אתרי הספורט ONE ו SPORT5 הם אתרי הספורט,ללא ספק,מהמובילים בארץ.
אני אערוך ביניהם השוואה במספר קטגוריות:
1.תוכן כללי(מבחוץ):אתר ONE עם הרבה יותר תוכן,כלומר הוא יותר עמוס וארוך מאתר SPORT5,יש בו יותר כתבות ויותר אפשרויות. ONE מנצח 8-6
2.אנשי מערכת(כתבים ועורכים),אין מה לומר,ONE מוביל BY FAR,לוואן יש יותר כתבים,וכמובן אנשי ספורט מפורסמים שכותבים(יוסי אבוקסיס,דורון ג'מצ'י,ברקוביץ')ואילו לספורט 5 בקושי ויש כתבים ובטח ובטח שלא מפורסמים.שוב נצחון ל ONE,הפעם בתוצאה 9-4
3.רכילות שלא קשורה לספורט:אין מה להגיד,אתר ONE הוא פשוט במילה אחת:בושפה(בושה וחרפה).נימוק:אתר ONE מרשה לעצמו לכתוב על גמר האח הגדול,על גמר הישרדות,ועוד דוגמאות רעות נוספות..שלא נדבר על כל יום הוספה של מילוני תמונות של חדירה לחיים הפרטיים,פשוט בושה שלא קשורה לספורט.SPORT 5 פה ושם שם תמונה של דוגמנית(גם ONE)...
ONE מקבל מינוס 4 נקודות,ספורט חמש מקבל שתי נקודות.
4.תחרות ו "חשות":תתפלאו אבל אתר ONE שוב יפסיד בקטגוריה זאת,למה?
אתן דוגמה שתסביר הכל: "ליאור אליהו שוקל לעזוב את מכבי תל אביב"ובאדום מודגש:"בלעדי"
נו באמת איזה בלעדי ואיזה בלעדיי,מה בלעדי בזה אם עוד שנייה זה יוודע לאתר אחר?!בושה! ONE עם 0!!! עגול וגדול,ספורט 5 עם 5
5.התחדשות כתבות ותוכן הכתבותONE כל זמן קצר מוסיף עוד ועוד כתבות וינצצח עם:9-5
סך הכל,שני אתרים טובים בדצק השניים בכי טובים בארץ בקאגורייה של ספורט.אני מעריך יותר את ספורט חמש .
תוצאה סופיתPORT5 מנצח עם 22-21!!!
* יש לציין,כי כתבה זו היא דעתו של הכותב בלבד,אולם מתבססת על שני האתרים הנ"ל.
*אני כותב את זה כי גם בא לי לפרוק ובא לי לראות תגובות בונות על הכתיבה עצמה ועל הכתבה,יום טוב.

ONE כל זמן קצר מוסיף עוד ועוד כתבות וינצצח עם:9-5
PORT5 מנצח עם 22-21!!!
ציטוט ההודעה