שם התוכנה :AVG Internet Security 8.0.200
יצרנית : Grisoft
-------------------------------------------------------------------------------------------------
עם AVG אבטחת אינטנרט, תוכל לעשות כל שימוש במחשב, ללא פחד ובביטחון על הדברים האישיים ובכלל.
תכונות:
- אנטי וירוס- (Anti-Virus) - הגנה מפני וירוסים,סוסים טרואינים, תולעים וכל דבר אחר המזיק למחשב.
- אנטי רוגלות- (Anti-Spyware) - הגנה מפני ריגול על המחשב. פרסומות כפיות ותוכנות זדודיות אחרות.
- אנטי דואר זבל- (Anti-Spam) - סינון דואר זבל ומגן מפני מתקפות פליליות של גניבה של פרטים אישיים שנמצאים על המחשב כמו סיסמאות נתוני כרטיסי אשרי וכו.
- חומת אש -(Firewall) - מערכת לניטור וחסימת תקשרויות בלתי רצויות שגם מובילות לפריצות של אקרים.
-סורק אימייל - (E-mail scanner)-סריקה מפני מזיקים הנמצאים בדואר שבאיימל.
-סורק לינקים-(Link scanner)-מאפשר לך לדעת איזה אתר מזיק למחשב ואיזה אתר בטחוני.הסורק לינקים סורק את האתר ואמור לך האם הוא מסוכן או לא, וגם אומר לך את מידת הסיכון איך יודעים יש סימן ליד האתר.(האמת זה אחד הדברים שאני הכי אוהב ב AVG)
-אנטי רוטקיט- (Anti Rootkit)- הגנה מפני כלי הפריצה המושתל ומוסתר בתוך ליבת מערכת ההפעלה ושוכן שם לאורך זמן, ללא ידיעת המשתמש ואמצעי ההגנה השונים הוא מזיק בכך שהוא גונב מידע, מסתיר מידע, מפיץ ספאם.
-הב שילד-(Web Shield)- בודק את האיומים שברשת וקישורים מסובנים
(אני איתן לכם דוגמא יום אחד הורדתי ברפידשר ואיך שלחצתי על ה DOWNLOAD קפץ לי חלון TROGAN HORUSE ורק לחצתי לא הורדתי).
-רסידנט שילד- (Resident Shield)- רסינטנד שילד עובד בסתר הוא סורק את כל ה files שאנו עובדים איתם.
יעילות התוכנה:
יתרונות – הגנה מאד טובה וקבועה על המחשב מכל המזיקים האפשריים.
#Zod#
חסרונות – סריקת המחשב איטית ורבת זמן-(יש אפשרות של סריקה יותר מהירה אבל עם הסריקה יותר איטית ככה זה ימצא לכם יותר וירוסים ועוד כל מני דברים שמתחבאים),
עדכון יומי של התוכנה ארוך ומאט את המחשב עד לסיום העדכון-(לא תמיד נכון תלוי בגודל של העדכון וגם אם יש לך אינטרנט מהיר)לא תמיד מוצא את הוירוסים הקטנים ביותר או חשש להם-טיפ יש תוכנות ניידות אני משתמש ב Ad-Aware וב Trojan Remover
מערכותהפעלה:
כול המערכות
דעה אישית וסיכום:
AVG 8 לפי דעתי תוכנה מאד פשוטה לשימוש ונוחה, כי אני פעם השתמשתי
בתוכנה ששמה BITDEFENDER לפי דעתי תוכנה מזה מסובכת לשימוש
ולסיכום AVG 8 תוכנה מאד טובה לביטחון המחשב והאינטרנט.