חשש "ברשת": בפעם הבאה זה יסתיים ברצח
עקב תקיפת שירה מרגלית, בתעשיית התקשורת חוששים מהמקרה הבא וקושרים את האירוע לפגיעה באבי ניר. "השאלה היא מי הבא בתור"
שירה מרגלית, שהותקפה שלשום בפתח ביתה בשכונת צהלה, הסתגרה אתמול בביתה מוקפת בני משפחה וחברים לאחר ששוחררה מבית החולים איכילוב. היא התקשתה לדבר בשל הפציעה בפניה, ובקול שקט סיפרה למבקריה את מה שזכרה בטרם איבדה את הכרתה. "שירה סובלת מספר שברים בפנים ושטפי דם בארובת העין ובאף, סיפר בן זוגה, אילן שילוח. "אני בטוח שתחלים ותתאושש במהרה".
בכירים מעולם הטלוויזיה שבאו לבקר את מרגלית בת ה-40, המשנה למנכ"ל רשת, הפנו אתמול אצבע מאשימה כלפי המשטרה בשל הקשר הברור לכאורה בין התקיפה לפני כחצי שנה של מנכ"ל קשת, אבי ניר, ובין תקיפתה של מרגלית.
"אם המשטרה הייתה מפענחת את מקרה אבי ניר, סביר להניח שהייתה נמנעת התקיפה של שירה", אמר גורם בכיר ברשת. "זה מתחיל להיות מטורף. שירה הייתה יכולה להירצח, ואם לא ימצאו מהר את האשמים, בפעם הבאה זה יגמר ברצח. השאלה מי יהיה הבא בתור".
בביתה של מרגלית דווקא הביעו אמון בעבודת המשטרה. "אין לנו מושג מי אחראי לתקיפה האלימה של אשה בפתח ביתה, ואני בטוח שהמשטרה עושה את מירב המאמצים למצוא את האחראים לכך", אמר שילוח. "אין לנו מושג אם זה קשור למקרה התקיפה של אבי ניר. על פניו נראה שיש סבירות כי אכן קיים קשר בין הדברים, אבל אנחנו לא יודעים".
סכנה לדמוקרטיה הישראלית
ניר עצמו התקשר אתמול למרגלית, והוא איחל לה איחולי החלמה מהירה. ח"כ נחמן שי, לשעבר עיתונאי ואיש תקשורת, פועל לכינוס חירום במליאת הכנסת בנושא. "אני מאד מקווה שיצטרפו לבקשתי עוד חברי כנסת", אמר אתמול. "צריך למצוא מהר את האנשים שעושים את זה, כי מדובר באקט אלים שמטרתו לסתום לאנשים את הפה. זו סכנה ממדרגה ראשונה לדמוקרטיה הישראלית".
מקרה התקיפה נחקר כעת על ידי צוות חוקרים של משטרת מרחב ירקון, החוקר
גם את תקיפתו של ניר. החוקרים שהו אתמול באיזור מגוריה של מרגלית, בשכונת צהלה, גבו עדויות מתושבי השכונה, אספו סרטי וידאו של מצלמות אבטחה והמשיכו לאסוף ממצאים.
במקביל, הוצבה אבטחה כבדה על ביתה של מרגלית, אליו הגיעו רבים מידידיה וממקורביה כגון המיליונר נעם לניר, תא"ל במיל' גיורא ענבר, ואחרים. שופטת בית משפט השלום בתל אביב, גילה רביד, הוציאה אתמול צו איסור פרסום על התנהלות החקירה.
קרדיט לי Tvnet
ממש מפחיד לחיות במציאות כזאת!

ציטוט ההודעה