מה אתם אומרים ברצלונה תהיה יותר טובה עם אטו או עם איברהמוביץ?
אני חושב שלא צריך להרוס משהו טוב,אפילו שאיברהמוביץ שחקן גדול אני לא בטוח שלברצלונה הוא יתאים כמו אטו ששם גם דיי הרבה גולים השנה.
מה אתם אומרים ברצלונה תהיה יותר טובה עם אטו או עם איברהמוביץ?
אני חושב שלא צריך להרוס משהו טוב,אפילו שאיברהמוביץ שחקן גדול אני לא בטוח שלברצלונה הוא יתאים כמו אטו ששם גם דיי הרבה גולים השנה.
[CENTER]
|
|
אטו סתם חלוץ עם מיקום טוב לא יותר מזה
זלאטן שחקן על
הוא יודע הכל ועושה הכל
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
איברהימוביץ' חלוץ ענק טכני מאוד חזק פיזית ואם יכולת להבקיע מכל מצב, ולעומתו אטו מתחיל לאבד את מה שהיה לו בימי רונאלדיניו,אין ספק שהוא יהווה חיזור לברצלונה.
CR7 The Best In The World
איברהימוביץ' לא רואה את אטו ממטר
אטו פשוט מתאים לסגנון המשחק של בארסה לכן הגולים הרבים
איברהימוביץ' יכול גם להתאים את עצמו לסגנון, וגם להוסיף (נגיחות, בעיטות מרחוק, פיזיות)
איברהימוביץ' פי 10 על אטו בהכל. אם הוא יבוא הוא ישים יכול לשים יותר מ40גולים זה לא בעיה בישבילו בבארסה
השאלה לא נוסחה טוב. אין ספק שזלאטן שחקן הרבה יותר אפקטיבי מאטו. אך השאלה היא האם זלאטן יכול להתאים לשיטה של ברצלונה כמו שאטו מתאים לה? אני משער שלא. ברצלונה צריכה חלוץ כמו אטו , דוד ויה שיעשו תנועה כדי לקבל כדור ולעשות מזה גול ולא יותר מזה.
קרא חוקי חתימות
אני חושב שחילוש, אטו כיום מתאים פיקס לנקודה של ברצלונה, נכון שזלאטן שחקן יותר טוב ממנו, אבל אני לא בטוח שהוא יוכל להתאים את עצמו כמו אטו.
למרות שאני אוןהב את אטו ושהוא סקורר נהדר זלאטן רק יוסיף לברצלונה![]()
בעיקרון זה כנראה ולא יהיה.
לאפורטה אמר שהדבר הראשון שהוא רוצה לעשות ואיתו כמובן פפ זה שאטו
ישאר בשנה הבאה אז כמה שכולם מדברים שאטו יעזוב,התיכנון נכון לעכשיו
זה שהוא נישאר לעוד עונה.
במקרה וזה לא יקרה לדעתי זלאטן לא מתאים לליגה הספרדית ורק יהרוס לבארסה
אבל מבחינת אירופה הוא יעזור ברמות מטורפות עם המאסיביות שלו,מה שאין
לרוב שחקני בארסה.
לדעתי צריך להביא איזה חלוץ ספרדי או ארגנטיני מצליח או אפילו לחשוב על האופציה
של להעביר את הנרי להיות חלוץ מרכזי ולהביא קשר חדש כמו ריברי או מישהו בסגנון.
דוגרי - אני מעדיף את אטו. לא מחזיק מזלאטן ולא רוצה עוד שחקן חדש שייקח לו שנה וחצי להסתגל לשיטה(ראו - הנרי, יאיא טורה, אבידל, חלב(?) ועוד...).
אטו מלך השערים של הקבוצה, יש לו את ממוצע הגולים למשחק הכי טוב בספרד, מה צריך יותר? חכו, עוד שנה-שנתיים נחליף אותו, לא דחוף.
זלאטן מפחיד, יכול להבקיע גול מכלום, אבל הוא לא אטו(לדעתי). חסר לו משהו. מה גם שלאיברה יש חוצפה ואגו יותר מדי וזה לא טוב.
לסיכום, סמואל אטו - The best player that you can get for now.
נערך לאחרונה על ידי AvivTupi; 11-06-2009 בשעה 18:01.
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
איך אתה רוצה שהנרי יסתגל לשיטה אם אתה שם אותו כקשר שמאלי?!
באמת שאם מנצלים את הנרי כמו שצריך-לא רואה את אטו ממטר. אולי אפילו יותר טוב מזלאטן, חלוץ מדהים. הנרי לא משחק בתפקיד שלו, ולכן גם לא יסתגל גם אם ישחק עוד שנתיים כקשר. אולי כמות ההבקעות תעלה אבל לעולם הוא לא יוציא את המיטב שלו, וגם לא חצי מזה.
אטו מתאים כמו כפפה לשיטה של ברצלונה- אבל זלאטן יכול רק להוסיף לדעתי, הוא פשוט יותר טוב. נחכה ונראה אם זה יקרה. (אוי לי אם יביאו אותו לבארסה בשביל שיתפקד כקשר)
חיזוק אחו שרמוטה,איברהימוביץ אחד החלוצים,הוא יכול לתפקד לבד להבדיל מאטו,הוא הנרי ומסי תהיה ההתקפה הכי טובה שנה הבאה,הלוואי שזה יתבצע העסקה הזאת זלאטן פשוט מלך,הכוחמה שלו תעזור למסי והנרי.