היי!!
זה הולך להיות קצת ארוך עכשיו כי אני חושששששילינג עצבנית. בדיוק קראתי וחשבתי על כמה דברים ואני חייבת להוציא את זה כאן. בכמה חודשים האחרונים קראתי ושמעתי על מלא בעיות (בלשון המעטה) שיש באוכל שאנחנו אוכלים. אני חייבת לראות אם יש עוד אנשים שחושבים ומרגישים כמוני, ושזה מרגיז אותם. רק מתוך מה שאני זוכרת שהיה בזמן האחרון זה מי עדן שיש להם בעיות במים המינרלים שהם מוכרים לנו (כשהמים מהברז לגמרי בסדרגם על זה הייתה כתבה לפני כמה חודשים בערוץ 2), וגן הייתה כתבה בעיתון מעריב ממש לפני כמה ימים על זה שיש רעל בבשר ובעוף שנקרא ארסן (תכלס רק מהשם שלו אני יכולה להבין שזה לא משהו שהייתי מגדלת בעציץ בבית...).חייבים לשטוף ירקות ופירות לפני שאוכלים (וגם זה לא באמת עוזר). הייתה כתבה בחדשות של ערוץ 2 על האוכל לתינוקות שמלא בקקה וסוכרים וזה ושכבר מגיל שנה מרעילים אותנו במה שגורם למחלות בגיל מבוגר....
דיי כבר! זה ממש מעצבן אותי. איך מוכרים לאנשים רעל בלי להתבלבל בכלל ובלי לחשוב פעמיים?? והכל רק בשביל כסף!! ומשקרים לאנשים, ומסתירים מהם, אתם יודעים שהוועדות של החקלאות יודעות מזה ומאשרות את הכל?! בבקשה אם אתם מוצאים עוד כתבות כאלה - תוסיפו כאן תגובה עם קישור....
קיצר, אתם חושבים על זה? הדברים האלה מדאיגים אותכם? זה גורם לכם לשנות משהו במה שאתם אוכלים?

ציטוט ההודעה