התקנתי לפני הרבה זמן IE 8 אבל אתמול הוא התחיל לעשות בעיות אז מחקתי אותו ועכשיו צץ לי כלל כמה זמן חלון של שגיאה באקספלורר למרות שהוא לא פתוח ובנוסף אני לא מצליח להתקין IE 8 כותב לי שצריך להדליק ת'מחשב מחדש ואז להכנס לפותר בעיות
מה עושים???
התקנתי לפני הרבה זמן IE 8 אבל אתמול הוא התחיל לעשות בעיות אז מחקתי אותו ועכשיו צץ לי כלל כמה זמן חלון של שגיאה באקספלורר למרות שהוא לא פתוח ובנוסף אני לא מצליח להתקין IE 8 כותב לי שצריך להדליק ת'מחשב מחדש ואז להכנס לפותר בעיות
מה עושים???
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה זה מחקתי את האקספלורר 8? איך בדיוק עשית את זה?
מחקתי דרך הוספה והסרה
אבל אחרי זה מחקתי תתקיה סתם כי זה לא עזר ואז נראה לי מחקתי קבצים שלא היה צריך.
למרות שהתקנתי מחדש IE7 הבעיה לא נפתרה מה עושים???
Internet Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות.
זאת ההודעה שמופיע לי כל 15 דקות בלי קשר לזה שאקספלורר פועל או לא.
לא הבנתי אם נסית להפעיל מחדש את המחשב..אם לא נסה.
אם כן לחץ משולב: ctrl+alt+del לשונית תהליכים וחפש IEXPLORER.EXE ולחץ-סיים תהליך.
לאחר מכן תעשה הפעלה מחדש.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לדעתי תסיר הכל נקה את המערכת שלך מה IE תעשה ריסטארט ותתקין מחדש את גירסה 7 ולדעתי זה יפתר אה ואל תשכח להתקין את כל ה ADD-ONS שאתה צריך כמו פלאש ג'אווה וכו'
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תודה, כן עכשיו באמת ההודעה נעלמה לה
אבל עדיין אני לא מצליח להתקין אקספלורר 8 (הוא עדיין כותב שאין באפשרותו לסיים התקנה)
מ א ו ש ר
אל תתקין את גרסה 8 חרא של דפדפן יש לו בעיות מטורפות עם פלאשים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!