הי אני משחק בFootball Manager 2009 רגיל וכשאני לוחץ על הגשת הרכב במשחק עצמו זה יוצא לי מהמשחק ומראה לי כמה הודאות ואז המשחק איננו אבל המשחק נישאר במנהל משימות כאילו הוא פועל!! מה אני עושה
הי אני משחק בFootball Manager 2009 רגיל וכשאני לוחץ על הגשת הרכב במשחק עצמו זה יוצא לי מהמשחק ומראה לי כמה הודאות ואז המשחק איננו אבל המשחק נישאר במנהל משימות כאילו הוא פועל!! מה אני עושה
|
|
אוקי אני יעלה תמונות אבל תיראו אחרי שאני לוחץ על הגשץ הרכב זה יוצא לי ומראה לי את ההודאה הזו:
ואחרי זה מיד את התמונה הזו:
וזהו אחרי ההודאה האחרונה זה לא מראה יותר ואז זהו כאילו לא ניכנסתי למשחק בכלל אבל זה מראה במנהל משימות כאילו המשחק מופעל!!! תעזרו לי
תקשיב שום דבר לא עובד לי אני מתקין ומוחק ושום דבר לא עוזר לי אבל יש איזה מדריך בפורום אחר ואני לא הבנתי אותו :
שמעו בגלל שראיתי פה הרבה מאוד ילדים שיש להם את הבעיה הזאת :
החלטתי לפתוח מדריך שיעזור לכל מי שיש את הבעיה הזאת כי אני יודע שהיא מעצבנת והיה לי אותה עד שמצאתי פתרון :
.
כנסו לתיקייה כלשהי במחשב (לא משנה איזה) ותלחצו
כלים
אפשרויות תיקייה
לשונית VIEW
ואז " הצג תיקיות מוחבאות " סמנו לידו וי. (מי שזה באנגלית אצלו שייסמן וי ליד show hidden files and folders)
עכשיו כנסו ל : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009
ותמחקו את התיקייה שנקראת setting
אם עשיתם את זה טוב המשחק אמור לעבוד טוב..
ודרך אגב : אם זה כותב FM 09 IS ALREADY RUNNING
אתם לא חייביים להפעיל את המחשב מחדש
תעשו קונטרול+אלט+דליט
ואז תהליכים
ואז חפשו קובץ שנקרא FM.EXE ותעשו סיים משימה
ואני לא מבין את זה שהוא אומר שנכנסים לתיקיה ואז כלים ואז משנים משהוא איך אני ניכנס לכלים אפשר הסבר או משהוא בבקשה
לא הבנתי את ההודעה ההאחרונה..
לפני זה המדריך שנתת זה לבעיה אחרת...
אתה לא רואה שזה בעיה שונה?
לנושא:
תסיר את המשחק בעזרת YOU uninstaller אז תמחק את התיקייה של המשחק...
אז תתקין אותו מחדש...