קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]יום הגיוס
    על ידי orfarhan בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-07-2009, 14:14
  2. [יעוץ] יום הגיוס הראשון לצה"ל
    על ידי grass בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-07-2009, 21:08
  3. יום הגיוס
    על ידי shay77 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-04-2009, 10:09
  4. יום הגיוס ועד הפינוי מהבקו"ם
    על ידי Haviv בפורום מאמרי צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-09-2007, 16:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

יום הגיוס ותהליך החיול

ברירת מחדל יום הגיוס ותהליך החיול

מישהו יכול לתאר לי מה קורה ביום יומיים האלה שאתה נהיה חייל.. כלומר מה שאני יודע זה שאתה נפרד מהמשפחה נוסע לבקו"ם מקבל מדים ועולה על אוטובוס.. משם אין לי מושג מה קורה ומה עושים.. אז מישהו יכול להסביר לי מה עושים בבקום איך מגיעים לשם מאיפה מגיעים לשם ואחרי שאתה מסיים את התהליך בבקום אתה עולה על אוטובוס ולאן אתה נוסע? אם מישהו יכול לספר את סיפורו האישי זה יהיה פנאן ואם זה משנה במשהו אני גר בחיפה חחחחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

מצטרף לבקשה שאלה חכמה ואני גר בנתניה..
    אני מבין שצריך למסור את האולר בכניסה לב"קום.
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מכור האוואטר של DIESEL POWER
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני אספר לכם את הסיפור שלי ואתם תסיכו מסקנות לבד...
    (אגב זה יכול להיות אחלה של אשכול שבו כל אחד יספר את החוויה שלו בבקום?)

בכל אופן, אני הייתי צריך להגיע לבית החייל בבאר שבע בשמונה בבוקר, שם היה אוטובוס שמסיע אותנו לבקום.
    (בצו גיוס אמור להיות כתוב לך איפה להיות ובאיזו שעה).
    הגעתי עם המשפחה, כאמור בשמונה בבוקר, וכרגיל במדינת ישראל, הכל התארך ורק יצאנו משם בסביבות התשע...
    (יש פה בנעוץ את כל מה שצריך להביא אתכם - תעברו על הרשימה הזו).
    כל החילים לעתיד עלו לאוטובוס ואפשר היה לראות את כל המשפחות נותרות מאחור, זורקות סוכריות על האוטובוס, האמהות בוכות, (קורע לב אגב) האבות גאים ומנופפים והאחים/אחיות הקטנים בשוק
    אי אפשר לומר שמישהו היה בשוק כשעלינו לאוטובוס הזה, אף אחד עוד לא הבין שהינה מתחילות להן שלוש שנים של בית זונות.
    והבנים והבנות עדיין ביחד.

אחרי נסיעה יחסית ממושכת הגענו לבקום (אגב הזמן טססס ולא סמתי לב איך עפה לה השעה וחצי בערך).
    שם פגשו אותנו והתחלנו את שרשרת החיול.
    חתמנו על מסמכים, התצלמנו קיבלנו מדים וכו' וכו', אגב תדאגו למדוד כל דבר שנותנים לכם!!! כל דבר!
    הכל עבר יחסית מהר (או שזה בגלל ההתרגשות והאנדרנלין) והינה כבר ערב ואנחנו עלינו לאוטובוס לבסיס הטירונות שלנו.
    שם פגשה אותנו המפקדת "הזמנית" שלנו לנסיעה, הסבירה לנו איך צריך לדבר וכל שאר השטויות...לקראת הלילה הגענו לבסיס הטירונות שלי, שהיה בה"ד 6 אגב.
    העמידו אותנו בח', הסבירו לנו מה צריך לצעוק ואחרי כשעה של זיוני שכל שחררו אותנו לחדרים והסבירו לנו מה הולך להיות מחר.

בבקום ובטירונות אתם תכירו חברים מיד!
    אם אתם ביישנים במיוחד, אז עד השבוע הראשון בטירונות כבר יהיה לכם עם מי לשבת זה בטוח, אם לא אז יבדקו מה קורה איתכם, אולי תצטרכו קב"ן

בכל אופן, טירונות 02 זה בית זונות, יש מצב שתחטפו שוק קטן, אבל לא שמתי לב שמישהו אצלנו היה במצב הזה.

לוח הזמנים עמוס וטוב שכך! לא יהיה לכם זמן להתגעגע הבייתה מרוב שתרוצו ממקום למקום, תפתחו שעונים, תעשנו עם חברים (ותעשו שטויות), תקשיבו בשיעורים (או תשלימו שעות שינה בפינה).

אחרי הטירונות, אם תעברו לבסיס טוב יותר, הרי זה מצויין, לא תקבלו שום שוק ותכנסו בהצלחה לשלושת שנות השירות שלכם.
    אם הבסיס שלכם ברמה הרבה יותר נמוכה מבסיס הטירונות, הרי שתקבלו את השוק של החיים.
    כמו שהיה אצלי, הבסיס שלי, שזפון, לא רק שרחוק מהבית בהרבה שעות נסיעה, גם קשה להגיע אליו ולצאת ממנו, האוכל חרא לעומת צריפין, החדרים מסריחים ובקיצור תת רמה לעומת בה"ד 6. מה עוד שמקובל לתת זמן הסתגלות, כלומר יהיה לכם הרבה זמן פנוי להכנס לדיכאון מהבסיס החרא, ולהתגעגע!
    אגב, זה בידיוק הזמן להתחבר למסלול החיילים של אורנג' (כי זה באמת זול) ולהתחיל לזיין תחשבון של הטלפון.

לטירונות אל תביאו ג'דג'טים מיוחדים כמו DVD נייד, נגני MP4 מיוחדים ויקרים, מצלמות וכו' חבל שזה יגנב, ישבר.

בכל אופן, בסופו של דבר, ותמיד! הכל יסתדר, תכירו אחלה של חבר'ה (גם אם בהתחלה הם יראו לכם לא מסוג החברה שאתם רוצים להסתובב איתם).

בהצלחה לכם!

Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה

שמע המדריך הזה אחלה באמת מדריך בנזונה.. ממתי אתה יומיים בבקו"ם?!
    וגם זה לא ענה לי על השאלה מה אתה עושה אחרי שאתה עולה על האוטובוס לאחר תהליך החיול.. יעני לאן אתה מגיע וכל זה..

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

אני יכול לספר מה אבא החורג שלי סיפר לי אני יודע שהרוב רלוונטי גם עכשיו.

הוא אמר ככה:
    "אני מגיע לבקו"ם, מתחילים לעשות לי בדיקות".
    בזמנו זה היה יותר זמן מאשר עכשיו, די ברור.

"אחרי שאני שבועיים מחכה שיקראו לי בשם שלי, כל יום זה נקרא "שוק עבדים"
    קוראים בשמות של מי שעולה, מי שלא עולה לאוטובוסים, מקבל עבודות רס"ר כמו זונה".
    אחר כך נשבר לו הזין והוא הלך הביתה, זומן למשפט.. בכל מקרה.. שהוא הגיע לגיוס פעם שנייה כבר:

"אני עולה על האוטובוס, לא אומרים לאן שולחים אותנו.
    אותי שלחו לחיל חימוש.
    מגיעים לבסיס, בפרדס חנה, כולם נכנסים לאוהלים, אוכלים, הולכים לישון.
    בבוקר עושים לנו השכמה וואחד השכמה, ואז מתחילים לזיין אותנו"

כאן התחילה הטירונות...

"ואז אחרי הטירונות מוציאים אותי ועוד 5 חבר'ה למג"ד, אומרים אתם הולכים למפקדה אתם עפים מפה.
    לא מבינים מה קורה.
    בקיצור מעלים אותנו על אוטובוס לרמת הגולן, כי אנחנו הצטיינו בחיל חימוש, ואומרים לנו: "אתם עכשיו מתחילים קורס תותחנים...""

אז הוא סיפר לי כבר איך זה היה בצבא.. הוא אמר בטירונות הוא בכה כמו ילדה בגלל איך ששוברים אותך.
    כל מיני סיפורים הזויים על תאונות אימונים.. טוב בהזדמנות.

זה הכי קרוב שאני יכול לשתף אותך בחוויה צבאית, גם אם זה היה בקו"ם לפני 25 שנה
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

כשאני התגיסתי, הגעתי עצמאית לתל השומר, אחרי זה כשעליתי לאוטובוס עם עוד כמה מלשבים נסענו לאיזה מקום בתל השומר ששם מתחילים ת'תהחיילות, כשסיימתי להתחייל, חיכינו קצת ואז עלינו לאוטובוסים שהסיעו אותנו לבאח כבר, אני מניח שזה משתנה בהתאם למקום בו תשרת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,717 | הודעות: 8,173,304 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect