תראו נגיד הורדתי קובץ,ואין מה לעשות לא הצלחתי להעלאות את כל חזרה כי לא היה מספיק מורידים, אבל שיתפתי 72 שעות אפילו יותר!
אני עדין יקבל באן? אפילו שנגיד הרטיו שלי יהיה 0.1 ?
תראו נגיד הורדתי קובץ,ואין מה לעשות לא הצלחתי להעלאות את כל חזרה כי לא היה מספיק מורידים, אבל שיתפתי 72 שעות אפילו יותר!
אני עדין יקבל באן? אפילו שנגיד הרטיו שלי יהיה 0.1 ?
|
|
1- זה לא ייחשב כHIT AND RUN , אז לא תקבל אזהרה על זה אם עשיתה העלאה למשך 72שעות ואפילו יותר כמו שאתה אומר (רוב הטראקרים שאני יודע הזמן המקסימלי שלהם הוא 72שעות של העלאה אז בטח הטראקר שאתה בו גם 72שעות או פחות , ככה אני חושב) אז לא תקבל אזהרה.
2- עכשיו לרטיו זה תלוי אם באמת יש לך 0.1 , באיזה טראקר , מה ההעלאה/הורדה שלך , כי יש טראקרים שנותנים יותר זמן מאחרים ויש טראקרים שמתחילים לחשב לך את הרטיו כבאן ממספר הורדה מסוים...
:דירוג: Torrenter :דירוג:
כמו ש- samer20070 אמר.
זה תלוי באיזה טראקר, יש טראקרים שהם בלי רטיו ומספיק שתשתף 72 שעות ולא תעלה מצדם כלום.
אבל טראקרים אחרים (רובם...) מבקשים שמכמות הורדה מסויימת אתה חייב שיהיה לך רטיו מסויים (למשל ממתי שיש לך הורדה 1GB אתה חייב לשמור על רטיו של 0.5 וכו...) אז תגיד על איזה טראקר מדוב כיד שנוכל להגיד לך האם תקבל באן או לא!
די תלוי איפה, נגיד ב-TL, יש אנשים שלא מעלים בכלל, מורידים וישר מוחקים.. ולא נחשב להם H&R, לא יפה וכמובן לא מומלץ..
ואל תשכח שאם לא העלת טורנט אחד בגלל חוסר בליצ'רים אז בטורנט השני תעלה יותר מ-1:1 אם אתה יכול כדי שהרטיו הכללי שלך יהיה סביר ולא 0.xx
בקיצור ולעיניין, בכ-90% מהטראקרים לא מספיק שאתה משתף 72 שעות בלי לעלות כלום.
יש טראקרים מסויימים (PTN, FTN וקדומה....) בד"כ נדירים שבהם מספיק שתשתף 72 שעות ולא תעלה כלום!
אם יש לך שאלה על טראקר מסויים פתח אשכול חדש.
נעול!