שמעתי שיש דרך שבה שאני יכול לקבל היסטורית הודעות של בנאדם הנמצא ברשימת הקשר שלי... מוכן לשלם הרבה נקודות אם מישו יכול להביא להביא את ההסטוריה שלו עם אדם אחראם זה דרך פריצה מרחוק למחשב שלו גם טוב
סעו..!![]()
שמעתי שיש דרך שבה שאני יכול לקבל היסטורית הודעות של בנאדם הנמצא ברשימת הקשר שלי... מוכן לשלם הרבה נקודות אם מישו יכול להביא להביא את ההסטוריה שלו עם אדם אחראם זה דרך פריצה מרחוק למחשב שלו גם טוב
סעו..!![]()
נערך לאחרונה על ידי Evya12; 30-05-2009 בשעה 21:17.
|
|
גם אם תפרוץ לו ל-MSN לא תקבל את ההיסטוריה.
כי כמו שעידו אמר, זה מאוחסן על המחשב, פשוט תקבל את ההיסטוריה שיש למשתמש הזה במחשב שלך (שזה כלום).
בשביל להשיג את ההיסטוריה תצטרך להכנס למחשב, איך לעשות את זה ?
זה כבר לא התחום שלי, אם אני יגיד לך זה סתם יהיה דברים באוויר.
כן... תפרוץ לו למחשב עם ראדמין חחחחחחחחחחח
אממממ יש דרכים אם אתה רוצה להסתכן (משהו שמניסיון אני לא מציע לעשות)
לא רק בזה פריצה למחשב של אדם אחר היא פגיעה בזאת לפרטיות ובזכות לקיניין איי לכך ובהתהם לזאת כל אדם הפורץ או הפוגע במחשבו של אדם אחר ללא הסכמתו נתפס אשם בפגיעה בשני הזכויות האלו מבצע עבירה שתוצאותייה עלולים להיות קנסות כבדים ואף עונש מעצר בפועל
זה עונה לך על השאלה וזה לא מועתק הרגע כתבתי את זה חח
נערך לאחרונה על ידי Ori; 31-05-2009 בשעה 03:13.
חחח אוקי ואם אני פורץ ל5 דקות לוקח קובץ ממש ממש חשוב ולא נוגע בזה בחיים? הסיכויים להיתפס הם הרבה יותר קטנים.. ואני עושה את זה למטרה טובה חחחח זה לא שאני הולך לפרסם את זה אני הולך לעשות שידוך![]()
יואו מה זה פה כולם מסתכנים ולא ממליצים תעשו ת'עבודה תביאו לי מה שאני מחפש וקנו את הנקודות שמגיעות לכם... יש פה אנשים שמתמחים בזה..
תשמע תגיד לי בדיוק מה אתה צריך ותתן יותר פרטים על המחשב המדובר..
הוא מחובר דרך מודם חיוג רגיל או ראוטר..
ואם יש לך את כתובת ה אי פי העדכנית שלו ואז אולי נתחיל לדבר...
בכל מקרה למען שידוך זה סיכון מיותר עדיין תיקח את שניהם תסגור אותפ בחדר חשוך לבד ותגיד להם שעד שהמספר שלהם לא גודל בלפחות אחד הם לא יוצאים החוצה תאמין לי זה יעבוד יותר טוב מאשר לפרוץ למישהו למחשב..
ואם אתה רוצה שיטה קלה בלי יותר כאב ראש תחפש תוכנה בשם logmein תלך לבן אדם הזה למחשב תתקין אותה בלי שהוא ידע תדאג שהוא יהיה מחובר כשאתה רוצה לבצע את זממך תיכנס לתוכנה דרך המחשב שלך תיגש לקובץ המדובר תעתיק אותו אליך תתנתק וזהו הכל חוקי למהדרין בהכשרת הבד"צ
או שיש עוד שיטה קצת פחות נוחה אבל היא לא מצריחה תוכנות נוספות..
סיוע מרחוק של וינדוס כל מה שעליך לעשות זה לשלוח הזמנה דרך המשחב שלו אליך למייל ואז לגשת למחשב שלך להיכנס להזמנה להכניס פרטים (שאתה קבעת מין הסתם בזמן שליחת ההזמנה) והוף יש לך גישה מלאה לכל המשחב שלו ללא ידיעתו....
עכשיו תהנה ושלא תשתה לי שם חשיש אתה שומע...
אתם מודעים לזה שאם אתם עוזרים לבן אדם לפרוץ למחשב של מישהו זו עברה על החוק ואתם (פורום אטרף) יכולים להיות מואשמים בזה.
ברור שאין אפשרות שידעו שזה מפה וזה, אבל רק לידע כללי.
וגם אתה בן אדם, אתה עובר על החוק.
כמובן שהסיכוי להתפס הוא קטן נורא (מניסיון אפשר להגיד) אבל בכל זאת, שתהיה מודע D:
אורי, LOGMEIN זו לא תוכנה בשביל זה, זה לא אומר שהיא לא יכולה לעשות את העבודה אבל זה אומר שאם הבן אדם דואג לדברים שלו הוא יגיד "היי, מה זו הבועה הכסופה הזו פה ?".
זו עברה פלילית פריצה למחשב.
לא כדאי לך להיות מעורב בזה, תלונה אחת ותופסים אותך.
שיתלונן בפורוםחחחח