שלום, אני הורדתי משחק (gat iv) וכשאני מפעיל
אותו יש רעשים מהכונן הקשיח
כאילו רעשים מעצבנים ותקתוקים
אבל המשחק עובד חלק
מה אפשר לעשות כידי לפתור את זה? ??
מערכת הפעלה: win xp sp3
שלום, אני הורדתי משחק (gat iv) וכשאני מפעיל
אותו יש רעשים מהכונן הקשיח
כאילו רעשים מעצבנים ותקתוקים
אבל המשחק עובד חלק
מה אפשר לעשות כידי לפתור את זה? ??
מערכת הפעלה: win xp sp3
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בטוח שזה מהכונן ולא מהמאורר של הכרטיס מסך?
בכל מקרה אין ממש מה לעשות אם זה..
יש פתרונות כמו מגירות ומתאמים לכוננים שמונעים מהם לרעוד ולכן הם עושים פחות רעש.. אבל לדעתי חבל על הכסף..
נסה לפתוח את המארז ולחזק את הברגים של ההארד דיסקים אולי הם משחוררים והוא רועד בהגזמה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שנייה אתה שומע תיקתוקים רק כשאתה מפעיל את המשחק? או בכללי כשאתה מאמץ את הדיסק הקשיח אתה שומע את התיקתוקים האלה? כי אם כן אז יש סיכוי שהדיסק שלך הולך למות ואם לא אני צריך שתקשיב טוב יותר למערכת שלך ותגיד לי אם אתה בטוח שזה מהדיסק הקשיח אתה אפילו יכול לגעת בו כשהוא עושה את התיקתוקים האלה כדי להגיד לי אם אתה מרגיש את התיקתוקים האלה.
כודם כול אין מצב שהוא הולך למות
קניתי את המחשב לפני שבוע... ואני שומע רעשים רק במשחק הזה!!!!!!
וגם עם הוא ימות יש לי אחריות מלא על המחשב
ואני בטוח שזה מהדיסק קשיח
כי ישר כשאני מפעיל את המשחק הוא מתחיל עם הרעשים
כחה שזה לא מאווררים
ואני לא רק שומע תקתוקים אלה רשעשים כמו דיסק מסתובב כזה
וגם תקתוקים
ורק ב gta iv זה עוושה את הבעיה
לא הורדתי הרבה משחקים אבל אני יודע
,אולי כי זה משחק חזק
והוא לא ניתקע או משהוא
מ א ו ש ר
איזה חברה ודגם מלא.
hitachi500GB
זה מה שאני יודע
ו... מה אתם מציעים לי להמשיך לשחק או למחוק אותו?????
מ א ו ש ר
רק במשחק הזה?, מה אני יגיד לך, המשחק הזה לא יגרום לדיסק קשיח למות או משהו בסיגנון, בכל זאת אם יש לך דברים חשובים וזה שוקל לא קצת הייתי גם ממליץ לך לקנות דיסק קשיח חיצוני נחמד.
יש לי דיסק און קיי 8 גיגה אני שם עליו הכול
אם זה לא יגרום נזק למחשב אז אין לי בעיה
ולרוב אני לא שומע תקתוקים אלה רעש כמו של דיסק מסתובב כזה
אני יודע אבל שדיסק קשיח לא אמור לעשות רעשים
מ א ו ש ר
תראה דיסק קשיח שעושה רעשים הוא בד"כ אומר שהוא גוסס או לא תקין לקראת קריסה גם אם הוא חדש.
לגבי הרעש אין מצב שהדיסק קשיח שלך עושה רעש רק במשחק כשאתה מבצע חיפוש בכונן מה הוא לא עושה רעש? הרעש במשחק קורה בטעינות או לכל אורך המשחק?
מ א ו ש ר
למון גראס, יש גם דגמים שפשוט רועשים (לא בידיוק ניראה לי בחדשים כל כך..), יש לי דיסק קשיח במחשב האחר עשה רעש של טרקטור בבית שלך.
בכל זאת, לא ראיתי תלונות באינטרנט על מוות של היטאצי 500
מ א ו ש ר
תראה אין דיסק קשיח שעושה רעש של תיקתוקים בתור תקין וזאת עובדה.
היו כאלה שעשו רעשים של מנועי סילון היו כאלה שעשו את הרעשי עכבר מכרסם אבל אלה בכל הדגמים הישנים (יש גם כמובן את הרפטורים שעושים רעש של מנוע פורמולה עד היום) אף אחד היום ואפילו פעם לא עשה תקתוקים בתור תקין תמיד זה היה לפני המוות.