לייזר ירוק 20mw - ראש מתחלף
הלייזר הירוק שכולנו חיכינו לו כבר כאן! בעל עוצמה חזקה במיוחד (20mw) ראש פונקציונאלי מתחלף המאפשר פיצול נקודה ומרחק הצבעה של עד כ-5 קילומטרים! הכירו את הלייזר שיהפוך כל מסיבה למופע לייזר מרהיב שלא נראה כדוגמתו.
במה שונה לייזר ירוק מהלייזר האדום?
בניגוד ללייזר האדום בלייזר הירוק ניתן לראות את הקרן לאורכה ולא רק את הנקודה הסופית כמו בלייזר האדום. בנוסף הלייזר הירוק מגיע למרחקים מדהימים של עד כ-5 קילומטרים!!! לעומת הלייזר האדום אשר מסוגל להגיע רק מספר מטרים ספורים.
מה כל כך מיוחד בלייזר הירוק שהופך אותו למתנה מנצחת ולגאדג'ט שאי אפשר לעמוד בפניו?
אז ככה, קודם כל הלייזר הירוק שלנו עוצמתי במיוחד (פי 60 מלייזר רגיל) ומי מאיתנו לא אוהב עוצמה?
שנית הוא חדשני, מדליק ומגיע למרחק של עד 5 קילומטרים, כאשר ניתן לראות את קרן הלייזר לכל אורכה שזה דבר מדליק בפני עצמו, כך שניתן להצביע עם הלייזר על עננים על בתים מרוחקים במסיבות ואיפה לא!
מה זה ראש פונקציונאלי מתחלף?
החידוש העיקרי והייחודי אותו אנו מציגים הוא ראש לייזר מתחלף אשר יאפשר לכם לפצל את קרן הלייזר לעשרות קרניים (באמצעות מראות) באחד משלושה תבניות קבועות מראש, בדיוק כמו במכשירי הלייזר המשוכללים אשר בשימוש בהופעות אור- קוליות! את ראש הלייזר הירוק ניתן לחבר ולפרק בקלות ובמהירות וזאת באמצעות הברגה שאיננה דורשת כלים. השימוש בבחירת אחד משלושת ראשי האפקטים נעשת באמצעות סיבוב ראש הלייזר הפונקציונאלי שמאלה או ימינה! פשוט קל ומהפנט! עכשיו תארו לכם את העוצמה בלייזר ירוק אשר מסוגל בסיבוב קל להפוך מנקודה אחת לעשרות נקודות!
אז מה למעשה אתם מקבלים?
לייזר ירוק עשוי מתכת יצוקה: הלייזר שלנו עשוי כולו מתכת יצוקה בצבע שחור בשילוב כסף, מה שהופך אותו לאיכותי ומרשים כאחד. אל תטעו! ישנם דגמים בשוק הלייזר הירוק המגיעים במארז עשוי פלסטיק! מה שמוריד מאיכותו ובטוח שמיופיו.
אופטיקה ברמת גימור גבוהה: הלייזר הירוק שלנו מיוצר ברמת גימור אופטית ברמה גבוהה ביותר ובשימוש זכוכית בלבד ללא חלקי פלסטיק! מה שהופך את הקרן לחדה וממוקדת ברמה גבוהה ביותר.
אורך גל ממוקד: הלייזר הירוק שלנו מתהדר באורך גל של 532NM ובעל אורך חיים של עד 5000 שעות הפעלה!
ערכה מהודרת ומרשימה: הלייזר הירוק שלנו מגיע במארז יוקרתי ומיוחד הכולל זוג סוללות AAA ומצביע לייזר איכותי עשוי מתכת ובעל מראה יוקרתי ומרשים.
אזהרה: למרות שהלייזר הירוק מאושר לשימוש ביתי, הוא נושא עימו את אותן האזהרות של הלייזר האדום. אין לכוונו לאזור העיניים. אין לכוונו למכוניות נוסעות וחל איסור לכוונו למטוסים ומסוקים וכל כלי טייס אחר.
מצביע לייזר איכותי זה מופעל באמצעות 2 סוללות AAA (כלולות בערכה).
סרטון:
http://www.youtube.com/watch?v=mB_yvcHS8lY
מידות: אורך: 16 ס"מ, קוטר: 1.5 ס"מ.
משקל: 75 גרם.
אחריות: חצי שנה.
מחיר:
200 ש"ח






ציטוט ההודעה

