצופים הצביעו לאלן, הבחור מארקנסו, וכל מה שנשאר לו לומר הוא: "זה מגיע לאדם, אני מצטער, אני לא יודע מה אני מרגיש עכשיו, זה מטורף". אחר כך עלה לשיר את "No Boundaries" פעם נוספת, ועוד עונה של "איידול" הסתיימה.
הקול הרך של אלן והמראה של הנער השכן העניקו לו 100 מיליון קולות והפכו אותו לאיידול החדש, כשלמברט התיאטרלי מסתפק במקום השני. בתחילת העונה, בעוד למברט בלט מהרגע הראשון, אלן דווקא הרגיש לא בטוח בעצמו כשהצטרך לעמוד במרכז הבמה ולשיר.
בזמן האודישן שלו בקיץ האחרון, אלן, עם הידיים בכיסים וכובע שמכסה את עיניו, נשאל על ידי השופטים האם הוא חושב שהוא הזמר הכי טוב בסביבה. "אתם יודעים, יש בטח כמה אנשים טובים יותר ממני", זו הייתה תשובתו לשופטים, בקול שקט, ביישן וחסר בטחון.
לעומת הצניעות והשקט הנפשי של אלן, הרי שלמברט הוא הזמר התיאטרלי האולטימטיבי, עם הקול הגדול והנוכחות הבימתית, ומי שגם קיבל לאורך העונה תמיכה חמה מאד מחבר השופטים, דבר שגרם לחלק מהצופים המטקבקים לקרוא לתוכנית "The Adam Lambert Show", ולחוש שהמתחרים האחרים הם פשוט אורחים בתוכנית המוזיקלית שלו. כנראה שאותם צופים הרגישו שיש גבול לכל תעלול, ושהלק השחור בסופו של דבר, יורד מהציפורן.
סיימון קאוול, שהכריז כי למברט הוא המתמודד המועדף עליו, אמר ביום רביעי, לאחר שהשניים שרו את "We are the Champions" של קווין כי "אני חושב ששניכם הייתם מצוינים, העתיד הוא כולו שלכם".
כמה שעות לאחר שהתפאורה של העונה השמינית החלה לעשות את דרכה למחסנים, אמר אלן כי "הרגשתי בהלם לאורך כל השבועות שחלפו ולא האמנתי שאגיע לרגע הזה. להיות 'אמריקן איידול', אני המום".
למברט אמר כי "אני חושב שכריס זכה כי הוא אמן ענק ואני שמח להיות מי שהגיע למקום השני אחריו".
קרדיט לnrg.
מה דעתכם?

ציטוט ההודעה