כאילו אני רואה פה אנשים עם PTN שזה אתר סרטים, עכשיו אם יש לכם HEBITS או TL מה אתם צריכים אתר במיוחד לסרטים ?
יש שם הכל, וב-HEBITS יש עוד עם תרגום !!
וכל מיני כמו FTN וכו', מה אתם צריכים את האתרים האלה ?
הכל יש ב-TL לא ?
כאילו אני רואה פה אנשים עם PTN שזה אתר סרטים, עכשיו אם יש לכם HEBITS או TL מה אתם צריכים אתר במיוחד לסרטים ?
יש שם הכל, וב-HEBITS יש עוד עם תרגום !!
וכל מיני כמו FTN וכו', מה אתם צריכים את האתרים האלה ?
הכל יש ב-TL לא ?
|
|
האתר שווה יותר ..נדיר יותר ..
תאכלס HEBITS הכי טוב מבחינת מהירות .
בתוכן פחות .
TL הכי טוב בתוכן אבל במהירות הוא 8/10
PTN הוא חרא של אתר חח ולא מבין למה צריכים אותו .
לפי דעתי עם יש לך SCC אתה לא צריך שום אתר .
*אהמ*אספנות*אהמ*.
חלקנו דווקא משתמשים ב PTN ובכל האתרים שלדעתך אף אחד לא צריך.
אני אישית, משתמש בטראקרים של טראנסים(כל אחד עם תוכן שונה), TL SCC ו HEBITS.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
לא הבנתי.
אתה לוקח אתר בגלל שהוא שווה, לא בגלל שאתה צריך אותו ?
אז כאילו אתה כל פעם צריך לדאוג להכנס לשם כדי שלא תקבל באן אבל אתה בעצם לא צריך את האתר הזה.
מה זה יעזור לך בחיים ?
MEGAPRO, אם KARNAFI הזה לא היה ילד מסריח שלא יודע להירשם ל-SCC הייתי משיג גם אני\:
אל תקנו ממנו !
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
נגיד ויהיה לך EXIGO.
זה טראקר נדיר, אבל אם אתה לא שומע FLAC ויש לך אותו אז למה אתה צריך אותו ?
לפי דעתי אם יש לך TL אתה לא צריך יותר מזה כלום...
ו-hebits בשביל תכנים ישראליים
כמובן שלהיות חבר ב-SCC זה כבר תענוג אחר אבל שמעתי שעכשיו ממש קשה לשתף בלי seedbox
israisra באיזה אתר לדעתך יש יותר תוכן ישראלי מאשר ל-hebits?
נערך לאחרונה על ידי theidan; 27-05-2009 בשעה 21:53.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני יש לי downrev לישראלי SCC לכללי WAFFLES למוזיקה snowtiger לכללי יותר לתוכניות טלויזיה וסרטים
ומה שאני לא מישתמש אני מחלק
אני לא לוקח לפי נדירות לפי מה שאני צריך
אתה ממש טיפש... אני לא מבין איך אתה קובע ש PTN הוא חרא של אתר אם אין לך אותו .
לי יש שם משתמש ואני UPLOADER שם, המהירות פשוט מדהימה, אני שם טורנט והוא מוריד לי אותו על המקסימום, וכשהיה לי סידבוקס הגעתי להורדה של 5מגה לשניה ב PTN... האתר הזה פשוט מפליא אותי כל פעם מחדש .
שיהיה לך באמת את האתרים האלה תוכל לדבר עליהם, כרגע אין לך כמעט כלום אז עדיף שתשתוק ואל תיתן ביקורת .
הסתכלת על עצמך במראה לפני שאתה מדבר על אחרים ?
נכון בptn יש חבילות נהדרות ,לא תמצא אותם בכל אתר יש שם איזה 170 חבילות באמת טובות והמהירות אחלה וזה עושה תהבדל!
בקשר ל-PTN - לפי דעתי חוץ מהחבילות שיש בו הוא חרא אתר עם מהירות על הפנים (ללא טרמינל/סידבוקס)
הקשר לשאלה שלך.
יש 2 סיבות:
1. אספן, סתם אוסף בשביל הכיף אבל בכלל לא מוריד תכנים ולא מעלה.
2. בכל טראקר מסוג כמו PTN, FTN וכו' יש תמיד כמה תכנים נדירים (כמו חבילות ענק וקדומה...) וגם בד"כ אין רטיו.
נערך לאחרונה על ידי <HEN>; 28-05-2009 בשעה 11:13.