עכשיו זו תקופה של פתיחת שחקנים ,אני מוכן לענות באשכול הזה ,על כל שאלה שקשורה בגאלים ,זאת על מנת שלא תצטרכו לשלוח לי הודעות ולשאול באשכולות אחרים !
עכשיו זו תקופה של פתיחת שחקנים ,אני מוכן לענות באשכול הזה ,על כל שאלה שקשורה בגאלים ,זאת על מנת שלא תצטרכו לשלוח לי הודעות ולשאול באשכולות אחרים !
נערך לאחרונה על ידי aXroZe; 08-06-2009 בשעה 19:55.
|
|
שאלה שלי היא אם בתור שחקן מתחיל בשרת גדול בינלאומי
כדי לי להשקיע במלכודות ופלנקסים? או לא לפחד ולעבוד על יצור משאבים גבוה ומחסנים ואוכלסיה?
פלנקסים תייצר בכמות בערך עד 50 ומלכודות 50 ואז תעבור למשאבים והמון לוחמי חרב ,אבל אל שתכחו דבר אחד ,אתה חייב בשבוע הראשון לפתוח עוד כפר !!!
אני ישמח אם תפרט איך מחליטים מה יהיה בכל כפר(פידר,פיטר,דיפנדר ובירה) יש מדריך בפורום אבל יש לי עליו כמה שאלות...
טעות..
נערך לאחרונה על ידי nsh; 08-06-2009 בשעה 20:14.
טוב..
מאיזה כפר בוזזים?
המיקום של כל הכפרים צריך להיות קרוב?
אם מיצרים בפיטר חיילים אז מה בעצם תפקיד הבירה?
את הבזיזות לאיפה מעבירים?
אם תוכל לפרט עוד על חלוקת כפרים ותפקיד של כל אחד בקצה אני ישמח
שיהיו לי עוד שאלות אני ישאל.. תודה בנתיים
אוקי אני יתחיל :
1. בוזזים מכפרי ההתקפה (בפייטר עם שיטת המגורים הגדולים ועוד כמה כפרים של בערך 15K התקפה).
2.המיקום של הכפרים צריך להיות קרוב ,לא חייב קרוב 2 משבצות ,אלה צריך לשמור על גבולות ה30
3.תפקיד (הקרופר)בירה הוא לייצר יבול ,המון יבול .
4.אתה אמור לבזוז המון ,אז מעבירים את המשאבים לכפרי ההתקפה ,ובעיקר לפייטר הראשי ,ובשביל להעלות את היבול בבירה אז גם לבירה את מה שצריך .
*חשוב לזכור שבבירה צריך להיות חיילי הגנה ,לא המון אבל בכמות שתגן בכבוד .
חלוקת הכפרים היא כזאת :
*בירה שמייצרת המון יבול .(קרופר עם עמקי יבול).
*פייטר ראשי עם המון חיילי התקפה עם מגורים גדולים ואורווה גדולה.(רצוי קרופר/קרופר9).
*2/3 כפרי התקפה עם בערך 15K התקפה .(רצוי קרופר 9 עם כמה עמקי יבול).
*כל שאר הכפרים שמייצרים הם כפרי הגנה בלבד !(לא משנה מה הכפר ).
לפי מה שאני מבין תפקיד הבירה הוא רק "לחלק" יבול לשאר הכפרים..
הפיידירים אמורים לתמוך בבירה ובכפרי ההגנה?
כמה חיילי הגנה בערך ממומלץ לשלוח לכל כפר התקפה/פידר/בירה
לבירה צריך בין 10K ל15K חיילי הגנה ,לא משהו רציני בגלל שבירה בשלבי 18 עם 3 עמקים של 50% מייצרת 270K יבול לשעה ,אני אישית לא ממליץ כפרי פידר אלא כפרי שיש בהם גם משאבים וגם חיילי הגנה ,זאת אומרת כפר שיש בו ייצור של 0 יבול (שיש בו חיילי הגנה) ואז מעבירים את כל המשאבים שהוא מייצר לבירה/פייטר/תוקפים קטנים.
שבועיים אחרי הסיום +- .
נערך לאחרונה על ידי aXroZe; 09-06-2009 בשעה 18:45.
שאלתי אותך הכל בפרטי כבר :]
אשכול יפה
Better Be Dead, Than RED