קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] תוכנה להורדת שירים בyoutube|תציעו
    על ידי Shon. בפורום קנייה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 21:35
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-10-2008, 22:18
  3. [קונה] תוכנה שמקווצת שירים - תציעו נק'
    על ידי Mr.OReN בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-05-2006, 23:57
  4. [קונה] תוכנה שמורידה שירים מהר נק תציעו
    על ידי Haviv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 16:02
  5. [קונה] תוכנה להקלטת שירים |20 נקודות
    על ידי Haim בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 20:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[קונה]תוכנה לחיבור שירים|תציעו

משתמש ותיק האוואטר של Shai.H
    שם פרטי
    Shai
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל [קונה]תוכנה לחיבור שירים|תציעו

אני צריך תוכנה שאני יוכל לחבר שני שירים לשיר אחד..
    כיאלו יש לי שיר ואני רוצה לחבר אותו עם שיר אחר.

תביאו לי תוכנה שקלה להפעלה..
    עם היא מסובכת תביאו מדריך.

תציעו נק'

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של SagiKing
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    3
    נקודות
    387
    משפט מחץ
    I belive i can fly, I belive i can fall and die

יש לך את זה-
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=358859

אתה יכול לחבר שם גם שני שירי מוזיקה.
    מנהל פורום רקעים למחשב ותוכנות להורדה לשעבר .
    http://www.youtube.com/watch?v=No42Zq9KlyE

שם פרטי
    Shai
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SagiKing צפיה בהודעה
    יש לך את זה-
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=358859

אתה יכול לחבר שם גם שני שירי מוזיקה.

לא מסתדר עם זה ,לא מצליח ...
    עוד הצעות

משתמש משקיע האוואטר של SagiKing
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    3
    נקודות
    387
    משפט מחץ
    I belive i can fly, I belive i can fall and die

רגע.. אז אני יתן לך מדריכים :
    מדריך וידאו:
    http://www.youtube.com/watch?v=QfjWJZi7QNw

או מדריך טקסט:
    מתחילים להשתמש בתוכנה
    1. ככה נראית התוכנה. למעלה מופיעים פחות או יותר כל הכלים שנשתמש בהם, מלבד שלושה כלים מיוחדים שאליהם נגיע בהמשך. בשביל התחלה, קחו קובץ mp3, ופשוט גררו אותו לתוך חלון התוכנה. יופיע לכם השיר בתוך קו הזמן, כאשר ה"מידע" של השיר תופיע כגלים בצבע כחול.

חלון התוכנה בעת הפעלה (מימין), ואחרי גרירת הקובץ לתוכה (משמאל).

2. צלצול סלולארי טיפוסי נמשך כ30 שניות לפני שהמשיבון תופס את השיחה. בשביל להקטין את השיר, נצטרך לקצץ קצת. בחרו בכלי Selection (הכי שמאלי ועליון בתוכנה, אם הוא לא כבר נבחר). בחרו ע"י גרירה בקו הזמן את השניות הלא רצויות, ובחרו בתפריט Edit ולאחריו ב- Delete (לחילופין, לחצו על Ctrl+K). כעת השניות שבחרתם ימחקו מתוך קו הזמן. עשיתם טעות? אין שום בעיה, וניתן להחזיר הכל עם בחירה בתפריט Edit ואז בUndo (או לחילופין, Ctrl+Z). חיתכו כמה שאתם חושבים שתצטרכו לחתוך, ונסו להגיע לזמן שיר של כ30 שניות, פלוס מינוס. אתם יכולים לנסות להדביק חלקים שונים של השיר ביחד, בשביל לשמוע למשל את הפזמון פעמיים, אבל בגדול זה לא הכי מומלץ, מכיוון שבדר"כ קשה להתאים את השיר כך שהוא ייתן הרגשה שהוא הוקלט למענכם, ולא כאילו "הדיסק קפץ בזמן ההקלטה". אם אתם מרגישים שאתם שולטים בתוכנה מספיק, לכו על זה.

ניתן לבחור חלקים מקו הזמן עם כלי הSelection. למחיקת הבחירה (תמונה שמאלית) לחצו על Ctrl+K.

3. לאחר מכן, סביר להניח שעדיין יישארו לכם יותר מ30 שניות. תצטרכו להתמקד בכמה נקודות בשביל צלצול מוצלח – הצלצול צריך להיות קצבי (כזה שימשוך את תשומת לבכם, ולא ירדים אתכם), ועם האיכות היחסית נחותה שיוצאת מרמקול של סלולארי – כדאי לוותר על חלקים עם שירה, ולהישאר עם מוזיקה נטו. כדאי למשל לחתוך את קטעי ההתחלה אם לוקח לשיר קצת זמן לתפוס תאוצה, ואת קטעי הסוף אם השיר נגמר ב"פייד אאוט". עכשיו בשביל שהצלצול לא ישמע חתוך ומוזר, נעגל בעצמנו את הקצוות ע"י הוספה של אפקטי "פייד אאוט" מהירים. בחרו בכשניה מתחילת הצלצול (לשיקול דעתכם) ובחרו ב-Fade-In מתפריט ה-Effect, ולאחר מכן בחרו בכשנייה (לשיקול דעתכם) האחרונה של הצלצול ובחרו בFade Out מאותו התפריט.

שימו לב שאחרי הבחירה בפונקציה הזו, מה שבחרתם מהצלצול יראה כמו משלוש קטן
    שממחיש באופן ברור את האפקט על "גלי המידע" הכחולים.

טיפ קטן: אם עדיין הצלצול נשמע קצת איטי ומייגע, נסו להאיץ אותו קצת עם פונקצית הChange Tempo בתפריט ה-Effect. נסו לא להאיץ יותר מ8 אחוז, אחרת הצלצול מתחיל להישמע כמו שיר של ה"צ'יפמאנקס".

4. עכשיו כבר אמור להיות לכם איזשהו תוצר של כשלושים שניות. עכשיו נתאים אותו כך שישמע במקסימום האיכות שהמכשיר שלכם נותן. לדוגמא, אני משתמש בנוקיה 6230, והרמקול ממוקם בצד ימין. הרמקול עצמו יחסית חזק, אבל הוא ישמיע את השיר ברמה מסוימת, לעיתים נמוכה מידי מכדי לתת לרמקול את המוניטין שלו. נבחר את כל השיר עם Ctrl+A, ונלך לתפריט Effect, ונבחר בAmplify. תעלו כל פעם ב2-3 נקודות. כאשר תאשרו, Audacity תשכתב את עוצמת הדציבלים בשיר לגבוהה יותר. תוכלו לראות את האפקט כך שגלי הקול הכחולים בתוכנה נעשים גדולים יותר. נדרש כאן קצת ניסוי וטעייה עד שנגיע לתוצאה האופטימלית. גם אם זה נשמע קצת גבוה במחשב, ברמקול של הסלולארי שלכם זה ישמע אחרת. שימרו את הקובץ (ראו סעיף 5), ותעבירו למכשירכם.

פונקצית הAmplify עושים אחרי שבוחרים את כל הצלצול שנשאר לכם (עם Ctrl+A).
    שימו לב שבחרתם בAllow Clipping.

5. הצלצול כעת מוכן. כעת נעבור על שמירת הצלצול שלכם כקובץ mp3. זה מאוד פשוט – בחרו בתפריט File, ואז בExport as MP3. בפעם הראשונה שתבחרו באופציה הזו, התוכנה תבקש את קובץ הDLL ששמנו מקודם בתיקיית התוכנה. פשוט נווטו בתוך הסייר אל תיקיית התוכנה, ובחרו את הקובץ (lame_enc.dll). כעת, תעבירו את הקובץ למכשיר (דרך הכבל USB שלכם, קישורית אחרת כמו בלוטות' או IR, או – אם אתם נואשים - דרך WapLoader של גאדג'טים, רק קחו בחשבון שזה דורש חיבור אינטרנט סלולארי שבדר"כ יקר מאוד מכיוון שהקובץ קצת גדול), ונסו אותו.

הWapLoader קיים בדף הראשי של גאדג'טים בין אזורי הערוצים.
    זהירות – אינטרנט סלולארי עולה הרבה!

הקלטה ישירות מכל נגן במחשב שלכם
    עכשיו נלמד קצת טריקים. יש לכם סדרת טלויזיה שאתם אוהבים את שיר הנושא שלה, ולא מצאתם ברשת? אל דאגה. כל מה שאתם צריכים לעשות, זה שהסרט\סרטון\סדרת טלויזיה\קובץ מוזיקה שאי אפשר לגרור לתוכנה, כמו קבצי MID – שכל אחד מקובצי המדיה האלה ישמעו אצלכם במחשב, ותוכלו בעזרת Audacity להקליט ישירות ממה שרץ אצלכם במחשב.

1. תפעילו את Audacity מחדש. בחלון התוכנה, תבחרו בStereo Mix (ראו תמונה). הבחירה הזאת מאפשרת להקליט ישירות דרך ערוצי השמע שהמחשב שלכם מפיק (ע"ע, הרמקולים שלכם), או לחילופין, דרך המיקרופון (במידה ויש לכם אחד). בשביל ההקלטה, סגרו כל תוכנה שיכולה להשמיע צליל (כמו ICQ, מסנג'ר או כל דבר אחר) כדי שלא תקליטו גם אותם. הריצו את הסרטון, ולחצו על כפתור ההקלטה במקביל.

נגן מדיה כלשהו (מימין) רץ במקביל להקלטה (משמאל). זה באותה המידה יכל להיות כל תוכנה אחרת,
    החל מטריילר שרץ באתר אינטרנט, עד לאתר פלאש המשמיע מוזיקה שאהבתם.

2. כעת התוכנה מקליטה את מה שרץ אצלכם במחשב. הסדרה, הסרט, כל דבר שהמחשב משמיע, מגיע אליכם לAudacity. ברגע שתלחצו על כפתור הStop בתוכנה, ההקלטה תפסק, ותוכלו לערוך את מה שהקלטתם (למחוק את כל מה שלא רציתם להקליט, להכניס את האפקטים וכל מה שלמדנו בסעיפים הראשונים).
    אני הקלטתי את שיר הנושא של "בוסטון ליגל" בצורה הזו, והבאתי אותו לפרפקציה בשביל ה6230 שלי (זה ישמע פחות או יותר אותו הדבר גם במכשירי נוקיה אחרים עם רמקול בודד בצד ימין). שימו לב שקובץ הצלצול אמור לקחת כ-512kb בערך, ושימו לב שיש לכם במכשיר מספיק מקום.

קרדיט לאתר אחר..

עכשיו מבין?
    מנהל פורום רקעים למחשב ותוכנות להורדה לשעבר .
    http://www.youtube.com/watch?v=No42Zq9KlyE

שם פרטי
    Shai
    לייקים
    3
    נקודות
    0

הבנתי אבל מבאס אותי יש איזה שיר שהוא לא תומך
    אז אין צורך התוכנה הוא קורא MP3 רק :\
    הוא לא קורא לי WMA

משתמש מכור האוואטר של h11h22
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אהבה מתחילה בקריצת עין ונגמרת במציצת זין

יש לי תוכנה דבר איתי בפרטי תוכנה מצוינת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,743 | הודעות: 8,173,330 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect