נשוי בן 30 שומע דפיקות בדלת, הוא ניגש, פותח את הדלת ורואה חבר שהיה לו בצבא ולא נפגשו כבר 10 שנים ואיתו כלב, שניהם ישבו וצחקו וסיפרו אחד לשני כל מה שעבר עליהם ובינתיים, הכלב הרס את כל הבית, קרע את הכורסאות, לכלך את הוילונות, שבר את המחשב, כשהחבר עמד ליד הדלת לפני שהלך, אמר לו, אני ממש שמח שבאת, אבל אם תוכל בפעם הבאה לא להביא איתך את הכלב שלך, אז ענה לו החבר : זה לא כלב שלי בכלל, הוא שכב פה בכניסה כשהגעתי, חשבתי שהוא שלך.
בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע, עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפאניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע : תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאונה וראה שהקורבן הוא חמור !!!
רועי מטייל ברחוב, ורואה עם שלומי עובר לידו מלא שריטות, ושואל אותו מה קרה לך ? עונה לו שלומי היום קברתי את חמותי, אבל מאיפה כל השריטות ? אומר לו שלומי : היא התנגדה..
הלוויות מקצועיותקרדיולוג נפטר וזכה לטקס קבורה מפואר: לב ענק מכוסה בפרחים עמד מאחורי הארון במשך כל הטקס. לאחר תפילת האשכבה נפתח הלב והארון התגלגל פנימה. הלב המפואר נסגר, ותחתיו קבור הרופא לנצח.
בשלב הזה, אחד המתאבלים פרץ בצחוק. "אני מצטער", הוא אמר, "רק חשבתי על הלווייתי שלי... אני גניקולוג".
בשלב הבא, המומחה לטחורים התעלף...
שאלה: מה אמר הרמזור למכונית?
תשובה: אל תסתכלי עלי.. אני מחליף צבעים!!
זאב הולך ביער ורואה עיניים גדולות בשיחים. שואל "עגל זה אתה?"
עונה לו הארנב: "לא זה ארנב"
שואל הזאב: "אז למה יש לך עיניים גדולות כאלה?"
הארנב: "כי אני מחרבן!"
זונה בשייט תענוגות
זונה אחת עלתה על אוניית תענוגות כדי להרוויח קצת כסף.
היא ניגשה לבחור גרמני ואמרה לו, "תעצום עיניים אני אעשה לך משהו נעים."
האיש פותח את העיניים וראה את הזין שלו בפה שלה, והיא אומרה: "50 דולר או שאני נושכת!"
הגרמני הביא לה חמישים דולר והסתלק מהמקום.
מאוחר יותר היא ניגשה לבחור אירי ואמרה לו, "תעצום עיניים אני אעשה לך משהו נעים."
וגם ממנו היא היא לקחתה 50 דולר נוספים.
פתאום היא ראתה ישראלי, עשתה את הטריק שלה ואמרה: "50 דולר או שאני נושכת."
הישראלי לא פראייר, תפס לה את הראש, אצמיד אותו ואמר לה: " 100 דולר או שהפה שלך יהיה מלא שתן..."
יהודים דופקים מוסלמים
המוסלמים כל הזמן אומרים שהיהודים דופקים אותם.
ראיתם פעם איך מוסלמי מתפלל?
על ארבע, עם התחת למעלה.
ראיתם פעם איך יהודי מתפלל?
בעמידה מתנדנד קדימה ואחורה.
מסקנה - אני מתפלא בכלל שהם אומרים כך...
המחסור העולמי בבשר
שאלו אנשים ממדינות שונות: "סליחה, מה דעתך על המחסור העולמי בבשר?"
* בארה"ב ענו: "מה זה מחסור?"
* באתיופיה ענו: "מה זה בשר?"
* ברוסיה ענו: "מה זה דעה?"
* בישראל ענו: "מה זה סליחה?"
הומור של כושים
שאלה: "מהו הומור של כושים?"
תשובה: "הומור שחור..."
רוסיה בים
שאלה: "איך קוראים לרוסיה שעומדת בים?"
תשובה: "מרינה..."
אהבתם ?
כל הבדיחות הם מ3 אתרים - וואלה ועוד כמה.

ציטוט ההודעה