קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום]"פאנבויז פודקאסט" - פרק חדש עלה לאוויר!
    על ידי סיב פחם בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-06-2009, 16:00
  2. [הצעה] פורום חדש בנושא "תעופה"
    על ידי Jason בפורום משוב
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 17:29
  3. אתר חדש בנושא עיצוב
    על ידי andruha בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-03-2007, 13:45
  4. [פרסום]שלום אני חדש כאן :)
    על ידי Champion בפורום Maple Story
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-10-2006, 15:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[פרסום]פודקאסט עברי חדש בנושא קונסולות

Lightbulb [פרסום]פודקאסט עברי חדש בנושא קונסולות

כמה פעמים קרה לך שישבת עם חברים, ודיברתם שעות, הזמן כמו התמסמס לו מבעד לאצבעות,
    מישהו זורק יציאה, אתם על הריצפה, מתגלגלים מצחוק ואז חושב לעצמך חבל שאנחנו לא מצלמים או מקליטים את זה...
    אז לנו זה קורה המון, בעיקר כשאנחנו מדברים על גיימינג, אז החלטנו לעשות מעשה, ולהפוך רעיון למציאות, גם בגלל שאף אחד לא עשה את זה קודם אבל בעיקר בגלל שאנחנו נהנים מזה מאוד.
    אבל אני מקדים את המאוחר, קודם כל אני אציג את עצמי, שלום, קוראים לי לוני ואני מכור, למשחקים.
    בעצם אני יכול להפסיק אבל אני לא רוצה (-; יש גם חדשות טובות והן שיש לי המון חברים בדיוק כמוני,
    ועם שניים מהם נולד הפרוייקט עליו מבוססת הכתבה הזו.

פאנבויז - הפודקאסט העברי הראשון בנושא גיימינג.

קודם כל מה זה בכלל פודקאסט:
    פודקאסטים (באנגלית: Podcasts) הם מעין תוכניות מבוססות אודיו או וידאו (Vidcasts) העוסקות בנושא מסוים. ניתן לאתר את הפודקאסטים באינטרנט בחינם ולהוריד אותם לשמיעה במחשב האישי או על נגן ה-MP3. את התוכניות ניתן להוריד ישירות מהאתר או דרך תוכנות עזר כמו iTunes.
    קל לסנכרן כל נגן mp3 נייד עם קובצי קול אלו, וכך להאזין לפודקאסט המבוקש, בזמן ובמקום הנוחים. (יש אפילו מכשירים סלולארים התומכים באפשרות זו).
    התכנים מופצים בקובצי קול פשוטים. כיום, אלפי אנשים פרטיים משדרים פודקאסטים בתדירויות שונות, בנושאים כיד הדמיון הטובה. במקרים רבים, אנשים אלו הם מומחים בתחומם – החולקים את הידע והאג’נדה האישית שלהם עם מאזיניהם. תוכניות רבות עשויות ברמה מקצועית לחלוטין, המתחרה ברמה של תוכניות רדיו ידועות.

קצת עלינו:
    על הרעיון והביצוע מופקדים שלושה אבות מזון:
    יוגב סיטון: הבעלים והעורך הראשי של האתר NextGN
    עם שנים של אהבה והתמקצעות בתחום, יוגב מביא את כל החדשות הכי חמות ישר מהתנור, אנחנו לא יודעים איך הוא עושה את זה אבל נדמה כי הוא תמיד מעודכן לפני כולם.
    אייל בנדרסקי (סיב): גיימר אמיתי בכל רמ”ח איבריו, אם היה יכול היה משתיל ג’ויסטיק במקום כפות ידיים, בגישה הצינית והמשעשעת שלו אייל מביא מבט מהצד ותוקף כל נושא מכיוון שאפילו לא חשבתם עליו.
    ולוני זקוטו: מנהל פורום קונסולות בתפוז. לא באשמתו. אם היה יכול היה עובד שעתיים ומשחק את השאר, בעוד שיוגב ואייל מקצועיים לגמרי ומבינים עניין, הוא מייצג את הגיימר הפשוט, זה שמקועקע לו ביד “תנו לי לשחק ועזבו אותי באימא שלכם”.
    הבייבי שלנו נקרא "פאנבויז פודקאסט" והוא עוסק בקונסולות משחק, וחדשות בתחום הגיימינג.
    בגדול מדובר כאן על כמה חבר’ה בראש טוב שאוהבים לשחק יחד ואוהבים עוד יותר לדבר על זה.
    באתר שלנו, תוכלו ללמוד מעט עלינו, על הרקע של הפודקאסט שלנו ולהתעדכן בכל פעם שפרק חדש יוצא ובנושאיו.
    הפודקאסט יוקלט אחת לשבוע, ויהיה זמין להורדה/שמיעה כל יום שישי קבוע.
    בכל פודקאסט נכסה מספר נושאים בוערים העומדים על הפרק.
    יהיו בו חוות דעת אישיות על גרסאות דמו של משחקים חדשים, אביזרים וגאדג'טים נוצצים, חדשות לוהטות מעולם הקונסולות, רשמים ראשונים מבטות סגורות (אפשר לספר לכם איך השגנו אותן אבל אז נצטרך לחסל אתכם )
    יהיו אורחים מפתיעים וראיונות חודרים.
    בקיצור - כל מה שמעניין.
    לכל פודקאסט יהיה דף משלו ובו הצגה כללית של הנושאים עליהם דיברנו, לינקים שימושיים – הרלוונטים לאותו הפודקאסט (כגון מוצרים חדשים או סרטונים מעניינים) וכמובן אפשרות הורדה של הפודקאסט או ניגון היישר מהאתר.

אז מבלי למשוך יותר מדי זמן בהקדמה, ברוכים הבאים לפודקאסט שלנו, מקווים שתהנו, ונשמח לשמוע רשמים והצעות לשיפור.

האזנה נעימה
    הפאנבויז

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

הכותרת תוקנה, למד להבא[;

ותודה על השיתוף, בהצלחה לכם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,793 | הודעות: 8,173,380 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect