וירוס בשם http://gade.6te.net/
מה עושים איתו מישהו יודע עזרה דחוף זה כבר דפק לי מחשב אחד
וירוס בשם http://gade.6te.net/
מה עושים איתו מישהו יודע עזרה דחוף זה כבר דפק לי מחשב אחד
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני חושב שיש בעיה עם הכותרת שלך אז כדאי לדעתי שתערכי אותה...
ולגבי הבעיה זה לא וירוס מה שכתבת הוירוס הוא משהו אחר אני צריך את שם הוירוס או לפחות הסוג שלו ומה התופעות שמתקבלות בתוצאה מהנזק שהוא עושה.
יום טוב
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אוקיי לפחות עכשיו אנחנו יודעים את הסוג של הוירוס אבל אני צריך את השם שלו או לפחות לאיזה משפחה הוא משתייך ומה התופעות שיש במחשב כתוצאה ממנו? לדוגמא הוא תופס זמן מעבד בצורה מסיבית, הוא פותח חלונות ללא התראה, הוא משנה הגדרות פתיחה של כוננים נגיד אתה לוחץ פעמיים על כונן D והוא לא פותח אותו או שפותח אותו בחלון חדש ולא באותו חלון, הוא מקפיץ אתרים לא קשורים לכלום, אתה כותב שם אתר מסויים ומגיע למשהו אחר בכלל, נותן לך כל הזמן אזהרות אבטחה וכו'
בקיצור בלי פרטים לא נוכל לטפל בוירוס נקודתית כי להגיד לך פרמט תתקין מחדש זאת הדרך הקלה והיקרה אם אתה לא יודע לעשות זאת בעצמך ואם כן לא יית טורח לבוא ולשאול מה לעשות עם הוירוס כי פשוט היית חוסך לעצמך את הטרחה. ואל אני לא ממליץ לך לפרמט ולהתקין מחדש גם אם יש לך חבר שיודע לעשות זאת צריך מקצועיות גבוהה גם בפירמוט והתקנה כי לפעמים זה הדבר הכי לא בריא למחשב ודווקא בגלל שעדיין לא פירמטו אותו הוא עדיין עובד...
יום טוב
אל תשכח לתת לי תשובות.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
נסה להוריד AVIRA ANTI VIRUS. כי אני מניח שאנטי וירוס (או לפחות מעודכן) אין לך.
אחרי ההתקנה תעדכן את התוכנה ותפעיל מחדש את המחשב ובזמן העליה תלחץ כמה פעמים F8 עד שיפתח מסך אם אפשרויות תבחר Safe Mode
וינדוס יטען כמה דברים ויפתח הוינדוס רק בתצורה מאוד מכוערת אבל זה לא משנה כרגע.
תפעיל את הנאטי וירוס ותריץ סריקה כוללת בכל הכוננים.
כל מה שהתוכנה מוצאת תטפל.
ואז תפעיל את המחשב מחדש. ותגיד לי אם הבעיה נפתרה
הפעם ערכתי כותרת.. פעם הבאה תשמור על כותרת עינינית תודה.
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 11-06-2009 בשעה 10:37.
אוקיי זה לא עזר עשיתי את מה שאמרת...
שמעתי שהוירוס הזה אוכל לגמריי את הדיסק קשיח זה נכון??
מה אני עושה??
הוא כותב לי למעלה בדפדפן
hakcked by TbH w0rm
http://gade12.ga.funpic.org/---שם הקובץ
VBSbfuscated-gen [Trj] -השם
Trojan Horse
090610-0, 06/10/2009--vps version
מ א ו ש ר
תראה במצב כזה שהדפדפן נגוע ובטח עוד מליון קבצים נגועים אני חושב שהמומלץ ביותר זה לפרמט את המחשב ולחסוך בעיות עתידיות מנזק שכבר נגרם.
אוקיי תודה
אבל לפי מה שהבנתי הדיסק הקשיח גם הלך...
מ א ו ש ר
שטויות.. בוא נחשוב רגע יחד בהיגיון.
איך וירוס.. שהוא קוד תוכנתי לגמרי יכול לפגוע בדיסק קשיח שהוא חומרתי (כלומר פיזי).
כמו שתגיד שאני על ידי כך שאדמין אותך מתפוצץ באמת יגרום לך להיתפוצץ.
אתה תראה שאחרי פירמוט הכל יעבוד פיקס.
מ א ו ש ר
דיסק קשיח יכול ללכת מקוד תוכנה רק אם הוא גורם לדיסק הקשיח לבצע מהלכים לא נכונים כלומר בכל דיסק קשיח יש קוד תוכנה חומרתי שמוטבע בו עכשיו אם ישנו באג שכותב הקוד עלה עליו הוא יכול לנצל את הבאג לביצוע מהלכים שגורמים לשחיקה של הדיסק הקשיח עד לקריסתו אז כן זה אפשרי.
עכשיו בנוגע לבעיה שלך סוג הוירוס שלך לא מסוכן מהבחינה הזאת כי הוא סוג שבא לבצע ריגול מסוג כלשהו או סתם להציק עד כדי דמעות כדי להסיר אותו צריך מישהו שישב על המחשב שלך ויבצע את הבדיקה ויסיר אותו בצורה טוטאלית אני אישית ממליץ כמו קודמי פשוט לבצע פירמוט והתקנה מחדש וכמובן להתקין אנטיוירוס איכותי (גם בתשלום זה עדיף האמת כמו NOD32 או קספרסקי) ופשוט לחזור ולהינות מגלישה נורמלית ולחסוך בעיות עתידיות במידה ומשתלם להביא מישהו אז אפשרי רק צריך שהוא יהיה בעל ידע רחב בתחום כדי באמת להסיר את הוירוס ולא להרוס את מערכת ההפעלה עקב חוסר ידע.
לילה טוב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בבקשה עזרה וירוס אחר
שאני מנסה לפתוח את כונן הd הוא אומר לי כזה דבר מה עושים
windows cannot find 'wscript.exe' make sure you typed the name correcty and then try again. to search for a file click the start button and then click search
מ א ו ש ר
זה לא וירוס. זה קובץ שחסר.. (יכול להיותץ שהוא חסר בגלל וירוס.)
בכל מקרה אמרתי לך.. תפרמט במצב של המחשב שלך אין טעם לשבת ולנסות לתקן
מ א ו ש ר
זה הוירוס מה שקורה זה שהוא הגדיר ברג'יסטרי שכל פעם שנפתח כונן או משהו דומה אז הוא מפעיל סקריפט מה שקרה זה שכנראה האנטיוירוס הסיר את הסקריפט אבל הפקודה להרצה נשארה ולכן יש את ההודעה הזאת.
כמו שנאמר את צריכה פירמוט והתקנה אל תטריחאת עצמך
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!